çevrendeki erkekleri gözden geçir deyince işin rengi değişiyor her tarafa çekiliyor
şaka bir yana yav beni doğru düzgün adam bulmazki zaten .
çevrendeki erkekleri gözden geçir deyince işin rengi değişiyor her tarafa çekiliyor
şaka bir yana yav beni doğru düzgün adam bulmazki zaten .
barodi yiğit...benim içinde kabustur eziyettir artcılık...inan öyle motorlara sahip arkadaşlarım var ama istemem...banane ya bana ait olmayan makinamı napayım...gözüm tok...bir kere Caddebostan sahilde gaza geldim NC yi merak etmiştim Reşit simli argadaşdan rica etmiştim hoşuma gitti makina...o gazla aynı grupta KTM990 lı bi arkadaşa hocma bi deneyebilirmiyim dedim 2013 de...ondada çok elim ayağıma dolaştı deli makinaymış...daha da hevesim olmadı...
aha 2 saat önceki ben diyebilirim ama bir gün bu küfürler kurtarmayacak kırmızı ışıkta birinin ağzını burnunu kırıp dişlerini eline dökeceğim
unuttum bak tali yoldan anayola çıkacağım yayanın biri elinde telefon, yolun tam münasip yerinde duruyor bir de orada küfrettim inip dövesim geldi
İyi ki bi sikin varmış hee. Küfürleri ortaya ediyorum yazmışsın ama 5:20 deki nasıl bir orta anlamadım ben.
Bir de yine şu anasını becerdiğin adamın suçu ne onu merak ettim.
Trafik kurallarında sinyal vererek doğru zamanda şerit değiştirmek yasaktır diye bir madde mi var?
Değerli kardeşim, çok ama çok eminim ki, kayıtta bir kamera olmasa, tüm bu olayları güncel "gerilim" içinde normal sayacak ve sürmeye devam edeceksin. Bu cümlemi samimi olarak düşün, eğer kameranın kayıtta olduğunu unutup sürüş yapmayacaksan kamerasız sür.
ilgisi yok. ben kamerasızkende böyleyim. ne yani siz sinirlendiğinizde tepki vermiyormusunuz. kamera açık olunca da küfür edilir olmayıncada.insanlar kamerasız ortamlardada kavga eder küfür eder sinirlenir bunlar tepkidir. yani ben sanki kamerayamı oynuyorum onumu demek istediniz anlayamadım.
sen videoyu baştan izlemediğin belli oluyor. 5.20 deki o iki araç zaten taksi ve sağdaki önümdeki araçlardı.
ayrıca sinyali doğru zamanda vermediği videoda belli . farzedelim sinyali verdi. sinyalini vermiş olsa dahi bu ona geçiş üstünlüğü vermediği gibi sinyalinide geçerken yani sağa geçerken anlık veriyor ve o araç resmen önüme kırarcasına sağlıyor. yani mesafesi yanlış. ta dibimden sağlamamı yapılır. nerede doğru zamanda şerit değiştirmiş göremedim ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------
metehan bir konu açmıştı saat 10.da ordada yorum attım. beni o ergenlerle karıştırdınız sanırım. çok komik geliyor bana bu tür yapmacık haraketler. yani yaşım gelmiş 40 a bu saatten sonra bende ne serhoşluk kalır ne davranışım değişir. hafıza yetermi vs. bu sizin düşünceleriniz. hiç böyle şeyler düşünmedim. düşünenler yapanlar düşünsün. üzerime alınmıyorum. her kamera kullanan motorcuyu aynı kefeye mi koyucaz yani kamera online iken farklı off iken farklı bir insanmı oluyor kamera kullanan tüm motorcular.yinede uyarılarınız için teşekkürler . kötü bir niyetiniz olmadığını biliyorum. sıkıntı yok.
Elbette sıkıntı olmamalı, neden kötü niyetli olayım. Mesleğim sinema / televizyon ve 30 yıldır şu ya da bu şekilde kamera kullanıyorum. Kamera öyle bir şey ki, savaşta yanında adam vurulup bacağı kopsa, eğer kameramansan ve çekim yapıyorsan adama yardım etmeyi değil, o durumu en iyi şekilde çekmeyi düşünürsün. Buna meslekte "kameraman refleksi" deriz, herkes için geçerlidir. Yaşa, mesleğe, kullandığın araca, yaya olmana falan bakmaz bir tür deformasyon yaratır. Kendim de dahil hepimizin faydasına olacağını düşündüğüm bir uyarı yapıyorum aslında. Senin başlığına denk geldi üzerine alınmamakta haklısın
4,30 dan itibaren bakayım dedim 10 saniye sonra kapatmak zorunda kaldım, usta çok küfrediyosun
İlk pozisyonda araçın sağa çat diye dönüş yapması doğru değil tabi ama ben de şunu soruyorum; o önde giden motorun ve senin, yolunuza düz devam edecekseniz yolun orasında ne işiniz var ? Neden önünüzdeki aracın sol teker hizasına yakın bir yere geçmiyorsunuz, şeridinizi sahiplenmiyorsunuz ? Eğer öndeki arkadaş şeridinde gitseydi, o pozisyona girmeyecekti. Taksicinin yaptığı klasik taksici öküzlüğü oluyor. İnsanın ağızını burnunu kırası geliyor, kırsan "ekmek parası abüüü" der. Üçüncüsünü ise görmedim anlamadım.
bilmediğimden soruyorum; 3:04'te ters yönden mi gidiyorsun yoksa orası tek yön mü ?
Sağa sola küfür sallarken taksiyi görmeyip çarpıyodun iyi mi
Abi trafikteki öküzleri ölüdrüsen türkiheninı 4 te birini katletmek zorunda kalırsın onun için kim ne ederse etsin sinir yapmıycan.
Ters yöne girdiği bir kısım yok.
Biz de öyle zannetmiştik ama kendisi önceden görüp frenlemiş ve o yüzden birden kendini sola atmıyor arkadan gelen büyük aracı da gördüğü için. Bu arada sizin avatar fotoğrafı tam uymuş konuya. Adam ne ölü bıraktı ne diri çünkü
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)