Ne diyosunuz napsamda ölmesem ? :D henüz ehliyet almadım motosiklette kullanmadım ama motorum var halihazırda.Ama ben internetteki kaza videolarını gördükçe acaba motoru satsammı diyorum. Daha önce bisiklet hastalıgım vardı gayet güzel bindik ama bisiklet motosikletten daha fena :D kaldırıma çıkarsın yaya artistlik yapar yola inersin araba artistlik yapar bazı şehirlerin bazı belediyeleride seni düşünür bisiklet yolu yapar orayada taksiciler 10 tane araç çekip burası bizim durağaaamız nereye gidek yani derler.
Sıkıldım bisikletten eğer yaşadıgınız şehirde araçlara kapalı büyük parkurlar yoksa bisiklet işkence malesef.Motosiklete geçeyim diyorum ama malum iki tekerlekli tabut deniyo motorumda var tek eksik güvenlik ekipmanları onların bütçesini ayarlıyorum suan tamamlayıp ehliyetimide alıp çıkıcam yola ama ben korkuyorum iste.
Ne diyosunuz napsamda ölmesem :D ?
Gördüğüm kazalarda motosikletler 100 ün üzerinde gidiyodu ve genelde araçların hatalı davranışları üzere kazalar gerçekleşiyodu ben şehir içinde gezmek için kullanıcam motosikleti bu hızlara ulaşmam mümkün değil ama istatistiklere bakıyosun en cok ölümlü kaza motosikletler icin şehir içinde olmuş :D
beni biraz rahatlatırmısınız 5000 lira civarı harcıcam güvenlik ekipmanına abimin öğrenmem için bana vereceği motosikletin sıfır fiyatı 4000 lira :D gerçi ben geleceğe yönelik yapıcam alışverişimi 250cc bir süpersport kullanmak istiyorum ne diyosunuz 5000 kurtarırmı beni yoksa vazmı geçeyim yusuf yusuf yüzünden motosikletten fazla para harcıyorum ekipmana