Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Staj yeri bulamadım lütfen yardım edin

REKLAM ALANI
    MrNobody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    İyi akşamlar.Açık mesleki lisede 3.sınıftayım Bölümüm Bilişim Teknolojileri Web Tasarım ve Programlama.Bursada yaşıyorum.Ne yaptım ne ettiysem bir türlü stajyer alan bir Bilgisiyarcı vs bulamadım.Herkes almıyoruz kardeş çok uğraştırıyolar diyor.

Bursada yaşayıp bildiği tanıdığı kendine ait olan Bilgisayarcı falan varmı arkadaşlar stajyer öğrenciye ihtiyacı olan.Eğer stajımı yapamazsam 1 yıl geç mezun olucam ve seneye feci bir şekilde üniversite sınavına hazırlanıp hukuk istiyorum.

Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Kariyer.net' e bak mutlaka, ayrıca bilgisayarcı gibi ufak düşünme büyük firmalara bak mutlaka bi sonuç bulursun ama Bursa' da yaşaman biraz eksi olmuş sana, inşallah gönlüne göre bi yer bulursun.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa işi sıkıntılı olmuş, Ankara veya İstanbul düşünürsen oradaki firmalara bak derim ama geç kalmışsın gibi. Başvurular genelde mart ayında biter bu aralar tüm firmalar staj başvurularının sonuçlarını açıklıyorlar.

Sana tek tavsiyem, ya orası kesin almaz deme. Her gördüğün yere git iste, Israrcı ol, tipini sevmedik derlerse estetik ameliyatı olurum de, mutlaka önüne çıkan engelleri kaldırmaya bak.

Bol şans.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kariyer.net' e bak mutlaka, ayrıca bilgisayarcı gibi ufak düşünme büyük firmalara bak mutlaka bi sonuç bulursun ama Bursa' da yaşaman biraz eksi olmuş sana, inşallah gönlüne göre bi yer bulursun.
    Hocam internete hep üni öğrencileri için var malesef teşekkür ederim inşallah bulurum.

Özel mesaj atarsan iletişim bilgilerini sana yardımcı olabilirim. Aradığın alanda hizmet veren bir şirkette çalışıyorum.
    MrNobody bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa işi sıkıntılı olmuş, Ankara veya İstanbul düşünürsen oradaki firmalara bak derim ama geç kalmışsın gibi. Başvurular genelde mart ayında biter bu aralar tüm firmalar staj başvurularının sonuçlarını açıklıyorlar.

Sana tek tavsiyem, ya orası kesin almaz deme. Her gördüğün yere git iste, Israrcı ol, tipini sevmedik derlerse estetik ameliyatı olurum de, mutlaka önüne çıkan engelleri kaldırmaya bak.

Bol şans.
    Bursada iş çok fakat tekstilden anlarsan iş çok yoksa bilgisayardır yazılımdır programcılıktır bu konularda malesef biraz geri bir şehir.Şehir dışına çıkmam mümkün değil çünkü Lise oldugum için sadece Bursa yani bursanın içinden farklı bir ilçe bile olsa malesef hocalarımız kabul etmiyor teşekkür ederim tavsiyen için biraz çekingenlik vardır bende ısrarcı olabilirmiyim bilmiyorum deneyeceğim.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Hangi lisede okuduğunu bilmiyorum ama demirtaşpaşa yada tophanede okuyorsan hocaların sönmezde orda inegöl çarşında tanıdıkları var hocalarla konuş yada kendin konuş illaki alırlar

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    işini görürse staj dosyanı imzalatayım ankara da çok sıkışırsan naylon yap.
    MrNobody bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi lisede okuduğunu bilmiyorum ama demirtaşpaşa yada tophanede okuyorsan hocaların sönmezde orda inegöl çarşında tanıdıkları var hocalarla konuş yada kendin konuş illaki alırlar
    Yeşilyayla endüstri meslekteyim hocam tophanede olsak zaten boş kalırmıydık

OldJack İlçe dışına bile çıkmamıza izin yok üstüne birde çok korkutuyo hocalar naylon yapan olursa yakarım diyor :( Teşekkür ederim

ZamboKage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATILDI.
    Bende Web tasarım öğrencisiyim hemde babamla aynı okuldayım babam müdür yardımcısı staj yerini buldum 2 gün gittim baktım sıkıcı gitmiyorum dedim çok zorladılar gitmiyorum isterseniz yakın stajı dedim 1 ay gitmedim ve sonuç stajdan geçtim hiçbirşey olmadan hocaların korkutmasına bakma yap naylonu tabıkı iş yerini ayarla kontrole öğretmen geldimi arasın koşarak git görün hocaya bu işin hilesi çok
    MrNobody bunu beğendi.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı MrNobody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam internete hep üni öğrencileri için var malesef teşekkür ederim inşallah bulurum.
    Ya orasını düşünme sen git başvurunu yap kimse sana diploman nerede diye sormuyor altı üstü staj yapacaksın yani ücretsiz kölelik İş dünyası tuhaf yöneticilere kalsa idari işler personeli bile çift doktora yapsın isterler ama kendilerine en çok faydası dokunacak elemanı seçerler.

