Yeni motosikletimi aldım ( RESİMLİ )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah kaza bela göstermesin. Dikkatl olman dileğiyle.
-
Allah kaza bela vermesin.hayırlı olsun.
Sen iyi baktıktan sonra motorun sorun çıkaracağını da sanmam.
-
Hayirli olsun allah daha da iyilerini nasip etsin kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan
-
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ne kadar güzel duygular sevinciniz yazılarınızdan hissediliyor hayırlı olsun ayrıca annenizin elinden öpüyorum bilinçli bir insan (kendi annem aklıma geldi ilk motorumu almak için yaşadığım maceralar)rengide ayrıca çok etkileyici benim oğlumda sizin motordaki gibi renkleri seviyor gençlik işte seneler geçtikce zevklerde değişiyor tekerin düz bassın ,yolun açık olsun, benzinin hiç bitmesin inşallah.
-
Merhaba
Okurken ben yaşıyormus gibi heyecanlandim.. Kazasız belasız suruslere inşallah
-
-
Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler. Koruma demiri taktırmayı ihmal etme
-
Hayırlı olsun kazasız belasız bin
-
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin.İnşallah bizede nasip olur
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , kazasız belasız .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
lah daha iyilerini nasip etsin, kazasız belasız sürersin inşallah ama dikkatli ol fazla hırpalama bu motorlar japon ve hint emsallerine göre daha çabuk arıza gösterme eğilimindeler biliyorsun.
-
Hayırlı olsun benim gibi kullanan arkadaşların yorumları var cr1 ana konusunda iyi motordur,iyi bakarsan
-
vayyy Kawasakı yeşili hemii..
hayırlı uğurlu olsun...
-
Maşallah hocam tekerinize taş değmesin inşallah daha ileride çok daha güzelleri olur
-
Güle güle bin anne faktörü önemli benimde babam hiç sevmez pazarlığı ama ilk defa babamı pazarlık yaparken görmüştüm motor alınırken :D
-
bence görüntüsü hiç fena değil...yani güzel bir başlangıc motoru ayağını yerden keser ama çok dikkatli ol ki ailen sevenlerin üzülmesin...
-
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler , Allah razı olsun hepinizden. Bende annemi ikna etmek için çok uğraştım ve sonunda ekipmanlı süreceğime söz verdirdi ve motoru almamda bana yardımcı oldu, onun hakkını ödeyemem
Motora inşallah güzel bakacağım , görüntüsü güzel , ayağımı yerden kesiyor şimdilik bunlar bana yeter
-
Hayirli olsun guzel motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)