Merhaba arkadaşlar.
Daha önceden de konular açmış fikirler almıştım ancak gerek maddi durumlar, gerek iş güç dolayısıyla eyleme dönüşememişti. Artık sonuca bağlamak istiyorum.
Öncelikle yaşım 29. Boyum 187. İlla ki Racing veya Naked olsun diye bir derdim yok. Aklımdaki modeller Duke 200, R25, GD250 R. İçlerinden en yakını grenaj derdi diğerlerinden daha az olduğu için Duke. Ancak boyum yüksek olduğundan üstüne bindiğimde küçük duruyor. Bu da tam olarak netleşmemi engelliyor. Öncesinde scooter geçmişim var ancak 7-8 sene önceydi bu. Honda Güvenli Sürüş eğitimini alacağım bu hafta. Sonrasında ise seçimimi yapmak istiyorum. Hızlı gitmekten, motorun hızlı olmasından tabi ki korkuyorum ancak yaşın da verdiği olgunlukla motoru zorlamak, aşırı hız yapmak, ani hareketlerde bulunmak gibi işler zaten bana ters. O yüzden R25'e yatkınım ancak zamanında yaptıkları o 1000 TL'lik zam dolayısıyla Yamaha'ya da gıcığım.
Sonuç olarak 12-13'bin TL'e kadar, 0-2.el (1-2 yaşında), 250cc'den kesinle yukarıda olmayan, maksi/scooter harici motor önerilerinizi memnuniyetle dinleyeceğim. (Bajaj, Apache, Inazuma da aklımdaki modeller ancak şeklen ısınamadığım için öneri dışımda tutulmalarını rica ederim.)
Teşekkürler.