Ekipmanın Önemi - Rakı Sofrası Muhabbeti
Reklamlar
-
Geçen akşam sağlıkçı bir arkadaşımla oturup ayıp olmasın 1-2 tek bişeyler içelim dedik.Oturduk içiyoruz.Dedim işte kardeşim seninde işin kolay alıyorsun maaşını kafana göre harcıyorsun daha ne istersinki allahtan.Bu arada arkadaşım ambulansta ilk müdahaleleri yapıyor.Acil servis elemanı yani.Durdu biraz ben bunu söyledikten sonra.Sonra dediki geçen gün 13-14 yaşlarında motosiklet yarışı yaparken asfalta yapışan,kafası 2 ye bölünen hastaneye kadar kafatasını bir arada tutmaya çalıştığım çocuğu isterim dedi.Kim bana onu geri verebilir dedi.Birşey söyleyemedim.Korkuyorum bigün sende bu motor aşkından asfalta yapışacan diye,dedi.Güldük geçtik.Yani Belki o çocuk kask taksaydı o hallere gelmeyecekti.Motoru alıp ekipmanı düşünmeyen parmak arası terlikle,şortla süren arkadaşlarım varsa bu yazı onlara gelsin.Ekipman çok önemli arkadaşlar.Mesela düşüp kaburganızı kırdığınız zaman o çok sevdiğiniz motosikletlerinizi değilde tekerlekli sandalyeyi sürmek istemiyorsanız ekipmanlarınıza bağlanın.Çünkü onlar sizi hayata bağlıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)