Mobletten Anlayanlar Yardım
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar,
Babamın köyde kullandığı eski model bi mobleti var. Haftasonları gittiğimde bozuldu gene bu bi bakıver diyo. Motor bujiyi bitiriyo (yakıyo da deniyo sanırım). Yeni bujiyi takıyorum tek pedalda çalışıyo, şöyle bi turluyorum gayet normal. Motor platinli, acaba platinde mi sorun diye onu da değiştirdim fakat sorun yine aynı. motor benzinden daha çok buji harcıyo Acaba sorun nedir?
Reklamlar
-
Yağ ve benzin karışımını düzgün ayarlayamıyorsanız yani fazla yağ koyuyorsanız buji yağlanır ve ateşleme özelliğini yitirir benzine biraz daha az yağ koymayı deneyin
-
erensipahi adlı üyeden alıntı
Yağ ve benzin karışımını düzgün ayarlayamıyorsanız yani fazla yağ koyuyorsanız buji yağlanır ve ateşleme özelliğini yitirir benzine biraz daha az yağ koymayı deneyin
Buji yağlanınca ateşleme özelliğini yitirir tamam da temizleyince düzelmez mi? Yağın çok olması neden bujiyi öldürsün anlamadım.
Yine de yağı az koyacağım denemek için, teşekkürler.
-
bujiyi söküp temizlersen tekrar çalışacaktır çakmakla ucunu yak yağ falan kalmaz başka bi sorunda olabilir ama aklıma bu geldi yağıda çok az koyma bu sefer silindir çizilir :D
-
Bujide kurum olmuyor, tertemiz buji, fakat ateşleme yok. Bujiye elektrik geliyor, bujide yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)