Cafe Racer Tarzı Sele. Yardım
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum.
Ben sele yaptırmak istiyorum. Bir yere fiyat sordum ve bana 200 dedi. Almanyadan gelen malzemelerden filan söz etti. dikişin özelliklerinden bahsetti.
Benim asıl öğrenmek istediğim bu işin piyasası nedir ? Nelere dikkat etmeliyim ? Ben yapmaya kalsam ne olur ? bildikleri bir yer var mı ?
Sele şunun gibi olacak...
http://www.wavesandpavement.com/wp-c...06247382_n.jpg
Bu konu hakkında bilgi sahibi olan abilerim ilgilenip yorumlarını benimle paylaşırlarsa mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Bu tarz biraz daha işçilik gerektiren bir model olsa 200 tl iyidir diyeceğim. Ama gösterdiği modeli kendin de dikebilirsin gibi görünüyor. Yurtdışı sitelere baktığımızda en ucuz 90 dolar bu da 250+ tl yapıyor 200 tl bana normal geldi.
-
Git koltuk kaplamacıya senin işin taam.
-
Motosikletinin orjinal selesi 120 lira fabrikasyon bir ürün. Adam el işçiliği yapacak en az 2-3 saat uğraşacak 200 lira istesin bi zahmet.
-
60 tlye hallettirmişti arkadaşım Aydında.
-
senin attığın fotoğraftaki gibi bir işi 50 tl ye bir arkadaşım benzerini yaptırdı Kahramanmaraş'ta bence 200 ve üzeri biraz fazla gibi.
-
Abi açıkçası işçiliğine saygım var elbetteki lakin istediğim sele gayet minimal ve ve kolay bir yapim bence. Yanlisim olabilir elbette ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Abi kendin dikebilirsin derken. Koltuk kaplamacilarinda halledersin dediler. Fakat onlar diktigi taktirde problem olmayacak mi sonucta sele duz degil, uzerinde enine dikişler var.
-
Kalıp çıkartıp ona göre diktirebilirsin döşemeciye bence. Zaten İstanbul'dasın bir sürü alternatif ustan var. Hatta 70 isterse sen 90 ver daha hevesli yapar 110 liran da cebinde kalır
-
Abi kalip çıkartma isi nasil oluyor pekala ?
-
sanırım; kalıp çıkartmak için deri parçasını koltuğun üzerinden atıyorsun ve nereden ne kadar keseceğini anlamaya çalışıyorsun sonra onları pay bırakarak kesiyorsun sonra koltuğu söktüğün için deriyi koltuga geçiriyor gibi prova yapıyorsun, bakıyorsun sonra istediğin yerleride düzenledikten sonra kalıbı hazır.
-
Teşekkürler abi fikir için..
-
milker adlı üyeden alıntı
Abi kalip çıkartma isi nasil oluyor pekala ?
Tam olarak kastettiğim bu değildi bu döşemecinin yapacağı iş ama sen bunu kartonla yaparsın, sonra da döşemeciye göstererek anlatırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler