arkadaşlar integraya üst çanta yerine 2 adet yan çanta koymayı dşünüyorum. daha dengeli olur gibi geliyor...ağırlığın arka üst'te olması yerine iki yana dağılmış olması daha mantuklı olmaz mı? ne dersiniz?
arkadaşlar integraya üst çanta yerine 2 adet yan çanta koymayı dşünüyorum. daha dengeli olur gibi geliyor...ağırlığın arka üst'te olması yerine iki yana dağılmış olması daha mantuklı olmaz mı? ne dersiniz?
Hem ağırlığı 2 tarafa dağıtmış hem de ağırlık merkezini aşağı çekmiş olursun.
Ancak topcase mesela kask alabilirken yan çantaların kullanım amacı ve yüklemesi biraz daha farklıdır.
Merhaba,
Integraya çok yakışıyor 3lu ağırlık merkezinin asagida olması avantaj bana göre...
Yan çantaya kask gibi hacimli şeyler sığmıyor. Ha yan çanta var yan çanta var. Ağırlık merkezi olayı doğru ama zamanla alışılıyor.
küçük yan çantalar taşıma için yetersiz kalıyor..buyukleri ise yoğun trafikte hem çok tehlikeli hemde araba gibi durmak zorunda kalırsınız..en güzeli 55 lt lik büyük top case takip yüksek sürate çıkmamak..böylelikle emniyetimizde dolaylı yoldan sağlanmış oluyor :D ha birde depo üstü veya sukutur için bacak arası soft çanta yeter birde artcin varsa sirt çantasını takar top case yaslanir rahat eder...daha fazla eşyaya ihtiyacın varsa otomobil tercih edilmeli..
Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama kirlilik yaratmak istemedim bire bir aynı sorunum çünkü.Zamanında topcase almıştım bildigin motorun stabil gidişi bozuldu. Elleri bırakınca gidon sallanmaya felan başladı, kuyrugun en ucuna olan baskı motorun dengesini şaşırttı, hiç hoşuma gitmedi sattım topcasei. Sadece küçük birer yan çanta alsam örnegin Givi E22 gibi sıkıntı olur mu acaba gene dengede yoksa etkilemezmi fazla?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)