Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bu garaj hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar ?

REKLAM ALANI

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...48585401/detay

Sahibinden sitesinde gördüm minik bir garaj yapmış adamlar motosikletler için bu fikir için ne düşünüyosunuz kullanan var mı daha motor almadım ama forumdaki hırsızlık konularını okuyunca önce güvenlik önlemlerini araştırır oldum sizler evde ve iş yerinizde nasıl koruyosunuz motosikletlerinizi.Bizim burda apartmanların yola bakan kısmı değil arka kısmında olur genelde araç otoparkları.Yani gece saatlerinde insanoğlu uyudugu için tenha bi ortam oluşur hırsız için ve nasıl hangi işlemlerle çalmaya calısıyolar bilmiyorum ama apartmanın arka kısmında göze batmaz çolugun çocugun gazabından ve apartman sakinlerinin acemi şöför olanlarından korur diye düşünüyorum en azından hırsız 1 yerine iki kilitle ugrasmak zorunda kalır gibi geldi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyat olarak biraz pahalı.. Bir usta ile konuşup yeriniz var iste daha ucuza daha sağlam bir garaj yaptırabilirsiniz..

Fiyatı pek ilgimi çekmiyo hocam ben daha çok fikirle ilgileniyorum sanki fikir güzelmiş gibi geldi bana öbür türlü bu fikri hayata geçirmek istendikten sonra daha ucuzada maledilebilir.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Fikir iyi hoş ancak daha uygun fiyatlı ve janjanlı görünmeyen bişey yaptırılabilir, hem daha ekonomik olur hem de fazla dikkat çekmez. Bunu gören adam içinde pahalı bir motosiklet olduğunu düşünecektir.
    MotorKafa bunu beğendi.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    hocam çok daha ucuza mal edilebilir, saçtan ibaret sadece, fiyat çok.

Alıntı PiyalePasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatı pek ilgimi çekmiyo hocam ben daha çok fikirle ilgileniyorum sanki fikir güzelmiş gibi geldi bana öbür türlü bu fikri hayata geçirmek istendikten sonra daha ucuzada maledilebilir.
    Bu veya başka bir garaj fikri ne farkeder ki ? Ha kapısı sürgülü olmuş yukarı açılmış, ha yan tarafa.. Bunun yerine daha sağlamını daha ucuza halledebilirsiniz demek istiyorum.. Bu biraz daha gösterişli olmuş bence gerek yok ayrıca sağlamlığı tartışılır..

Kiracıysanız bu şekilde demonteli birşey işinizi görür.. Eğer ev sahibi iseniz komşularınız izin veriyorsa buna gerek yok, daha sağlam birşeyler yaptırın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kapı çok güzel durmuş. Ama farklı (daha ucuza mal olacak) malzemelerden yapılabilir

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu veya başka bir garaj fikri ne farkeder ki ? Ha kapısı sürgülü olmuş yukarı açılmış, ha yan tarafa.. Bunun yerine daha sağlamını daha ucuza halledebilirsiniz demek istiyorum.. Bu biraz daha gösterişli olmuş bence gerek yok ayrıca sağlamlığı tartışılır..

Kiracıysanız bu şekilde demonteli birşey işinizi görür.. Eğer ev sahibi iseniz komşularınız izin veriyorsa buna gerek yok, daha sağlam birşeyler yaptırın..
    Sanırım yanlış anladınız.
    Arkadaş ''Fiyat ilgimi çekmiyor, fikirle ilgileniyorum'' derken garajın tasarımdan bahsetmemiş.
    ''Motosikletimi bahsettigim şartlarda böyle bir garajda muhafaza etme fikri ne derece mantıklı'' demek istemiş.
    Mitoqondri bunu beğendi.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Yamaha TDM 850
    kesinlikle yapılabilir yapılmalı ve yapanda burda paylaşmalı. Ancak Mutlak suretle yerede sabitlenmeli...! demonte bile olsa yere sabitlemek lazım..

evet aynen sinanaksu abimizin dediği gibi ben görsellik ve fiyat pesinde değilim arkadaşlar önemli olan fikir bu sitede bi cok üyenin 30 40 bin liralık motosikletleri var 30 40 bin liralık motosiklet için bence 3-4 bin liralık güvenlik önlemide alınabilir genelde yorumlar maliyetinin fazla oldugu konusunda gelmiş ancak bi arkadaşımız buna gerek yok olmamalı hırsızı celbeder içinde pahalı bir motor var izlenimi yaradır demiş bence cok haklı istişarede fayda var ben ilk gördüğümde çok sıcak bakmıştım en azından hırsız gece 1 kilitle ugrasıcağına önce garajı açmak icin ugrasır diye düsünmüştüm ama bu yorumu görünce pek mantıklı oldugunu düsünmüyorum.

Ve evet yaptırılırsa muhakkak malzemesi ve yere monte edilmesi önemli hususlardan biri.Üzerinde çalışmak lazım.Belki daha sağlam ama gösterişsiz dikkat çekmeyen kamufile olabilen bi hali ortaya cıkarılabilirse kullanılabilir diye düsünüyorum.Evlerin arka tarafındaki açık garajlarda apartmanın bi dikkat çekmeyen köşesine yaptırılma fikri hoş geliyor.Komşularında pek itiraz etmeye hakları yok çünki her dairenin bir garaj hakkı varsa bende bu garaja sökülüp çıkarılabilir bi sistem kurabilirim gibime geliyor.

