efendy06 adlı üyeden alıntı
Dün akşam işten çıktım, eve gidiyorum, resmen yüzüme baka baka önüme çıkan ve yolu tamamen kapatan arabayı kurtaramayıp yandan yaslandım. Aracın çıkış istikametinde motoru yatırdığım için otomobille direk ben temasa geçtim.
Sonuç: Bende birkaç kısmi (ayakta, omuzda ve kalçada) ezilmeden başka bir şey yok çok şükür. Motorda da bir şey yok, hatta nasıl olduysa motor araca hiç temas etmemiş, aynada, gidonda yada herhangi başka bir yerinde en ufak çizik-ezilme yok. Arabanın camını omuzlayarak patlattım, şöför kapısını da bacağımla çökerttim.
Kaza şu şekilde oldu, önümdeki aracı güvenli mesafeden takip ediyorum, hızım düşük, tali yolda bekleyen araba var, önümdeki araç geçiyor o tali yoldaki aracı, bende biraz gaz açıp önümdeki boşluğu kapattım. Ancak araç gözümün içine baka baka yolu karşıya geçmeye çalıştı, önce freni yokladım, duramayacağımı anlayınca (belediyenin yolları ıslamak adeti var kamyonla, toz kalkıyormuş asfaltta nasıl toz kalkıyorsa) bende araçla aynı istikamette yatırdım motoru belki manevrayla kurtarırım diye ama kurtaramadım, motoru kaldırdım ve araca 2 saniyeliğine yaslanıp ayrıldım ve akabinde tekrar fren yaparak durdum. Bu süreçte otomobilin kaçınma adına hiçbir manevrası olmadı, sadece frene bassa çok rahat kurtarırdım ama eleman yokmuşum gibi davrandı. Ehliyeti de yokmuş ergenin, babası falan geldi ama polisi de çağırdım.
Her neyse, şükür bende bir sorun yok fiziksel olarak, motorda da sorun yok. Motor tamircisi arkadaş var, onu aradım kaza yaptım beni al burdan diye, arabayı görünce aklım çıktı diyor.
Öyle bir motor bulmak lazım ki böyle kendini bilmezler bizi görmezden gelemesin. Eksozundan ses çıksın, herkes ne geliyor diye bakınsın. Yoksa bunlar bizi ciddiye almayacak. Yukarda anlattıklarım en fazla 50 km hızla yaşandı, azcık hızlı olsaydım bunları yazamıyordum muhtemelen.