Kırklareli istanbul Mh drift az foto içerir açayım dedim cbf ybr den sıkıldık :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tekerin düz bassın. Motorun çok güzelmiş.
-
Dostum tebrik ederim seni,motorun 40 bindeydi senin yanlış hatırlamıyorsam böyle konulara yazmak gerek ki çin malı diye beğenmeyenlerin gözüne sokmak için :D
-
oldjack teşekkür ederim sizinde inş
sağolasın egee22 sağolsun motor hiç üzmedi bu zamana kadar tereddütsüz çıktım yola bu ikinci istanbul yapışım
-
İnşallah daha da sorun vermez motorunla birlikte nice geziler yaparsın. Bende hiç gitmedim İstanbul a. Avrupa yakasına geçiyormusun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Depomu bende uzun zamandır fullemedim o görüntüyü özlemişim
-
avrupaya geçmeyi düşünmüyorum zaten gidiceğim yerde yok buralarda takılıcam benimde sabah depo dibinde yedekteydi
-
-
Haziranda gelsende beraber dönsek mertcan :D esenlere gelicem erzurumdan bende dönüşte keşana kadar gideriz :
-
Mertcan kardeş istanbul tekirdağ arası otobandan başka yol yokmu yan yol falan 100 lük motorla otobana girmek istemiyorum selamlar
-
e5 ten gidiliyor şehirler arası babaeski burgazz çorlu vs vs
dadas haziranda çok işlerim var malum lise 4 diploma bide ustalık belgesi alıcaz 2 haftada kurs görücem bi yere kıpırdayamam
-
güzel bir gezi güzel bir anlatım,siz den öğrenmek istedğim bir konu var ;
"gişelere yaklaştım gene hgs yi okumadı"
diye belirtmişsiniz .
bu sorunla bende bu gün karşılaştım iki kez hgs okumadı içinde -25-tl kredi var kaçak geçiş uyarısı verdi sistem , şimdi cezalı durumamı düştük ?.
selamlar.
-
A.s benim bildiğim kartı okumadığı zaman plakayı okuyup hgsde limit varsa oradan düşüyor
-
İlginize çok teşekkür ederim, iyi günler.
-
İyi günler
-
trcn adlı üyeden alıntı
Mertcan kardeş istanbul tekirdağ arası otobandan başka yol yokmu yan yol falan 100 lük motorla otobana girmek istemiyorum selamlar
Sahil yolu var mis gibi, otoyoldan daha zevkli tekirdağa kadar denizi görüyosun sürekli.
Mondial'in yolda bırakmayacağını kanıtlayan bir gezi olmuş
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sahil yolu var mis gibi, otoyoldan daha zevkli tekirdağa kadar denizi görüyosun sürekli.
Sahil yolu neresi? Benim bildiğim M.Ereğlisine kadar sehirler arası otoyol
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Sahil yolu neresi? Benim bildiğim M.Ereğlisine kadar sehirler arası otoyol
Büyükçekmeceden E-5'ten devam edersen Silivri çıkışına kadar yol var. Orda da otoyolla kesişme var ama isteyen yine sahil yolundan devam edebilir. O bölgede sahilde yaşayan insanlar evlerine nasıl gitsinler başka türlü parasız yol olmayan yer mi olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)