Merhaba arkadaşlar. Motosikletimin deposuna 20-25cm boyutlarında bir sticker yapıştırmak istiyorum. Bu sticker ın kalıcı, orjinal depo yazısı gibi olmasını istiyorum ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Motosikletimin deposuna 20-25cm boyutlarında bir sticker yapıştırmak istiyorum. Bu sticker ın kalıcı, orjinal depo yazısı gibi olmasını istiyorum ne yapmalıyım?
Kasksız motorcuya selam verilmez , genelde sela verilir.
Sticker yapıştırdıktan sonra depoya komple vernik uygulaması yapmalısın.
Deponun üzerini biraz zımparalayıp üst kat cilasını incelttikten sonra sprey akrilik vernik ile bir kat atıp stickerı ıslakken deponun üzerine yerleştirmelisin.
Sonra iyice kurumasının bitmesini beklemelisin.
Kuruduktan sonra üzerine sprey cila sıkacaksın ve bunu katlar arasında zımpara yaparak defalarca tekrarlayacaksın.
Ama zımparalama işinde dikkat etmen lazım stickera zarar vermeden zımpara yapmayı becermek bayağı zor bir iş.
Çok nazikçe ve sabrederek zımparalama gerekiyor.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Zımparalamazsam olmaz mı ?
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Tek kat cila yetmez mi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)