motor alicam fikirlerinizi aliyim
Reklamlar
-
Motorumu sattim yeni motor alicam tavsiye attiginiz motor nedir butce 5000 tl ikinci elde olur.
Motoru degistirmemdeki baslica sebebler
- titresim rahatsiz ediciydi
-son hizi yetersiz kaliyordu otobanda araclar arkaya yapisiyordu
Sollamaya cikamiyordum. Tork yetersiZdi
Onereceginiz motorlari bu kriterlere gore onerirseniz cok iyi olur.racing kasalari sevmiyorum. Rahat bi motor lazim
Reklamlar
-
Tork hızla değil kuvvet ile alakalıdır
-
Valla benim aklıma cbf150 geldi ama bulabilirsen cbf250 falan da olabilir.
-
Cbf 250 lere baktim modelleri cok eski fiyatlari cok yuksek o paralari haketmiyolar
-
Eski motorun nedir, cepte kaç para var??
Ona göre şeyttirelim, şimdi yebere ciler dolar buraya..
-
2014 ybr 8500 kmde tüm ağı bakımları yapıldı bi bukadar daha arkana baktırmıcak motor givi 3lü çanta seti michelin lastik takımı katlanabilir plakalık çiziksiz fiyat 4750 düşünrsen konuşuruz
-
5000 tl var. 120 km hızla stabil düşük devirde gidebilen motor varmı rahat kullanımı kolay olan regal raptor kullanan varmı nasıl motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
cbf 150 almaya karar verdim satan varsa teklif bekliyorum
-
pcmnyk adlı üyeden alıntı
5000 tl var. 120 km hızla stabil düşük devirde gidebilen motor varmı rahat kullanımı kolay olan regal raptor kullanan varmı nasıl motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
cbf 150 almaya karar verdim satan varsa teklif bekliyorum
cbf 150'de karar kıldım demissin yukardada ust devirlere cikmadan rahat 120 yapsn demissin ama cbf'in son hızı 120 soyleyim dedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)