Tarz konusunda çok kararsızım!
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, kafam çok karışık son 2 haftadır.
İlk motosikletimi alıcam ve bana motosikleti sevdiren tarz Cruiser oldu. Bir kaç araştırma sonucu 2. el GV250 ile Kuba Superlight 200 arasında kaldım.
Daha sonra yine elimin altında forum var farklı modelleri tarzlarıda araştırdım. Ve kafam allak bullak oldu.
Size şuan ki sonucu söyleyeyim;
2. el almaktan vazgeçtim, direk sıfır alıp kızım gibi bakıcam aldığım motosiklete.
Aklımda 2 model var 6 bin TL bütçeyle olan bu malesef(Aksesuar, Kask vs ayrı.)
Biri Kuba SL200 diğeri TVS Apache 150... Şimdi diyceksiniz "hoaaaydoaa apache nerden çıktı?" Çok kafamı kurcalıyor hocam hani başlangıç olarak SL200 alıp ağırlığından kaynaklı(diğer cruiserlardan hafif gerçi) rahat hareket edemezsem diye. Apache ise trafikte çok esnek biraz titreşimli bir kardeşimiz. Şekil olarakta fena değil ama bana hitap eden bir şekli yok. + larını ve eksilerini yazıcak olursak
SL 200:
+ Şekil ve konfor
+ Düşük yakıt
+ Tam istediğim tarz
- Çin malı
- 200 CC ve bana göre cruiser için yetersiz
- Başlangıç için ağır bir model
Apache:
+ Şekli fena değil
+ Düşük yakıt
+ Trafikte daha esnek
+ Hız olarak SL 200'den fazla yapabilir(Uzun yol maksatlı)
+ Kaliteli ve seveni bol
- Titreşim demek istemiyorum motosiklet sonuçta o kadar bağlamaz beni titreşim.
- Tarz bana hitap etmiyor
- Çevre de çok Apaçi görüyorum Apache kullanan...
Ankara'ya gidicem ve muhtemelen 2-3 haftada bi deniz hasretiyle uzun yol yaparım diye düşünüyorum. Lütfen buna göre bir tavsiye verin bana. Sizce ne yapmalıyım?
Ps: "Eğitim al, kask al, koruma al" muhabbetlerini önceden yaptık bir kaç abimle onları pas geçersek direk konuya odaklanalım istiyorum
Reklamlar
-
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Konu kilit, ben vefad.
Abi ne ettin sen öyle... ben daha cüsseli duruyor daha ağırdır diye düşünüyodum...
-
Şunu al bunu al demek haddime düşmez ama bence kalbinden geçeni al. İkisi de güzel motosiklet ve önemli olan 3-5 ay sonra da gözüne güzel gözükmesi.
Ben olsaydım sl200 alırdım ve birazda oynardım üzerinde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)