Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu garaj hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar ?

REKLAM ALANI
    mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin

Benimki bu tarz. Malzeme de aynı. Ancak benim avantajım balkon altına yapmak. Dolayısıyla sadece iki duvsr yapıldı. Tavan ve yan duvar apartmandan faydalanıldı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bu konu üzerine dikkatli duralım arkadaşlar gerçekten eğer kendiniz ugraşırsanız çok ucuza maloluyo ve size katacağı güvenlik avantajı bence cok yüksek üstelik duyduguma göre aracınıza sağlıcağınız ekstra güvenlik önlemleride kasko fiyatınızı düşürüyor.Yani bu garaja harcayacağınız para zaten kasko ücretinden kendini amorti edicek.Üstüne üstlük yağmur ve güneş faktörlerindende korumuş olursunuz aracınızı ha birde mahallenin meraklı bebelerinden.Ayrıca garaja bi kaç raf felan yaptırırsanız tamir alet edevatınızıda oraya koyabilirsiniz evinizde ekstra kötü görüntü ve kalabalık yaratmaz böylelikle yengemizinde dilinden kurtulmuş olursunuz bi miktar :D

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı PiyalePasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konu üzerine dikkatli duralım arkadaşlar gerçekten eğer kendiniz ugraşırsanız çok ucuza maloluyo ve size katacağı güvenlik avantajı bence cok yüksek üstelik duyduguma göre aracınıza sağlıcağınız ekstra güvenlik önlemleride kasko fiyatınızı düşürüyor.Yani bu garaja harcayacağınız para zaten kasko ücretinden kendini amorti edicek.Üstüne üstlük yağmur ve güneş faktörlerindende korumuş olursunuz aracınızı ha birde mahallenin meraklı bebelerinden.Ayrıca garaja bi kaç raf felan yaptırırsanız tamir alet edevatınızıda oraya koyabilirsiniz evinizde ekstra kötü görüntü ve kalabalık yaratmaz böylelikle yengemizinde dilinden kurtulmuş olursunuz bi miktar :D
    İşte mesele ki ; Bunu nereye koyacaksin?
    Benim gibi 20 dairelik bi apartmanda yaşıyorsan o projeyi unut derim.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)