Alıntı sinanaksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım yanlış anladınız.
    Arkadaş ''Fiyat ilgimi çekmiyor, fikirle ilgileniyorum'' derken garajın tasarımdan bahsetmemiş.
    ''Motosikletimi bahsettigim şartlarda böyle bir garajda muhafaza etme fikri ne derece mantıklı'' demek istemiş.
    O zaman bu söylediğinize göre cevap vereyim.. Dışarda bırakıp zincir kilit bağlayıp üzerine bıranda çekip bırakmaktansa, bu şekilde bir dış garaj yaptırıp içinde kilitler dıştanda garajı kilitlerim içim daha da rahat eder.. Madem komşularında birşey demeyecek olduğunu düşünürsek apartmanın en sote yerine daha az dikkat çeken ve daha sağlam malzemeden güneşten ve yağmur çamurdan izoleli hatta daha geniş daha ucuza bir garaj yapılır.. Kullanımıda daha rahat olur..

Bu ürünün kullanıcıları daha çok bahçeli evi olan ve garajı olmayan garaj yaptırmakla uğraşmak istemeyen insanlar için bahçe içine koymalık birşey olmuş..

Forumdan Uzaklaştırıldı

Hayata henüz geçiremediğim şöyle bir projem vardı Değerlendirebilirsiniz.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA

Bu tarz şeyler daha ucuz maliyetli olabilir sanırım tanıdık ustalarla falan güvenlik içinde vericeksin 220 yi ohh miss

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbr 650f
    Direk etiket bir garaj olmuş, bunu gören adam içindeki motorun değerli olduğunu anlayacaktır. Ayrıca motora ulaşılmasıda pek zor değil alüminyumdan üretilmiş. Otomatik kapı falan gereksiz ve güvensiz. Profillerden iskeletini yapıp extra korumalı desenli metal saçla kaplanmalı. Ayrıca kapısı normal kapı gibi olup 3 yerden darbeyemez kilit vurulmalı ve yere sabitlenmeli. Maliyeti 1000 lirayı geçmez bu şekilde.
    obarey bunu beğendi.

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Kepenk sisteminden dolayı pahalı yoksa fiyat çok uçuk değil.
    Pistonlu manuel yaptırmayı konuşun, fiyat yarıya kadar inebilir.

Kamyonet tentesi yapan yerlere sorabilirsiniz, tente yerine sacla kapatırsa yeterli olacaktır.

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman bu söylediğinize göre cevap vereyim.. Dışarda bırakıp zincir kilit bağlayıp üzerine bıranda çekip bırakmaktansa, bu şekilde bir dış garaj yaptırıp içinde kilitler dıştanda garajı kilitlerim içim daha da rahat eder.. Madem komşularında birşey demeyecek olduğunu düşünürsek apartmanın en sote yerine daha az dikkat çeken ve daha sağlam malzemeden güneşten ve yağmur çamurdan izoleli hatta daha geniş daha ucuza bir garaj yapılır.. Kullanımıda daha rahat olur..

Bu ürünün kullanıcıları daha çok bahçeli evi olan ve garajı olmayan garaj yaptırmakla uğraşmak istemeyen insanlar için bahçe içine koymalık birşey olmuş..
    Aynen öyle.
    Açıkçası benim bu garajı koyabilecek yerim olsa, 5000 TL bu garaja vermektense (üstelik sağlamlıgı tartışmaya açıkken) kendi garajımı kendim çok çok çok daha düşük fiyata imal ederim daha iyi.
    Mitoqondri bunu beğendi.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Bizim memlekette böyle güzel garaj görürlerse yerinden söküp garajı çalarlar :D içinde motosiklet var mı yok mu bakmadan =)
    gobsistem bunu beğendi.

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Brn bu tarz bişeyi apartman duvarına yaslayarak yaptırdım. Öncelikle gözlerden uzak olması avantaj haline getiriyor. Mümkünse araç minibüs yanasamayacagı bir köşeye yaptırmak daha iyi koruma sağlar. Kapıya da iki adet yan kaydırmslı asma kilit alırsanız korumayı arttırmış olursunuz.

Ben 250 tl ye yaptırdım bu arada.

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı mephamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Brn bu tarz bişeyi apartman duvarına yaslayarak yaptırdım. Öncelikle gözlerden uzak olması avantaj haline getiriyor. Mümkünse araç minibüs yanasamayacagı bir köşeye yaptırmak daha iyi koruma sağlar. Kapıya da iki adet yan kaydırmslı asma kilit alırsanız korumayı arttırmış olursunuz.

Ben 250 tl ye yaptırdım bu arada.
    Resmini ekleme imkanınız varsa çok iyi olur.
    Nasıl bişey oldugunu görmüş oluruz.

burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    İşçilik le o fiyat biraz normal

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)