Çok güzel duruyor maşallah.Hayırlı olsun.
Çok güzel duruyor maşallah.Hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun. Maşallah diyelimde nazar değmesin
"Edeple gelen lütufla gider"
telefonda başlığı sabahdan beri "ilk motorum ktm 390" diye okuyorum. Adam ilk seferde 390 a binmiş vay be diyordum, şimdi pc yi açınca dikkat ettim ikinci motorummuş. sıcak iyice başıma vurdu.
Hayırlı olsun!!!!
Hayırlı uğurlu olsun,mermi gibi makina maşallah =) Forumda duke390 başlığına bekleriz.. Rodaj bittikten sonra yan yan gezersin artık =)
hayırlı olsun güzel motormuş
Teşekkür ederim. O zaman gelsin bakacağım
Hiç zorlanmadan bugün 100 gördüm sakin sakin. Trafik sigortası 90 tl tuttu
Eski motorun sigortasını iptal ettim. Sigortacı bunu sigortaladı, üstüne de 10 tl para üstü verdi :D Şaka gibi :D
Kasko da yaptırıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
Ben oturuşu dik ve doğrudan rüzgarı hissedeceğim motorları seviyorum SS lerdeki o eğik pozisyonda uzun yol yapamam.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Sırf fiziğimden dolayı sığamadım için elediğim bir motordur kendisi. Test sırasında az yanlamadım duke 390 la
Hayırlı olsun.
Sağol hocam.
Boy 1,93 cm ve 90 kg bende biraz kilolu olsam zor sığarım Fakat şuan ölçü alınıp bana üretilmiş gibi. Selenin bitişindeki artçı selesi yüksekte kaldığı için gazı açınca popoyu oraya dayıyorum. Dizle de sıkınca süper. Yalnız aynalar biraz küçük gibi geldi bana.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
EE ben sizden daha kısayım. Kilom daha fazla gerçi ama benim bacaklar sorun yaratmıştı. Depoyu kavramak için uzun gelmişti. Popomda artçı selesine çıkıyordu oraya sığamamıştım
Aynalar evet çok sıkıntılı. O kısmı hiç beğenmemiştim.
Ama alt devirleri 250cc ye yakın olmasına rağmen üst devirlerde yanlamamak imkansız gibi birşeydi. Rodaj bitince ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ben ilk sürdüğümde ozaman cbr 250r ım vardı. Kalkışta çok şaşırdım, bildiğin cbr 250 gibiydi. Ama devir artınca canavar ortaya çıkıyor
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Benim sigorta 100 tl tuttu 9 a bolduler sanirim bende kasko yaptirdim kafam rahat. Ayrica elcik koruma var,motor koruma takozlari yaptirip taktim. Ön cam aldim ama henuz takmadim. Birde komple set Tiger egzoz aldim karbon kapakli kafana takilan soru bana olursa danışabilirsin.
Hayirli olsun tekerin düz bassin bende merak ediyorum 390 duku
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın... bunlarada şu bajajlardaki arka çamurluktan gider ha gerçi bulsam benim motora takacam ondan ama bulamıyorum :D
hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerim bende.makine güzel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)