Montumu yeni aldımda. Haliyle hiç görmedim tabi korumalı falan Arkadaşlar yazın o iç astarı çıkartıyormusunuz yoksa sıcağı ya da soğuğu muhafaza etsin diye bırakıyormusunuz?
Montumu yeni aldımda. Haliyle hiç görmedim tabi korumalı falan Arkadaşlar yazın o iç astarı çıkartıyormusunuz yoksa sıcağı ya da soğuğu muhafaza etsin diye bırakıyormusunuz?
Hayırlı olsun.
Montunuzun marka ve modelini, özellikle yazlık,kışlık,dört mevsimlik olup olmadığını belirtseydiniz daha fazla yardımcı olabilirdik.
Sıcak havalarda iç astarı çıkarırsanız rahat edersiniz.
Mont motomaxdan aldığım bir mont 4R Duplin ceket. Fileli değil dört mevsim diye geçiyormuş. Tekstil mont. Önde ve arkada fermuarlı hava kanalları var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Evet seyir halinde iken süper bir mont ama durduğum zaman o naylon içlik tenime yapışıyor adeta. Onun arkasında fileli astarı var ama.
Bir garip yolcu
Hayırlı olsun. Ben de 4 mevsim mont kullanıyorum. Mayıs'ta içliği çıkarttım artık sıcak havalar ankarada, ancak içtiğini çantada tutuyorum geceye falan kalırsak üşürüz kesin içliksiz.
Teşekkür ederim Süleyman. Ankara bu ara güzel gidiyor ama şu son iki gündür sabah işe giderken özellikle oldukca serin. Evet o da aklıma geldi. Özellikle uzun yola çıktığımızda havalar sıcak bile olsa yanımıza almalıyız içliği ama benim sırt çantam çok küçük olduğu için taşıyamayacağım. Büyük bir çantaya geçtiğimde içine atarım ama.
Bir garip yolcu
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
Merhaba,
Denersiniz, üşürseniz takar, pişerseniz çıkartırsınız. Hayırlı olsun ,yeni heyecanınız.
Güvenliğini,korumasını test etmek nasip olmasın
Teşekkür ederim. Amin inşallah korumalarını denemiş olmam.. Şu an pişmekteyim ama yarın bir çıkartıp deneyeceğim bakalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Yazlık bilerek almadım. Bunu hem sonbaharda kullanacağım. Farkındayım şu sıcaklar iyice bastırdığında bunu giymek bile çok zoruma gidecek ama güvenlik herşey.
Bir garip yolcu
Benim tecrübe ettiğim kadarıyla, motosikette 4 mevsim bişiy yok. Yazın yazlık Kışın kışlık almakta fayda var.
Yazlık mont alacağına hiç almamak onun yerine body armor almak daha mantıklı bence, çünkü yazlık file mont dediklerini gittim inceledim herhangi bir kazada sürtünmeye karşı korumayı bırak direk parçalanır. Varsın yazın terletsin ama korusun mont dediğin.
4 mevsimin ne yazin serin tutar ne kisin sicak.. her iki mevsimde aci dolu gunler seni bekliyor...hep soyluyoruz her isi yarim yapan urunlere para vermeyin diye.. 600 liralik kislik aliyorsun o bile sinirda koruyor...
Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Üzerimizde hiçbirşey olmamasından iyidir. Yazın bir Didim turunda denemiş olurum bu vesileyle. File montların bende koruyabileceğine pek güvenmediğim için ve yağmurlu havada da fazla ıslanacağımı düşündüğüm için normal mont aldım.
Bir garip yolcu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)