Opetten 2 gun once benzin aldim. Motor bu sicacik havada bazen rolantide stop etmeye basladi.
Opetten 2 gun once benzin aldim. Motor bu sicacik havada bazen rolantide stop etmeye basladi.
Abi valla opetden almayaydın iyidi.Ben hep shellden alırım , evimin dibinde po olmasına rağmen.Forumlarda hangi benzinin iyi olduğunu araştırdığım için.
Ben Opet , Petrol ofisi ve Turkuaz'dan alıyorum konumuma göre üçündende memnunum en çok Petrol Ofisinden memnunum.
Geçen 10 TL OPET 10 TL BP 10 TL SHEEL 10 TL P.ofisinden Aldım.
güzel kokteyldi motor hala arada yan yan gidiyor
Ben hep Damla petrolden alıyorum diğer benzincilere göre 20 kuruş indirimi var verdiği benzin eksik de değil hileli de, çok iyi.
Mecburen aldim bende yakit bitmek uzereydi aradim taradim o denk geldi. Nedense hava sicak sabah calistirdim.soguk havada 1 yada 2 kere stop etme olayi olurdu. Ama 2 dk calistiktan sonra kesinlikle stop etmezdi motor rplantide 2 dk calisir sekilde isinsin diue bekledim stop etti. motorun huyunu iyi bilirim. Sonra calistirdim 2 kere tir tir yaptiktan sonra yine stop etti. Bidahada yapmadi. Bakalim.
opetlerde enjektör temizleyici diye bi katkı maddesi satıyolar, geçenlerde biri teklif etti kabul etmedim, araştırınca da motoru stop edenler varmış, opetlere dikkat.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
En azından shell gibi pompayı depodan çıkartıp kendi bidonlarına doldurmuyorlar.
http://beyazgazete.com/video/anahabe...tv-218945.html
Bu olaydan sonra söz konusu istasyon 1 sene kadar kapalı kalmıştı
Bu arada yanlış anlaşılmasın; Opet'i savunmamın sebebi tuvaletlerinin çok temiz olması, Shell'inkilerinin ise kıraathane tuvaletinden hallice olması. Her şeyin başı hijyen
temiz benzinci bulmakta ayrı mesele ama sürekli kendini yenileyen depolarının bakımını yapan sorun yaşamadığınız ve sürekli kullandığınız istasyonlarınızı tercih etmeniz en doğrusu ben genelde dolaşıcaksam geziye falan çıkacaksam depoyu bildiğim yerlerden fullerim öyle heryerden almam hatta okadar pimpirikli oldum uzun yola çıkacak falan olursam fulleyip yanıma bi kaç litrede pet şişeyle benzin alıp çıkarım düşüncesindeyim zaten uzun yol başlı başına sıkıntı yok lastik patlar arza yapar gibi endişelerle doluyken kafam 3 kuruş fazla kazanıcam diye totoşluk yapan istasyonlarıda kafamdan çıkarmış olurum bir nebze
Merhaba,
Depoya bir damla da olsa, muhakkak damlatıyorlar pompacılar..Benzin uçtuktan sonra parmağımla dokunduğumda benzinin aşırı yağlı oluşuna ne diyorsunuz? Bana hiç normal gelmiyor.. Nedir o acaba?
Opet harici benziciden almam bende kolay kolay, renklerinden midir nedir bilmem opet bana hep bir adım daha yakın. Ama olay opet yada diğer markalarda değil olay istasyonda bitiyor, işlek yerlerden alırsanız benzin sürekli yenilendiği için daha kaliteli oluyor, dağ başı yerlerde bulunan istasyonlar benzini çekmek için depoya su katıyor vs. vs. maslak opetin efsane olması da bu yüzden müşteri hiç eksik olmuyor sürekli yeni benzin geliyor haliyle ürün de kaliteli oluyor.
15 yildir shellden yakit alirim hiç bir kez acaba benzinde bir sorun var mı sorusu aklıma gelmedi, burada marka kötülemek için bunu yazmıyorum, tamamen kendi tercihim.. Ayrıca Shell hep bir parça pahalıdır, diğerlerinde 4.00 ise shellde 4.03 'dür..
yıllardır arabama motorlarıma hep opetten aldım. hiç bir zaman sorun yaşamadım açıkcası.
Ne kadar sallarsan salla depoya düşer son damla.
O değil de kime göre neye göre aşırı yağlı? Evet ellediğimizde yağlı bir his oluşuyor elimizde. Bunun nedeni de petrol damıtılırken çeşitli yöntemler kullanılıyor. Ve bu yöntemler uygulanıyorken muhtemelen yağ kullanılıyordur veya benzin elde edilirken ham petrolün içindeki yağ belli oranda bırakılıyordur. Gözle görmediğimiz bir pislik, alamadığımız bir koku yoksa elimize gelen yağdan çok şüphelenmemek lazım.
En azından ben böyle düşünüyorum
Motosikletli Kaplumbağa...
Benim ybr de bazen rolantide istop ediyor bende shellden alıcam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)