Artık artçı istemiyorum arkamda saçma sapan hareketler yapıyolar.trafikde motorlamı uğraşayım artcıylamı sıkıldım.artcının olduğu yeri kapatabiliyomuyuz.
Artık artçı istemiyorum arkamda saçma sapan hareketler yapıyolar.trafikde motorlamı uğraşayım artcıylamı sıkıldım.artcının olduğu yeri kapatabiliyomuyuz.
Geçen ben artçı ile dağa çıktım.Köy yollarına girdim.Bi baktım benim artçı elinde iphone mesaj çekiyo.Kızayım mı güleyim mi şaşırdım.Tamam transalpte artçı olmak keyiflidir ama bu kadar da abartılmaz ki arkadaş.
ben valla direk kimsenin sorumluluğunu alamam diyip kimseyi almıyorum arkama en rahatı gerçekten artçı çok sıkıntılı bir şey
sende bizdensin . fordçuluk edenmi dersin saçma sapan haraketler yapanmı dersin. ödü bguna karıştı a.. diyenmi dersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
ha bu arada , o motor artçı ister , cbf 1000 tam artçı motoru ,ideal, almanyaya bile gider artçı o cbf 1000 ile hiç yorulmadan ,
suç sende sanırım. al bir racing bak bakalım artçı 10 dak binebiliyormu . alışmışlar yayla gibi selede gitmeye tabi . o yüzden suç sizde değiştirin motoru
Cbf1000 e de mono kapak fazla abartı ve değişik durur bence.
masraf etme ya almıyorum de , yada benım gıbı her gelende b.kunu çıkart bir daha binmezler
Çok yakın bir arkadaşım var gelme diyemiyorum.sabah işe giderken uykudan yeni kalkmış oluyoruz akşam tam zevkini alıcam keyif yapayım diyorum hergün benle geliyor.bide sürüşüme çok müdahale ediyor.
ARE YOU SURE BRO?
KTM in bir bildiği var arkadaş Benim Duke 390 da hap kadar artçı selesi var, sürücü için ap ayrı bir çile oluyor
Powerparts katalogda artçı selesini kapatan çanta demiri var.
Bende en kısa sürede alıp artçıdan kurtulacağım
Canı gönülden katılıyorum heleki küçük motorlar için .
4000km ye yakın artçılık tecrübemle şu kadarını söyleyebilirim, düşük hızlarda, sohbet eşliğinde sevdiğin bir arkadaşınla yolculuk yapmak çok keyifli hele de rahat bir koltuğu varsa fakat aynı şeyi sürücü olarak tam da sevmiyorum :D bu durumun çaresi yok, artçı olmayı çok severken, artçıyı aynı ölçüde sevmiyorum :D ayrıca her sürücünün arkasına da binilmez
güvenlik konusunda ise ben hayalet gibi bir artçıyken, arkada hamsi gibi artçılarda olabiliyor. öncelikle artçı nasıl olunur, nasıl kaliteli bir sürüş yaşanır, nasıl tutulur ve denge konularında biraz düşünülmeli ve sürücünün fikirleri artçıya aktarılmalıdır.
Ben almadım daha.Öyle şanslı biri hayatıma girerde alırsam da kapalı alanda bolca test etmem gerek yoksa o iş yaş arkadaş Hele ki İstanbul'un sıkışık trafiğinde aralardan kaçtığım supersport üzerinde
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)