Hocam tamam dediğinizi anladım. Duyarlı sürücü olmanız güzel, kornaya çok farklı anlamlar yükleyebiliyor sürücüler. Ama ben orjinal motosiklet kornalarının yüksek sesli olduğunu sanmıyorum. Evet, yanından geçtiğinizde çaldığınız korna, yanına motosiklet gireceği ihtimalini düşünmeyen bir sürücü için aşırı tepki nedeni olabilir ama sizin yapacağınız pek de bir şey yok gibi. Selektör de yapsanız aynısı olacak.Sizin düşünmeniz gereken bu kadar az motosikletin olduğu bir trafik ortamında, kapı açmak, yola atlamak, viraj içinde denge kaybına neden olacak unsurların fazla olması demektir. Mümkünse renkli kask veya reflektif yelekler giyin. Ama yanından geçtiğiniz araç rahatsız olmasın diye, korna çalmamak sizin için yanlış olur.
Hocam duran trafik derken , benim de ilerleyemediğim kilit trafiği kastetmiştim, tam ifade edememişim. Haklısınız dikiz aynalarından gördüğüm kadarıyla akıllı telefon hastası çok. Yol bağlantılarında, göz göze gelmediğim yayaları görünce de korna çalmaya çalışıyorum. Bir gün birisi Candy Crush'ta şeker patlatcam diye bizi patates etmez inşallah