Ybryi satıyorum cross alıyorum model hakkında fikir yuki izci
Reklamlar
-
arkadaşlar uzun zamandır cross sevdam vardı biliyorum mantıksız ama yuki 250 izci cross buldum 2bin kmde takasa giricez anlaştık sizce nasıl motordur pek bi forumda bişey bulamadım kullanıcısı varmı ? lütfen arkadaşlar ybrye bin napcan çini falan demeyin biliyorum ama aklın ve mantığın bittiği noktadayım allah pişman etmesin demek geliyor içimden sadece nasıl motordur sizce
Reklamlar
-
Hocam YBR yi yukiye vermek saçma olur YBR elden nakite satın ve gidin xtreme max alın emin olun yukiden kat kat sağlam olacaktır.
-
ybryi zaten cross almak için ölü fiyata veriyorum belki incelemek isteyen olabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-michelin-lastik-givi-3-lu-canta-hatasiz-210762638/detay/
-
Hocam o parayı o para güzel para ybr 4.400 o paraya şu cross alınabilir;
TIKLAYIN motor temiz adam nerdeyse binmemiş ben görüştüm fakat bütçede açığım oldugundan vazgeçtim yerinizde olsam düşünebilirim.
-
o motora baktım üste 750tl istedi :D
-
Hocam Önceki Konularınızda Major Alıp Pişman Olduğunuzu belirtmiştiniz. Aynısı Başınıza Gelecektir Eminim .
-
şeytana uymak istemiyorum ama bu cross sevdası :(
-
Cross alacaksanız o fiyatlara sizi üzmeyecek tek motor Mondial X-Treme Max kullanıcıları dağa taşa vuruyor yinede banamısın demiyor, ayrıca YBR'yi sattığınız fiyata sıfırını alabilirsiniz.
-
İzci varken xtreme max biraz abes olur
-
Şimdi biri çıkıp "ybr satılmaz, dişli lastik tak ybr kullan. Olmadı cbf" diyecek .
Izciyi bilemiyorum. Xtreme max ise önerilen bir motor.
-
X-treme max 10 tane yukiyi cebinden çıkarır.
-
Yarın sabah takas oluyor arkadaşlar yarın resimleri atarım umarım pişman olmam çok iyi bakıcam çünkü senelerdir olan cross hayalim sonunda gerçekleşiyor
-
hayırlı olsun şimdiden,
RX le mi takas ediyorsun?
-
Ben commuterla da cross yapıyodum çok güzel, aklına gelmeyecek diklikte yokuşları çıktım Çamurda falan sürmek standart zaten. Devrini alıp yokuşa vurunca 2. viteste bile çıkıyo yeter ki devir 5000'i bulsun. Yere yakın motoru daha güvenli buluyorum ben cross için. 180 civarı boylarda cross'ta parmak uçlarını basarsın arazide rahat olmaz.
-
Yuki izci ile
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
kullanıcısı yokmu adama akıllı forumda ya
-
X treme max kesinlikle tek geçerim.O motoru kullanıpta pişman olan bi allahın kulu yok.
-
arkadaşlar xtreme değil konumuz yuki izci
-
Merhaba, izci çin malları arasında bulabileceğin en sağlam motorlardandır.2bin km kadar kullandım ybr den sonra size keyifli gelecektir ancak 90 km hızdan sonra pek keyif vermiyor. Eğer uzun yolculuk yapmayı planlamıyorsanız pişman olmazsınız. Ek olarak asya rx kullandım hiç hoşuma gitmedi gerek vibrasyon gerek sağlamlılık açısından. X-treme max ise izciyle karşılaştırılabilecek bir motor değil arkadaşlar.
-
vazgeçtim arkadaşlar ya öbür arkadaşada söyledim uygun bi şekilde içim el vermedi ybryi vermeye :/ gece uyuyamadım bi anda vaazgeçtim ilerde satarken çok zararım olucak ybrdeki kaliteyi sorunsuzluğu bulamıcam vs pişman olucağımı düşündüm ve vazgeçtim ybryi satıp almak daha mantıklı geldi
-
Mantikli yolu bulmuşsub ybr yi satip biraz para ekleyip ikinci el bi yamaha wr 125 yada xt 125 al
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)