riske girdim tehlikeyi göze aldım videolu
Reklamlar
-
Burası otoyol değil, şehiriçi. O yüzden sağ şerit de olsa, sol şerit de olsa, hızımızı ona göre ayarlayıp gitmemiz gerekiyor. Barodi sol şeritte ne aniden duruyor, ne de telefonda oyun oynuyor. Evet, kendini tehlike atmış ama bu onun sorumluluğu, arkadan gelen biri, onu görmüyor ve hızlysa bu onun suçu. Kırk yılda bir karşımıza çıkacak bir şey, bir hayvanın hayatını kurtarmış. Sanki her gün yollarda kargalar var, sürekli araçlar bunun için sol şeritte duruyor. Şehir içinde gaza basmamalı ve dikkatimizi yola vermeliyiz. Bu arada otoyolda araçların durup, ördeklerin geçişini beklediği yurtdışındaki videoyu hatırlayın, burası otoyol da değil.
Reklamlar
-
mmysgr adlı üyeden alıntı
Arkanızdan gelmekte olan başka bir motorlu arkadaş (ki bu ben de olabilirim) size çarpsa, çarpan kişi ölse ve siz bir şekilde hayatta kalsanız, merak ediyorum gidip ölen arkadaşın eşine dostuna da "Allah'ım bizleri böyle imtihan ediyor" diyebilecek miydiniz?
Arkadan birisi vursaydı ölseydi siz hayatta kalsaydınız demişsiniz de.
Takip mesafesi?
Yaya geçidi?
.
.
.
Bir oh olsun da ben derdim....
-
Pis leş kargası ile uğraşılırmı? Ben silahım yanımdayken kırsalda gördüğüm yerde mıhlıyorum, pis mundar hayvan.
-
Shamy adlı üyeden alıntı
Pis leş kargası ile uğraşılırmı? Ben silahım yanımdayken kırsalda gördüğüm yerde mıhlıyorum, pis mundar hayvan.
Çok daha uzun yazardım da sanırım anlaşamayız seninle.Allah ıslah etsin seni arkadaşım.
İstanbul (Güngören-Bakırköy) / 2014 YAMAHA YZF-125R MAT GRİ / İnstagram : ilkerakdaag
-
Shamy adlı üyeden alıntı
İnsan kargadan daha pis-miş baksanıza bir kez daha anladık.
-
Adama yuklenmissiniz yine. Ah bizim ehliyet kursu kitaplarini hatim etmis forum ahalisi. Orasi e5 degil. Dikkatli bir sekilde yavas yavas durmus arkadas. Dortlu falan da yakmistir herhalde. Sagda dursa daha iyMis tabi. Velhasili helal olsun. Bir çoğumuzun sallamayip devam edecegi yerde bi can kurtarmissin. Eline saglik.
-
Biz millet olarak kedi köpek görünce üzerine süren insanlarız kaçsınlar diye.. O yüzden ülkemizde böyle şeylerin bazı insanlar tarafından hoş karşılanmaması normal..
Adam insanlık yapmış, yolda ki kargaya yardım etmiş..
Burada o trafik kurallarından bahseden, öyle olsaydı böyle olurdu diyen misalen örnek verenler, hanginiz böyle güzel bir davranış yaptıda gelip burada adamı suçluyosunuz ?
Sen yolun ortasında durdun da yok arkandan ben geliyorumda hadi duramadım da hadi vurdum da hadi öldüm de yok efendim oydu buydu şuydu.. Sonra da mesela yani..
Öyle birşey olmamış, olsaydı ona göre yorum yapılırdı zaten.. Şimdi sadece bu hayvana edilmiş olan yardımı tebrik etmek yerine adama suç buluyosunuz..
-
Benim basima gelen olayi anlatayim ben, Ankarada 3 seritli caddenin altgecitten ciktim, hizim 60-70 civari, birde ne goreyim yolun ortasinda bir araba duruyor, aniden fren yaptim ve duran arabaya hafif carptim, arabalarin tamponlari hasar gordu,
Indim asagiya gecmis olsun bile demeden ne duruyosun yolun ortasinda dedim, carptigim arkadas elimi sikti ve gitti yolun ortasindaki kedi yavrusunu kenara koydu, bununla gesmis oldu...
Ya ben daha suratli olsaydim, bir kedi yavrusu icin insanlarin hayati tehlikeye atilirmi? Kalmiski sen bu hareketi motorla yapiyorsun, o arabaya vurdugum hizla bir motora vurmus olsaydim, (Allah korusun, bende motor ve araba kullanicisiyim) bir tampon zedelenmesiyle kurtaramazdik.
Yanlis anlasilmasin ezin gecin demiyorum bu tur bir iyilik yapacaksak daha kontrollu ve daha dikkatli olmak zorundayiz, aksi halde yaptigimiz kaş yaparken göz cikarmaktan baska birsey olmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)