31 lt hacimi varmış katalogda yazıyor. fiyatı 29.90 TL Markası falan belli değil.
31 lt hacimi varmış katalogda yazıyor. fiyatı 29.90 TL Markası falan belli değil.
gittiyi yere kadar kullanırsın sonra kaldırır atarsın abi dene istersen
Alırsan al ama hayrı dokunacağını pek sanmıyorum yinede seçim senindir
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
30 TL fiyatı varsa alınabilir.
Önümüz yaz, kar yağmur falan olmayacaktır, dolayısıyla yağmur girdi, çamur geldi derdi olmayacaktır.
İçine iki kask sığmaz ama tek kişi sağa sola giderken kullanılabilir.
Kısacacı, denenebilir.
Link halinde internet de ben bulamadım bulursan link'ini atta bizde yararlanalım mübarek
Aslında kask koymak için çantaya ihtiyacım yok. Manava bakkala, okula giderken işime yarayacağını dusunuyorum. Ama uzun yol yada kampta söküp oraya yük koymayı düşünüyorum. Bu çantanın söküp takılması kolaymidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Hocam link yok elimde broşür var bende internetten baktım markası ni öğrenmek için ama internette bu hafta bambaşka ürünleri gösteriyorlar. Ama fotografini çekip koyarim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Link yok ama kataloğun fotoğrafları:
''Güveninize teşekkür ederiz'' yazmışlar birde.
Ulan Türkçe de bi kere öyle bi cümle yok.
O katalogta işe yarayacak bir ürün varsa, oda makaralı 10 metrelik ara kablo.
Sadece sizin oradaki şubeye özel olabilirmi? Çünkü internette 29 mayısın kataloğu farklı elektrikli testere falan var
Elektrikli bisiklet çantasına benziyo kaskıda alma 20 lirana yazık
O dandik çantayı alıp içine dünya para verip aldığım kaskımı(benim kaskım 700 TL) ya da eldivenimi hayatta koymam.
Arkadaşlar benim çanta çok işime yarıyor . Motoru aldığımda 35 liraya kaç lt olduğunu bilmediğim ama kaskımın kilidimin falan bi arada sığdığı bi çanta aldım. Son derece memnunum işimi görüyor. Ama gerçekten dandik bi çanta enteresan olan eski motoruma internetten 90 liraya mı ne almıştım oda hemen hemen aynı kalitedeydi. 30 liralık çanta iş görür mü bence görür.
Kask ates edıyor
Motorsiklet* OP
20 tl ye Polis savar kask.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)