125 cc altı en iyi 4 motosiklet hangisi?
Reklamlar
-
YBR 125 o kadar yakmıyor, bilginize. Ben dede gibi süren birisi değilim ve ortalama olarak (bazen sakin, genelde sportif) 2,1 litre yakıyorum. Çok sakin kullanımımda 1,8 lt görmüşlüğüm, deli gibi gidip ortalama 90 ile şehir dışına gittiğimde 2,65 lt görüp: "amma çok yakmışım ya" diye şaşırmışlığım var. Ona 2.73 ortalama yaktırmak için; ya rodajı yanlış yapmak, ya ayarsız-bakımsız olarak kullanmak, ya çok ağır olmak, ya da sığır gibi kullanmak gerekir kanımca. Gerisine katılıyorum, sadece dijital gösterge muhabbetinin zevk meselesi olduğunu belirterek.
Reklamlar
-
TOTEMONS adlı üyeden alıntı
Ne alaka.
Konuyu açan arkadaş commuter deseydi haklı olabilirdin
Ama yinede aferin baya bilgiliymişsin
Şehirdışına çıkamayan çıksa da konforu sıfır olan araca motosiklet demiyorum ben.
-
mephamd adlı üyeden alıntı
Bu cc nin belki de dünyada en iyi motosikletı mt-125 dir. Kalitesi mt09 dan farksız sadece cc si farklıdır. Boyası, plastıklerı herşeyi. Duke mt nin gerisinde bana göre. İkisini de aynı showroomda yanyana günlerce inceleyen biri olarak söylüyorum.
yzf r125 ile mt 125 şasi, ekran, jant a kadar hatta motor da dahil aynı.. yzf de çok kaliteli bir motor bence ama yzf r125 ile ktm rc125 i plastik, karenaj, şasi olarak canlı olarak görmek, karşılaştırmak isterdim..
-
Wr 125 x veya R önünde yukarıdaki tüm motorlar diz çöküp tövbe eder
-
Kimse nasıl aprilia rs125 demez yahu
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Kimse nasıl aprilia rs125 demez yahu
Mertcan39 demiş ya
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
En iyi 125 likler aşağıdaki gibidir
Kim ne derse desin
Hepsi kendini kanıtlamış Motorlardır.
Commuter : Yamaha YBR 125
Scooter : Honda PCX 125
Naked : Yamaha MT 125
Supersport : Aprilia RS4
Cross : Yamaha WR 125 X
Enduro : Yamaha WR 125 R
-
kanıtlama olayı değildi benim olayım en populer 4 125 lik :D
-
Kim ne derse desin
+1 adam haklı dağılalım
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
apilla rs125 varmı Türkiye de ya ?
-
CB 125E'nin artıları kısmına rahat sele yazmışsınız ama kullanıcıları tarafından en çok eleştirilen nokta selenin çok sert ve rahatsız olmasıdır.
Barkın Bayoğluda inceleme videosunda değinmiştir.Bence onuda düzeltin yanlış bilgilendirme olmasın.
-
burakofly adlı üyeden alıntı
arkadaşlar blogumda 125 cc altı en iyi 4 motosikleti inceleyeceğim ybr 125 banko diğer 3 motor ne sizce ne olabilir?
Honda ANF 125İ İnnova...
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
apilla rs125 varmı Türkiye de ya ?
Hem de ne, tasarımına kurban onun
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
Kim ne derse desin
wr125 x cross motor değildir. şehir içi süpermoto tarzında motordur. kros modeli olan Wr 125 r dir.
aprilia tr de yok denecek kadar az. servis, parça bakımından sorunlu olduğunu duydum tr için.. ktm rc serisi çok başarılı.
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
wr125 x cross motor değildir. şehir içi süpermoto tarzında motordur. kros modeli olan Wr 125 r dir.
aprilia tr de yok denecek kadar az. servis, parça bakımından sorunlu olduğunu duydum tr için.. ktm rc serisi çok başarılı.
Geçenlerde klavyede hızlı yazarken işim vardı yerine çişim vardı yazmışım rezil oldum
Düzeltme için tşk hocam aynen haklısın düzeltme imkanımız olmadı maalesef
-
Tartışmasız Yamaha mt-125 tir.Fiyat hariç Her yönüyle Fark çeker hepsine.Bu kadar net.
-
Kim ne derse desin
Cross : Yamaha WR 125 X (WR 125 R)
Enduro : Yamaha WR 125 R (Derbi Terra 125, başka 125 enduro yok bildiğim kadarıyla)
Katılıyorum, parantez içindeki düzeltmelerimle birlikte ama
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Tartışmasız Yamaha mt-125 tir.Fiyat hariç Her yönüyle Fark çeker hepsine.Bu kadar net.
yzf r125 ile mt 125 ın hiç bir farkı yok oturuş pozisyonu ve karenaj hariç. şasi, motor, jantlar,egzoz, gösterge birebir aynı
-
yazılanlara göre yazıyı sürekli modernize ediyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)