kardeşim en iyi ben sana yardımcı olabilirm :D daha dun cıkarttıım 1 ay once aldıgı cbr ımı :D yarıdna ruhsatı alcam sımdı istanbul da oturuyorsun taksiciler odası var koparatıf oraya gıdıyorsun motosiklet için plaka cıkarıcam motor 0 de sana onlar
2 adet ek-1
1 adet pembe dosya
1 adet dosya ıcıne bısey koymak ıcın
bunlara toplam 3 tl verdım cuma gunu :D 15 tl yede ek 1 leri doldurttum bu arada sen gıdıp alamazsın motoru baban alcak gıdıp baban olmazsa ıslem yapmıyor benıtokom ustumeydı motor oyle gıttım ben bu arada bunlardan once sıgortanı yaptırmıs olman lazım uygun bı sıgorta bul bu sıgortacıya fatura bılgılerını yolla gırsın paranı yatır sonra bır kagıt yollucak yada verıcek yada fotokopısı bıle olur benım umranıyede oldugu için fotokopi çekip yolladı bennde onu cıkarttım goturdum bişeyde demedi
ben sana hangı belgelerin lazım oldugunu yazım dur fiş de yazıyordu
Gerekli belgeler
araç gümrük şahadetnameli ise aslı , fatura veya satış belgesi gibi diğer sahiplik belgeleri ise aslı ve fotokopileri
Uygunluk belgesinin aslı
araçta tadilat yapılmış ise , tse tarafından onaylanmış olan 'münferit Araç uygunluk belgesi ' aslı
özel tüketim vergisi ödeme belgesinin aslı
zorunlu mali sorumluluk sigorta poliçesinin aslı ve fotokopisi
taksiciler kooperatifi'nden 2 adet usulune uygun doldurulmuş ek -1
varsa vekaletname veya yetki belgesinin aslı ve fotokopisi
Araç tescil belgesi ücreti 76.50L
Motorlu araç trafik belgesi ücreti : 102 TL
Toplam bukadar para veriyorsun
1 kuruş üstünü istemiyor ve öneri tavsiye sakın unutmayın kendi oturdugunuz kayıtlı oldugunuz ilçe nin emniyet müdürlüğüne gidiceksiniz yoksa işlem yapmıyor