uzun yol yapmayacaksan 330kg ağırlıkla harley trafikte hele ki istanbul trafiğinde biraz sorun olur sanki
uzun yol yapmayacaksan 330kg ağırlıkla harley trafikte hele ki istanbul trafiğinde biraz sorun olur sanki
Cok net Ducati Diavel
Hiç anlamam bu tarz motosikletlerden, ama sadece görünüşe puan verecek olursak Ducati Diavel diyorum. Ayrıca yazdığınız detaylar doğrultusunda daha hafif ve beygir gücü daha yüksek.
video falan bekliyoruz. hiç diavel kullanıp video çeken Türk videosu görmedim :D
Diavel'in vibrasyonu daha azdır, daha hafif ve ağırlık merkezinden dolayı da kullanımı yorucu değildir, daha dengeli, fren konusunda daha iyi, teknoloji konusunda çok daha iyi, ayrıca çıktığında yılın Megacruiser ödülünü almış bir motosiklettir. Kıvraklık konusunda avantajlıdır, trafik içinde yormaz. Performansı çok tatmin edicidir, yeni kasası diğerine göre daha kusursuzdur. Yapılması gereken şey sadece Termignoni komple kit alıp takmaktır.
Benim bildiğim bu tarz motosikletler hafta sonu gezileri için, keyfe keder alınır.
Yani her gün iş ve ev arasında kullanmayacaksınız.
Eğer öyleyse kesinlikle Harley, sonuç itibari ile sizin beklentiniz ulaşımdan çok keyif ve ego tatmini.
Otobana çıkıp deli gibi gazlama ihtiyacınızı iki motosiklette karşılar.
Fakat tarz ve şekil açısından Harley açık ara önde.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
kimse değinmemiş hangisinin ikinci eli hızlı olur harleyin olur gibi geliyor bana bunu da düşünmek lazım mı acaba
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Bence bu 2 motorda ulaşım amaçlı kullanılmaz tabir-i caizse keyif motorudur.stres atmak için kullanılır.O yüzden hangisinde daha rahat hissediyorsan onu al bence
Diavel çift vurur tek sayar .Ama gerçek bir hayvan istersen rocket 3 .
yuhh be 240 motor lastigimi olur derim, vrod daha güzel
Bu tarz meselesidir aslında. Ben bir Rod sevdalısı olarak kıyaslama bile yapmam mesela. Tamam Diavel, V-max, VZR vs. bunlar muazzam makineler. Gerçekten cezbediyor. Fakat dediğim gibi; Night Rod, V-rod konusu biraz da kendi tarzını bulmanla alakalı...
Ama sen Diavel al
İkinci el hareketliliği, parça tedariği, bakım-servis ücretleri vs. gibi durumları göz önünde bulundurur musun bilemiyorum fakat etkiliyorsa bu konuları da bir düşünebilirsin
Şimdiden hayırlı olsun, nazarsız kazasız keyifli sürüşler dilerim.
"CaRPe DieM"
Ankara'da bir sitenin önüne park etmiş, canı çıkmış bir V-rod görüyorum, içim acıyor. Hiç bu resimlerdeki gibi de görünmüyor. Harley alınacaksa Harley gibi Harley olmalı bence.
Ama Diavel nefiss bir motor!
Bencede çok zor bir karar ama bende vrod diyorum ve alacak olan arkadaşın hangisine karar vereceğini çok merak ediyorum. Test sürüşünden sonra yorumlarını da takipteyim ..
) oda guzelmis
Bir de genis motor oldugu icin baya bir sıkıntı
Bbencede
Ahaha belki kendisi cizmistir
İncelik konusundada diavel kazaniyor..
Moto vlog kanalım var zaten motoru alinca bir gopro aliriz artik
Egzozu biraz pahali diye duymustum 10 bin civarı
Hergun kullanacagim icin hafif olan daha mantikli gibi
2 sininde 2. Eli cidden bir sorun )
Bir goz gezdirdim ama fena
Dogru soyluyorsunuz, tesekkur ederim
Night rod kullanicilariyla cok konustum, asiri yorucu diyorlar, adam benim 10 yillik hayalimdi ama aldigima pismanim diyor...
Ben fatboy kullandim, vrodla alakasi yok yani rahatliksa rahatlik tarzda tarz
tabiki diavellll )
Test motoru bugun icin doluymus pazartesine kaldı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)