Yeni motosikletimi aldım ( RESİMLİ )
Reklamlar
-
turbocharge adlı üyeden alıntı
Allah daha iyilerini nasip etsin(Daha iyisi ktm duke 200 hehe)
Nazar değmesin Maşallah diyelimde
Hacım Kayserililik var mı genlerinizde, iyi pazarlık yaptığına göre annen
Yok malesef, Adana lıyız
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız olsun
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsuni keyifli sürüşler, annene verdiğin sözü hiç unutma
Hayatta olduğum sürece unutmam Allah ın izniyle , iyi dilekleriniz için teşekkürler
-
hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun darısı başıma ;)
-
Hayırlı uğurlu olsun; Allah motoru olmayan gardaşlarımızada nasip etsin hayırlısıyla.
-
Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Lakin lastiklerine fazla güvenme maddi durumun varsa bir an evvel kaliteli lastik tak derim.
-
tinerci adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Lakin lastiklerine fazla güvenme maddi durumun varsa bir an evvel kaliteli lastik tak derim.
Herkeze iyi dilekleri için teşekkürler Allah razı olsun.
Şuan tekrar başldım para biriktirmeye ufak bi bütçe yapıp lastik taktıracağım ve motulun zıncır temızleme ve yağlama spreylerini alıcam. benım motorun lastiklerinin boyutunda ne önerirsiniz?
-
hayırlı uğurlu olsun.... Tekeriniz Düz bassın..
-
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
-
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
Herkeze iyi dilekleri için teşekkürler Allah razı olsun.
Şuan tekrar başldım para biriktirmeye ufak bi bütçe yapıp lastik taktıracağım ve motulun zıncır temızleme ve yağlama spreylerini alıcam. benım motorun lastiklerinin boyutunda ne önerirsiniz?
Çift hamurlu yumuşak bişiler..
-
hayırlı olsun "0" her zaman iyidir .
-
leopessia adlı üyeden alıntı
Çift hamurlu yumuşak bişiler..
Teşekkürler inşallah benim lastiğin orjinal boyutlarına göre kaliteli güzel bir lstik bulabilirim.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız.
-
Hayırlı olsun,anneni üzme
-
Hayırlı olsun, Allah tekerine taş dedirmesin inş,
O lastiklerden kurtul ama nylondur benimki gibi, bende alacağım lastik, ebatlarını bilmiyorum senin motorun, ama michelin pilot street almayı düşünüyorum ben herkes onu öneriyor. Param yetmezde ırc alacağım galiba.
-
Hayırlı olsun.
CR1 Commuter sınıfının en şık görünen motorlarından biridir. Cezbetmesi çok normal. Motoru da iyidir. Sen ona baktığın sürece ufak tefek aksaklıklar dışında sorun yaşamazsın.
-
bu arada yeni fark ettim far kısmı aynen transformers :D
-
Hayırlı olsun çok yakışıklı makine, özellikle rengine bayıldım. Bi koruma demiri takmak lazım =) iyi günlerde kullan.
-
hayırlı uğurlu olsun kardeşim, daima kazasız belasız düzgün şürüşler dilerim sana.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)