Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardimci olurmusunuz

REKLAM ALANI
    1335m3rt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125
    Öncelikle selamin aleykum.Ben biraz kararsız kaldım motor secme konusunda daha yeni başlıcagim insallah motor kullanmaya bilmiyorum yani ilk motorum olucak.Acaba ne ile başlasam scooter bana göre degil baslangıc olarak yamaha 125 ybr düsünüyorum ama 0 almak istiyorum oda bayide 5480 tl benim bütcem 4000 tl ama işte bunun ehliyeti var ekipmanı var acaba diyorum 4000 tl felan üzerini taksit felanmi yaptirsam busefer taksit bitene kadar ne ekipman alabilrim ne ehliyete bütce ayirabilirim yada 3000 4000 tl lik bir motor alsam ekipmanı felanmı taksit yaptirsam ödesem kararsizim iste internetten motorlara bakiyorumda yuki felan var dandik marka diye okudum yani motor sonucta allah affeder motor affetmez hani öyle bişey alana kadar biraz sıkıntısını ceker düzgün bişey alırım binerim diyorum. dedigim gibi yamaha 125 hoşuma gidiyor ödemede sıkıntı yaşamassam size sorum şu ybr tarzı daha uygun fiyatlı bir motor tavsiyeniz varmı ? şehir içi günde 80 km yol yapıcagım yakıtı uygun olursa cok iyi olur hız olarakda hız yapacak bir insan degilim ulasım amaclı kullanıcagım ama tabi 70 80 dede tıkanmıyacak ve uzun yol yapabilecegim bişeyler olursa cok iyi olur uzun yoldan kastımda 150 200 km felan yolda sıkıntı cıkarmıyacak.Tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    @hmet42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .2010 ybr 125 .
    Aleykum selam.Ehliyetin yoksa ilk işin ehliyet almak olsun.şehir içi günde 80 km yapacaksan bu az yol değil.motor kullanmayı iyi bilmiyorsan bi kere o kadar yola çıkılmaz hele ki şehir içi trafikte.kendini gelistirmeden alır almaz direk trafiğe dalma sakın.ekipmanı zaten hiç demeye gerek yok.Allah korusun faturası ağır olur.mondial drift alabilirsin 3500 liraya.kullanıcıları memnun.Allah gönlüne göre versin.

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Acele ihtiyaç değilse biraz daha birikim yap. Öyleyse bajaj gillere bakmanı öneririm.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    TVS Apache Hyper Edge lere bir bakın üstüne oturun ybr den çok daha keyif alacaksınız hemde daha uygun fiyata ....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)