Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ALKOLLÜ MOTOR KULLANAN ARKiLER VARMIS

REKLAM ALANI
    ilkantek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    21’Honda Dio,22’NC750X,22’CL-X250,22’CL-X700
    ARKADAŞLAR ELBET HEPİMİZİN HABERİ VARDIR Kİ ŞU ALKOLLÜ MOTOSİKLET KULLANMA OLAYI.BEN ŞAHSEN TAMAMEN KARŞIYIM.SİZLERİNDE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTEDİM...
    BUYRUN!!!

SAYGILARIMLA
    İlkan TEK
    4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fjs silverwing 400
    walla şu an bile kullanom.bi prob.mi var?
    çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..

gagagotti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hem motor kullanıyon hem alkol hemde internettesin nasıl yapıyon bu işi hayret ettim

kesinlikle karşıyım motorsiklet kullanmak zaten dikkat gerektiren birşey alkollü iken dikkatin azalması mümkün umarım birinin sakat kalması veya daha kötüsüne sebep olmazsınız.ben şahsen alkol kullanmıyorum ama böyle birşeyle karşılaşsam ölene kadar kendimi affedemem. Zaten kanunlar affetsede allah affetmez.kendinize verebileceğiniz zararlar içinde geçerli tabiiki bunlar.
    sağduyu diyorum alkollü araç kullanmaya hayır diyorum.
    benim görüşüm bu beyenmeyenler olacaktır ,ama dosta acı söylermiş.

sinan1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ışınlanıyodur belkıde puhaaa

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    çok sevdiğim bi abim kaza yaptı alkol yüzünden. kendisi şans eseri kurtuldu belki de. korumaları tamdı direğe çarpmış motor. kaza anını tam hatırlamıyor bile. 8000 ytl lik hasar varmış motorda yani motor bitmiş gibi birşey.

Allahtan canın gelmedi. ne kadar az da alsanız alkolün etkisi vardır.
    tamam yasalar bile belli ölçüde izin veriyor ama ben buna da karşıyım. sonra üzülen yine bizler oluyoruz.

karşı şeritteki araba ters yola girer, araba önünüze kırar ama bunlar karşı tarafın etkileri. alkol ise tamamen bizim hatamız.

bazı arkadaşlar o kadar çok içiyorlar ki. düz yürüyemezken motora biniyorlar. sonuç geçmiş olsun gibi yazılar ya da daha kötüsü ... Allah korusun
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

ati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fjs silverwing 400
    ya arkadaşlar insanın kendini dengeleyip,sınırını bilmesiyle alakalı bir durum bu.mutlaka ki alkol kötü fakat,bardaydım,alkol aldım ve motoruma binip eve geldim.

konuyu açan arkadaşım fikir almak istemiş,benim de fikrim bu....
    çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    De,niye böyle spontone bir başlık.Doğru alkol motorlu araç kullanırken kötü birşey ama sanki yeni icat olmuş gibi bir izlenim edindim.

artniyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende alkol alıyorum bazen ya alkollü yere gitmemek lazım yada gidilecekse motorla çıkmamak lazım .İkisindende vazgeçilmiyor işte..Dikkat edelim bari..
    mersin,cruiser,avukat,27

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    bence çok kötü ve tehlikeli çünkü motor kullanmak dikkat ister
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

ahmetist1181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ARkadaslar, o yasal sınırlar kafadan atma yöntemiyle konulmuyor. O sınırların bilimsel anlamı var. Tabi bilim ortalamalarla çalışır: Siz derseniz ki ben daha fazla dayanıyorum siz bilirsiniz. Ama ilk kadehten sonra alkolün etkisi vücutta başlar bunu da düşünüp mümkün olduğunca alkolsüz araç kullanmaya çalışmak lazım. Hele Türkiye'de hele İstanbul'da....

mondial110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HaSaRLı..!!
    kardesim benim fikrim alkollü motor kullanmak enbesilliktir
    :bounce: 0546465246900

ghostrideremir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence alkolüyken motor veya araba kulanılmamalı,ailemizi ve başkalarının ailelerini üzmeye hakımız yok
    [COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Alıntı ati adlı üyeden alıntı
    walla şu an bile kullanom.bi prob.mi var?
    Bence var, bari burda söyleme yahu bak Pleasure yasonuna kadar katılıyorum.Motor dikkat istiyor bide alkol olunca çok tehlikeli oluyor.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu tartışma daha öncede yazılmış ve kapatılmıştı Alkollü araç kullanmak hiç bir şekildetartışılacak bir konu değildir .
    Daha önceki tartışmalardanda çıkan sonuç şu olmuştur :Alkol alan arkadaşlar her ne kadar bunu yanlış olduğunu kabul etsede burda yazılan ve çizilenle bu huylarından vazgeçmeyeceklerini açıkladılar :işallah başlarına bir kaza gelmeden durumun vahametini kavrarlar .Temennimiz şu an mevcut alkollü araç kullananlara verilen cezaların dahada arttırılması ve daha sıkı kontrol edilmesidir.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler