Canta 31 litre kask 12.9
Cantaya 2bucuk kask sigar mi
Edit:az once olctum benim kafa 13.8 lt cikti.
Canta 31 litre kask 12.9
Cantaya 2bucuk kask sigar mi
Edit:az once olctum benim kafa 13.8 lt cikti.
Bisey sorcam :d kaskin l sini nasil olctun acaba :D icine su koyarakmi :D
yoksa suyun icine atarakmi :D neyse o katologtaki tek alincak urun oda kask. 20 lira olabilir ama gayet is goruyo. Acikcasi bizim burdaki bime gelirse 5/6 tane almayi planliyorum. Malum evde saksi iyi oluyo
ordan aldığın peyniri domatesi yolluk yaparsın. giderken kırılır düşer erzakta boşa gider, çantada, parada....
oooo 20 liraya kask alırım bi dal
çanta her yere gelseymiş iyiymiş. alırdım valla bi tane. neyse artık, kısmet.
Bu çanta kask mask almaz....
Yüksekliği kurtarmaz gözüküyor...
şaka maka bim e bravo çanta alınırda kaskı boşverin derim kask tam apaçi kaskı
sonuçta verdiğin para azda olsa paradır. 31 litre bir işine yaramaz market alışverişinde en az 2 adet 5 litre su bidonu sığacak büyüklük ideal.hem motorun arkasında çok büyük görünmez hemde işlevsel olur.kullanım amacın alışverişse derin olmasına dikkat et.30 tl ona vereceğine 50-60 tl civarında biraz daha büyük ve kaliyeli bir şey alabilirsin.
Bim her konuya el attı. Bir market üzerine görev olmayan herşeyi satabilirmi satıyo işte ne hikmetse. Koca migrosta bile bu kadar çeşit olmuyo. Yakında araba sektörüne de girecek bim. BİMEWE diye bir marka çıkaracaklarmış.
Bir garip yolcu
31lt canta bendede var kaskım sıgmıyor
Ya ss e hic bunlardan takmamak daha cok yakisiyor ama cok kullanisli oluyor arada bir takip cikarabilecrgim sisyem onerirmisiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)