Kırmızı ışıkta kapı açmak
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kapıyı açan kişiden hesap sormadınız galiba ?
-
Geçmiş olsun kardeş Allah beterrinden saklasın amin
SERT RÜZGARLAR YÜKSEK TEPELERDE ESER(ALINTI AKŞEMSETTİN HZ.)
-
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
kapıyı açan kişiden hesap sormadınız galiba ?
O an hiç bişey düşünemedim 5 dakika kadar durup eve gittim. Hesap sorsak ne farkedicek yapan yine yapıyor. Kimsenin kimseye saygısı yok zaten.
-
-
Parmağınızda ufak bir yara ve Allah tan kafamı vurmadım dediğinize göre ekipman kullanmıyorsunuz sanırım.
Ufak bir ders olmuş demekki.
-
Aynen öyle hesap sorsak ne okucak bidaha böyle bir hata yapan olmayacakmı
-
Işıklarda kapı açmak yolcu indirip bindirmek yasak diye biliyorum. Ayriyetten driftin gösterge paneli 180 TL civarı diye biliyorum. Keşke telefon plaka birşey alsaydın
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
-
PysLre adlı üyeden alıntı
Işıklarda kapı açmak yolcu indirip bindirmek yasak diye biliyorum. Ayriyetten driftin gösterge paneli 180 TL civarı diye biliyorum. Keşke telefon plaka birşey alsaydın
Servise gidicem bugün garantiden getirtebilirler sanırım.
beko12345 adlı üyeden alıntı
Parmağınızda ufak bir yara ve Allah tan kafamı vurmadım dediğinize göre ekipman kullanmıyorsunuz sanırım.
Ufak bir ders olmuş demekki.
Kask ve mont vardı üzerimde eldiven yoktu.
-
malumbiri adlı üyeden alıntı
Servise gidicem bugün garantiden getirtebilirler sanırım.
Kaza sonucu oluşan hasarı garanti neden karşılasın hocam?
-
Bende drift ile yan yatmıştım. Bende de gösterge camı kırılmıştı. Adeti herhalde :D
-
her yatmada sağ fren pedalı yamulur benimkininde :D
-
http://www.kalyoncumotor.com/index.p...category_id=64
64 liradan 177 liraya kadar var Drift'in göstergeleri, bence 73 liralık Deltaforce olanını alın Mondial'in yan markası.
-
Geçmiş olsun.Bu kadar düşük bi hızda bile ufakta olsa çizik falan oluyo birde Allah göstermesin hız yüksekken oluşan kazada neler olur.Eldiven çok önemli ihmal etmeyin.Birde garanti karşılamaz bence.
-
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.motor kullanmayanlarin kapı açarken arkadan bi motorlu gelebileceği ne yazıkki hiç akıllarına gelmiyor.olacağı varmış demekki.ne kadar dikkat etsen iyi kullansanda böyle kazaların önüne geçilmiyor.buda motorculuğun cilvesi.
-
Gecmis olsun eldiven yokmuydu elinde?
-
Öncelikle geçmiş olsun;
aradan geçerken araçların içine, aynaya veya teker hareketine göz atin.
bir de ekipmansiz bakkala bile gitmeyin sıcak yakar ama kaza sakat bırakabilir
-
Öncelikle geçmiş olsun, kask, eldiven, bot, dizlik ve mont yoktu sanırım, ışıklarda kapı açılır hemde bol bol açılır yolda giderken bile açan sürücüler var o yüzden bol bol korna ve aragaz kullanıyoruz ki geldiğimiz gözüksün.
-
eldiven ve dizlik yoktu üzerimde kalan ekipmanlarım vardı ama suçlu tamamen kapıyı açan kişi ilk kazam olduğu için heyecan şok etkisi hiç bişey talep edemedim adamlardan. Servise gittim 230 tl gösterge ve ön kafa grenajı fiyat çektiler.
-
ahmet0021 adlı üyeden alıntı
Aynen öyle hesap sorsak ne okucak bidaha böyle bir hata yapan olmayacakmı
en azından bir kişi bir kişi sayı düşer belki ? denemeye değmez mi ayrıca o sinirle haklı bir tepki olur bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)