Arkadaşlar çantalar hakkında bi sorum olacaktı. Arwic marka 46 lt topcase ve 21 litrelik yan çantaları 300 liraya buldum set olarak. Fiyat olarak gayet makul fakat çantaların kalitesi hakkında bilgim yok. Ne dersiniz sizce denenir mi?
Arkadaşlar çantalar hakkında bi sorum olacaktı. Arwic marka 46 lt topcase ve 21 litrelik yan çantaları 300 liraya buldum set olarak. Fiyat olarak gayet makul fakat çantaların kalitesi hakkında bilgim yok. Ne dersiniz sizce denenir mi?
Kendim çalıp kendim oynuyorum ama en azından birilerine faydalı olur Dediğim çantaları aldım, bugün çantaları sert koşullarda test etme imkanım oldu. Arkaya bir tane 7.5 litrelik boya bir tane de 2.5 litrelik boya ve alabildiğince ıvır zıvır, yanlara da 3.5 litrelik boya (bir sağa bir sola + ıvır zıvır) koydum. 10 km kadar yavaş yavaş kasislere çukurlara dikkat ederek taşıdım. Herhangi bir sıkıntı çıkartmadı. Düşük bütçeye uygun bir ürün gibi görünüyor.
Eskişehirde tanıdık bi motorcu vardı ordan aldım. Kardeşler motor eskişehir.
resim yokmu?
İnazuma başlığında var ordan bakabilirsiniz
Yağmurda yıkmada çıkar çantayı su alıyor. Bende 46 lt lik var alıyo yani, onu dışında birazda ses yapıyo anahtarınada dikkat et kırılmasın.
Arwic Çanta 1 seneye yakın kullandım fena değil iş görür,bir kaçkez düştü sadece çatladı,büyük bir beklentin olmasın ama iş görür
Kilit kismi biraz hassas , kolay bukulebilr alumnyum. Plastik kalitesi eh iste. Kullanr mi kullanilir. Ben kullandim 1 sene sonra motoru satinca onla gitti. Sorun yasamadim uzun yol da yaptim icine 30 kilo yukledigim de oldu
Su alıyorsa kötüymüş ben de düşünüyorum sonuçta kış aylarında malum kıyafetleri koyacak alan lazım su alacaksa takmanın mantığı yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)