Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

125 cc altı en iyi 4 motosiklet hangisi?

REKLAM ALANI

Kötü vites geçişi diye bir şey yok driftte gayet sağlıklı atılıyor çok çok nadir takılıyor o da her motosiklette oluyor zaten

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Artık Yok...
    inceleme yapılıcaksa havada burjuva sınıfı bir inceleme olmamalı bence. yani herkesin alamıycağı ulaşamıycağı sınıfındaki 125 likleri incelemek sadece bana göre ego tatmini olur..
    inceleme yapılıcaksa piyasada çok tutan satan yada fiyatı uygun olup insanların belirli nedenlerden ötürü tereddütte kaldığı motorlar olabilir. hatta bu tip motorlar çok ilgi çeker çünkü fazla testi olmuyor..

Aea mesela bajajın incelemesini bundan yaptı yada megelli nin falan.. yada 250 lik incelemeleri ..

slyman_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.5 yıldır 3 az 3 litre yakıyor. Uzun yolda Tapagaz gidince 3.8 olmuslugum var.

2.5 yakmasi bana göre imkansız yanına bile yaklaşması çünkü.

2 kere subap ayarı yaptırdım 40 kere hava ayarı en düşük rakam 3 litre.

Aynı şekilde 2 buçuk yakıyor denen cbf ile 2400 km gezdik geçen yaz o da benden fazla yakMisti.

Artık Türk insanının yakıt ile ilgili söylediği düşük rakamlara inanmiyrum. Herşey yalandan ibaretmis.
    Çin malı olanların çok yaktığını söylüyorlar zaten genelde. Cbf için de ben çok yaktığını duydum 3-3,5 lt civarı.

Gel gelelim benim boxer yakıt konusunda beni çok şaşırttı. Firma yetkililerinin yaptığı Türkiye turu ve incelemesinde belirttikleri yakıt tüketiminin neredeyse aynısını ben de tespit ettim. Motor orjinal halde.

60km hızı geçmeden 1,8lt
    80km hızı geçmeden 2lt
    90-100km hızı geçmeden 2,2lt
    Oldjack bunu beğendi.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    az daha koy ybr al.

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Alıntı dadas607 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kötü vites geçişi diye bir şey yok driftte gayet sağlıklı atılıyor çok çok nadir takılıyor o da her motosiklette oluyor zaten
    facebooktaki 4000 kişilik grubumuz var orada kullanıclara sorduk bu sonuçlar çıktı arkadaşlar kafadan yazmadım

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Bence Suzuki VanVan 125cc candır ama fiyatı 9000 lira

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Alıntı slyman_b adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin malı olanların çok yaktığını söylüyorlar zaten genelde. Cbf için de ben çok yaktığını duydum 3-3,5 lt civarı.

Gel gelelim benim boxer yakıt konusunda beni çok şaşırttı. Firma yetkililerinin yaptığı Türkiye turu ve incelemesinde belirttikleri yakıt tüketiminin neredeyse aynısını ben de tespit ettim. Motor orjinal halde.

60km hızı geçmeden 1,8lt
    80km hızı geçmeden 2lt
    90-100km hızı geçmeden 2,2lt
    Şimdi Boxer'in yakıtı tamam eyvallah az deniliyor'da bir kere makinede vibrasyon var - 4 vites - ön fren kampana - piyasada o ebatlarda uygun kaliteli lastik bulmak çok zor hadş buldunuz çok pahalı ayrıca tipi'de kötü.

Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    facebooktaki 4000 kişilik grubumuz var orada kullanıclara sorduk bu sonuçlar çıktı arkadaşlar kafadan yazmadım
    Motosiklete koyulan yağ vites geçişlerini çok etkiler.
    Koyduğunuz yağa göre taş gibi geçmeyen vitesleriniz'de olabilir, pamuk gibi şıkır şıkır viteslerinizde.
    Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi Boxer'in yakıtı tamam eyvallah az deniliyor'da bir kere makinede vibrasyon var - 4 vites - ön fren kampana - piyasada o ebatlarda uygun kaliteli lastik bulmak çok zor hadş buldunuz çok pahalı ayrıca tipi'de kötü.

Koyduğunuz yağa göre taş gibi geçmeyen vitesleriniz'de olabilir, pamuk gibi şıkır şıkır viteslerinizde.
    motul 5100 kullanıyor bir çoğu fakat bu dedğiyin olay driftin vites geçişlerinin iyi olduğu anlamına gelmez ybr'de de herkes farklı yağ kullanıyor ama bu konuda tek bir şikayet yok. driftte her 10 kişiden 4 tanesi şikayet etmiş

giritli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba strike 150,honda cbf 150
    Haojue DA 135-S kesinlikle tek geçerim kendisi suzuki nin küçük cc motosikletidir. Farkındaysanız suzukinin 125 ve 150 cc motosikleti yok ama adamlar farklı isim üzerinden üretiyolar kesinlikle araştır derim.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Salcano Wolf 125 derim..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

slyman_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kardeşim niye direk savunmaya geçtin anlamadım ben senin motoruna saldırmadım ki?

Titreşim diyorsun, modial mcx var arkadaşımda benim boxerdan çok titriyor.

4 vites diyorsun, vites aralıkları geniş ve yüksek torku 4 vitesten elde ettikleri için böyle yapmış bajaj.

Kampana diyorsun, ben frenlerden memnunum dozajlaması çok güzel hiç kilitlemedi tekeri frenler, 2000 km dir kaza da yapmadım frenden dolayı.

Sen de motorundan memnunsan ne mutlu sana. Tekerin düz bassın.
    Onurhan D ve Capitao_3 bunu beğendiler.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)