Merhaba arkadaşlar bugün sigortasızlıkdan motorum bağlandı ceza vs kestiler makbuzumu verip gönderdiler.
Motorumu yediemin otoparkında çıkartmam için ruhsat sahibiyle gidip motoru alabilirmiyim yoksa sigortayı yaptırmam mecburimidir?
Merhaba arkadaşlar bugün sigortasızlıkdan motorum bağlandı ceza vs kestiler makbuzumu verip gönderdiler.
Motorumu yediemin otoparkında çıkartmam için ruhsat sahibiyle gidip motoru alabilirmiyim yoksa sigortayı yaptırmam mecburimidir?
Topkapı otoparkı dediler
Oh ne güzel; sigorta yok , ruhsat sahibi başkası. Allah korusun birine bir şey olsa yandı gülüm keten helva diyeceksiniz. Dua et seni bağlamamışlar
ruhsat sahibi başkası olmasında ne gibi kusur var benim motorumda başkası adına
o baskasi annen babansa sikinti yok... bu devirde kendi adina motoru yada araci baskasina vermek ruhsatli silahini baskasina vermekten pek bir farki yok...
Yediemin otoparkı sefaköy'dede var. Ama sigorta şart.
Ayrıca cevirmeyemi aldılar nasıl yakalandın ?
Eminömü'nde çevirme yapıyorlardı ota b*ka ceza kesiyolar herkese. 1 tane motor bırakmadılar her geçeni çevirip en az 80 tl yazdılar. 2 saat içinde 32 tane motorluya ceza kestiler
Beni cevirince yazmiyorlar. Aksine bilincli kullanici muamelesi yapip sohbet ediyorlar. Bence bu cezalar iyi ki var. İstisnalar kaideyo bozmaz.
Evet Mexico haklısın ama çevirdiği adamlardan birinin herşeyi tamdı seyir halinde yola bakmakdan dolayı ceza kitlediler bu nedir?
Seyir halinde nereye bakılacakmış
Devletimiz sağolsun gençler ayık olun bu ülke sayenizde ayakkabı kutularını pardon sayenizde borçlarını ödüyor.
O otoparklara da motorları nasıl taşıyosunuz görseniz içiniz acır. 2 kere 2008 yılı civarında görmüştüm kasımpaşa'daki otoparka çekiyolar bi tane kuryenin kaldırımda duran Honda CG125 motorunu araba çektikleri arka çatala koymuşlar depoyu da kamyonet kasasına boştan dayamışlar çocuk motoru yakaladı aldı ama depo çizilmiş ve ezilmişti. Bi tane 151RS tarzı scooter'ı da otoparka indirirlerken görmüştüm kasadan resmen aşağı attılar güm diye düştü arka çatala. Aynı motor gelirken de kasanın en önüne yaslanmıştı, ayak marşı demiri o sırada kamyonet üzerinde olan başka bi arabanın tamponuna sürtüyodu. O otoparkta var bi cinslik, çok küçük bir yer arabalar üstüste şubat ayında istanbula gittiğimde önünden geçerken de bi tane Golf'ü 2 arabanın arasına sıkıştırmaya çalışıyolardı arabalar birbirine kıç atıyodu.
Cancel dun ben de gectim uygulamadan bi sikinti olmadi polisler keyfe gore mi yaziyo cezalari sari tvs ve mondial goturuldu dun otoparka 2si de malum motrlardi motora kurallara uygun evrakli binmeyin sonra gelin burda aglayin yok öyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)