yorum sizin
yorum sizin
Ne Kadar İtici Bir Bayan.
Motosiklet süren bayanı buldunuz da kibarını arıyorsunuz.Ne yazık ki böyle trafiğe böyle kadınlar gerekli.Zaten trafikte kadınlara saygı yok,motosikletlere hiç saygı yok,o kadın orada kibarlık yapmaya kalksa binerler hemen tepesine.Ne yazık ki süper saygıdeğer toplumumuz bu dilden anlıyor.Videodaki kadın da bu toplumun anladığı dilden konuşmuş.Şaşıracak bir durum yok.
inip gitseydin ya yanına ? erkeksin sen 10 kadına bedelsin. istersen 50 karıyla da evlenirsin. ezdirme kendini
Bu arada ben video yu cepten izledim.Motosiklet sürücüsü mü bayan arabayı süren mi bayan.Benimkisi biraz sağır duymaz uydurur oldu galiba.
ankarada pardon angara da şahile yanlayan onuda geçtim üzerime yanlayan bir baĞyan şöförle karşılaştıktan sonra daha hiç bir şeye şaşırmıyorum.
Olayı anlamadım Yanlış yöne dönmeye kalktıkları için geri gelirken arkada oluşan trafiğe mi sinirlendiler ?
Minibüs şoförü de olsa, r1 süren bayan da olsa bizim milletteki altı boş atarı hiç anlamıyorum.
Kezbana bak sen ya yolu kapatıyor sonrada bağırıyor ne güzel dünya
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Plakasından Ankaranın bilmem hangi meyhanesinin Yosması olduğu belli oluyor.
Abilerim ben mi yanlış videoyu izledim anlamıyorum ki,
Bi abi bayanı motorcu sanmış,motor süren bayan buldunuzda kibarını arıyosunuz demiş :D
Bir diğer abi erkeksinya bir erkek 50 x kadın demiş :D
Bir diğeride plaka 06 yer istanbul,bizde İstabuldayız plaka 16 Bursa, hemen döşemeyin güzelim başkentimize
Kaç ülkenin başkentinde robat var soruyorum size
yorumu yapayım o zaman, oradaki bayan oldukça acemi ve doğru düzgün kullanamıyor, trafikte de çıkıntı olduğunun farkında olduğu için extra stress yaşıyor. minibüs şöförüne özenen demek yanlış, minibus şöförü gibi ben kralım-yolar benim siz bekleyeceksiniz şerefsizliğinde değil. tabi insan sinir olabilir de, nesnel olarak bakarsak bir tavuğa uçamıyor diye kızmak gibi bişey
Yalnız bu başlık bu elbise ne renk muhabetine doğru gidiyor. İyi geyik oldu.
Son bir kere daha telefondan izleyip anladıklarımı yazayım.Videodaki motosikleti(Tiger 250) bizim arkadaş kullanıyor.Yola atlayan arabayı kim sürüyor bilmiyorum ama arabanın yan koltuğunda oturan bayan kafayı dışarı çıkıp birşeyler söylüyor.Ama konu başlığı "çok kibar bayan sürücü" olduğundan videoyu izleyenler ya motosikleti yada arabayı kullananı bayan zannediyor.Dolayı ise konu başlığı biraz yanıltıcı gibi.
İkinci ihtimal arabayı süren bayan sağ camdan kafayı çıkartıyor birşey söylüyor.(Evet bu biraz saçma oldu)
Not: Bu da mı gol değil.
Not2 :Bugün iş yerinde 24 saat nöbetçiyim.Sabah 8:30 dan beri buradayım.Beyin su kaynatmaya başladı idare edin.
açıklaması şöyle arkadaşlar b.manço caddesinden şirinevlere giderken 4 yol ağzında bir acemi sürücü bayan arkadaşla yanında oturan yolcu arkadaş dönemedikleri için trafiği durdurdular daha sonra sağ tarafımdan gelen scoter arkadaş aradan geçmek isterken anlamadığım bişey söledi, zaten minibüsçüye özenen sağ kolu dışarda çok kibar hanım ablamızda ağzını biraz bozdu :D
4-5 gundur istanbuldayim
mecburi iskan mekani ankaraya donus gozumde buyudukce buyuyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)