ulan gene motosiklet araştırmasına girdim bakalım bu sefer alıcakmıyım bişeyler
Reklamlar
-
eveet bu sefer daha kötü bankamda param bile yok taksit yada kredi ile alıcam arasındaki fark nedir bilmiyorumda 2. el alıcam tabiki, xj6 650f 600rr ve gsr600, z800, xj600 gibi naked modeller gibi araştırma içerisindeyim öncelikle böyle bir pok yiyip alsam mı diye düşünürüm sonra naked mi kapalımı diye düşünürüm işte böyle kafamda sorular dolanıp durur kafam attı gene bugun bişeyler almam gerekiyor sanırım
Reklamlar
-
-
Kapalı alın baride hata yapmış olmayın...
-
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Kapalı alın baride hata yapmış olmayın...
nedenki o kadar çıplak moto neden üretiliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------
bana tr piyasasındaki bütün 4 silindir racingleri listeleyebilirmisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:16 ----------
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Bence alırsın
birde her buldugum motorun beygirine torkuna falan bakıyorum 100hp den fazlası gözümden düşüyo sanki 70hp yi kullanabilicem 100 ve üstü öldürücekmiş gibi
-
-
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
hemşerim,
bence hangi tarz motosıklet istediğini bi de hele
f650 enduro,z800 naked,600rr ss
Antalya da yaşıyorsun sanırım.bana kalırsa z serisinden bi motosiklet bak derim z750 r çok güzel makinedir.bende kawacıyım
kolay gelsin
Nakedde aynalarin goruw acisi az gibi geliyor ve ruzgar cok yiyor sadece orasi beni cekindiriyor, 650f enduro degil yari ss hocam oyle enduromu olur
-
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
hemşerim,
bence hangi tarz motosıklet istediğini bi de hele
f650 enduro,z800 naked,600rr ss
Antalya da yaşıyorsun sanırım.bana kalırsa z serisinden bi motosiklet bak derim z750 r çok güzel makinedir.bende kawacıyım
kolay gelsin
Profil resminiz ve nickiniz YAMAHA, motosikeltiniz HONDA ama siz KAWA cısınız ha oda iyiymiş
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
-
Bu nasıl bir başlık, imla hatalarıyla dolu amaçsız... Facebook durum güncellemesi yazar gibi gelişi güzel açılmış, ne amaca hizmet ediyor?
-
Ulan = Kahraman anlamında kullanmıştır arkadaş
-
anlaşılmadı ama 600fa arıyorum beyler siyah ilanlarda 1 adet var :S
-
Çılgın Ulan'lı Motosiklet.net'i coşturuyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)