Bu arada ben lise de staj yeri bulmamıştım tanıdığım bi yer yok nerden bulayım tek başıma siz bulun dedim bilgisayardan anlar mısın demişti müdür yardımcısı (elektrik bölümünde okuyordum) hemde nasıl söker takarım burada dedim beni Turkcell' in ana binasına yolladı şu kişiyle görüş benim yolladığımı söyle dedi. Hayatımın en güzel yıllarından biriydi o staj öyle bi sene filan kaybedeceğini düşünmüyorum hocaların gözünü korkutur ama unutma en nihayetinde sen bir öğrencisin ve öğretmekte onların görevi seni açıkta bırakmazlar mutlaka bi yere yollarlar rahat ol.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya orasını düşünme sen git başvurunu yap kimse sana diploman nerede diye sormuyor altı üstü staj yapacaksın yani ücretsiz kölelik İş dünyası tuhaf yöneticilere kalsa idari işler personeli bile çift doktora yapsın isterler ama kendilerine en çok faydası dokunacak elemanı seçerler.

Bu arada ben lise de staj yeri bulmamıştım tanıdığım bi yer yok nerden bulayım tek başıma siz bulun dedim bilgisayardan anlar mısın demişti müdür yardımcısı (elektrik bölümünde okuyordum) hemde nasıl söker takarım burada dedim beni Turkcell' in ana binasına yolladı şu kişiyle görüş benim yolladığımı söyle dedi. Hayatımın en güzel yıllarından biriydi o staj öyle bi sene filan kaybedeceğini düşünmüyorum hocaların gözünü korkutur ama unutma en nihayetinde sen bir öğrencisin ve öğretmekte onların görevi seni açıkta bırakmazlar mutlaka bi yere yollarlar rahat ol.
    Umarım öyle olur hocam bugün bölüm şefini bulamadım belki yardım eder o bana sever beni ama bakalım son çare hocalar birde okulda staj yapma muhabbeti var ona hiç girmek istemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------

Alıntı ZamboKage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Web tasarım öğrencisiyim hemde babamla aynı okuldayım babam müdür yardımcısı staj yerini buldum 2 gün gittim baktım sıkıcı gitmiyorum dedim çok zorladılar gitmiyorum isterseniz yakın stajı dedim 1 ay gitmedim ve sonuç stajdan geçtim hiçbirşey olmadan hocaların korkutmasına bakma yap naylonu tabıkı iş yerini ayarla kontrole öğretmen geldimi arasın koşarak git görün hocaya bu işin hilesi çok
    Hakikaten çok aslında bizde çok rahat yapacaktık stajıda müdür değişti hocalarda birden bire ak iken kara oldular olan bize oldu :(

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Ist olsa bizim sirkette yapabilirdin
    ahmetkorkmaz bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı leopessia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ist olsa bizim sirkette yapabilirdin
    Düşünmeniz yeterli çok teşekkür ederim

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Israrcı olmalısın, çekingenlik seni hep geri planda tutar, yeteneklerinin ortaya çıkmasına engel olur.

Hocalar yardımcı olmuyorlar mı? Onların illaki bir tanıdıkları vardır. Zorlarsan sana yardımcı olacaklardır.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Bursa'da Çalıştığımız firmalara baktım ilçe kısmında Osmangazi , Nilüfer yazıyor bunlardan hangisi sana yakınsa ayrıca staj süreni , istenenleri bana özel mesajla gönderirsen ben bir iki tanesi ile görüşür sana iletişim bilgilerini gönderirim.

Bu arada stajını düzgün yaparsan kazançlı çıkacağın kesin , sonuçta sen öğrenmeye istekli isen insanlar öğretmek ister , ama isteksizsen herkes zaten yoğun sana emek harcamak istemez.
    MrNobody ve Zuzuuw bunu beğendiler.

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Okulun kendi mail adresinden staj@thy.net'e mail at. Alımlar hala acıksa işyerinden ufak şeylerle torpil geçebilirim

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı Ali1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okulun kendi mail adresinden staj@thy.net'e mail at. Alımlar hala acıksa işyerinden ufak şeylerle torpil geçebilirim
    Okuldan atabilirmiyim bilmiyorum bir hocayla konuşup deniyeyim Teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)