En son aldığınız motosikleti kaç km sürüp değiştireceksiniz ? ve ne alacaksınız ?
Reklamlar
-
En son aldığınız motosikleti kaç km sürüp niye satmak istediğinizi ve ardından hangi motosikleti neden almak istiyorsunuz .?
Ben başlıyayım.
En son aldığım motosiklet : Yamaha Xj6 diversion f sıfır olarak aldım.
Kaç km sürmek istiyorum : Şuan 20500 km de . 50000 km yaptıktan sonra ,
Niye satmak istiyorum : Modeli yükseltmek , abs olmaması , daha fazla güven veren daha güçlü olan,
Ardından almak istediğim: Kawasaki z 1000 veya z 1000 sx 3 modlu olan absli cekis kontrollu ve surus modu oldugu icin daha güven verecek olması modelinin yeni olması birazda xj6 ya göre torku ve beygirinin daha iyi olması ve hep hayalim olan 190 lık lastiği oluşu
Reklamlar
-
Motorum ktm duke 200 sifir aldim 1500km oldu ilk motorum daha.
Soyle bi 30-40k'ya kadar sikilmazsam kullanirim cunku cok egleniyorum motorla. Daha sonra da hayalim mt07 tek sebebi bu yukseltmemin.(simdilik).
-
yaşasın ankaettttt
En son aldığım motosiklet : 2006 Hyosung GV 250
Kaç km sürmek istiyorum : Yaz sonunda şehirdışı seyahatlerim bittikten sonra tahminen 50.0000 km civarında satmayı düşünüyorum. (toplam 30.000 km sürmüş olucam)
Niye satmak istiyorum : okula gidip gelirken kullandığım için trafikte sıkıntı çekiyorum ve çok yakıyor.
Ardından almak istediğim: bajaj boxer 150 (az yakıyor diyolla)
-
150'lik çinli var 16000km kullandım Bajaj Pulsar 200 aldım, çinli ile hâla işe gidip geliyorum. Ortadan ikiye ayrılsın diye çok bekledim ama ayrılmadı eşeğe biner gibi binmeme rağmen. Çinliyi 219cc'ye modifiye edip Pulsar ile kapıştırmayı düşünüyorum
-
ilk motorum cub motordu, trafiği akışı vs öğrenmek için. bin km yapıp sattım. 150cc lifan em150l aldım. şehiriçinde bana 2 3 sene falan gider sanıyorum. şehiriçi fazlasıyla yeterli ve çok rahat. başka bi şey istemiyorum zaten full şehiriçi kullanırım. şimdilik 300km falan oldu. bundan sonra param olunca yine 150-250cc arası kaliteli bi motor alır ömür boyu binerim herhalde. motosikletten beklentim bu kadar
-
En son Hyosung GT250 Naked aldım 2 hafta önce dün sattım nasip olursa yarın GSR600 almaya gidiyorum
-
Şu an kullandığım iki motoru da satmayı düşünmüyorum. Kymco hem iş,hem gezi motorum.Hornet ise tamamen zevk işi ve modeline göre çok temiz.bakmaya doyamıyorum.Zaten yaş kemale erdi.Her türlü motoru kullandım.Bu yaştan sonra bence gereksiz olur.
-
En son aldığım motosiklet : Hyosung GV 250 2013 0 km olarak aldım.
Kaç km sürmek istiyorum : 10.000,20.000 belki de 50.000 tam ne zaman satmak istediğime karar veremedim.Şimdilik çok memnunum ama kafam eserse yarın bile satabilirim.Yerim ve param olursa hiç satmayabilirim de.
Niye satmak istiyorum : Tarz değişikliği,biraz daha hafif ve çevik bir motosiklet alma.
Ardından almak istediğim: KTM 390 yada Yamaha MT-07
-
Şu an kullandığım pulsarım 8000 km de.Yaklaşık 20.000 km yapıp sonrada vulcan s almak istiyorum.Çünkü daha güçlü ,daha yakışıklı ,daha havalı...
Birde uzun yolda daha rahat olacağinı düşünüyorum..
-
ilk motorum 2007 model yamaha xt 125 r ydi.. 12-15 bin kadar kullandım sattım aldığım fiyatın 200tl fazlasına gitti.. şimdi yzf r125 aldım çok memnunum su an 3,800 km de ve satmayı ve motor değiştirmeyi düşünmüyorum. bunun üzerine alırsam alacağım tek motor ktm rc 200 ya da tr ye gelirse rc250 olur. kalite dehşet ktm nin.
-
2006 hyosung gt650 2010 trafik çıkışlı.
4300km de aldım 1senede 30.000km yaptım.
Satmayı düşünmüyorum.
Yenilik istediğimde modifiye ediyorum.
180lik jant, racing tip maşa, abs, triumph kurbağa göz farlar, z1000.egsozları sağlı sollu
E yeter bu kadar modifiye.
Gücü tam kıvamında bence.
Hakkını verecek kadar kullanmadan satmam ki bu motorun hakkını yolda veremezsin
-
2014 model salcano wolf 125 ilk ve son aldığım motorum.
belli bir kilometre belirlemedim şuan 2500 km'de
fakat bu yaz satıp ya pulsar 200 (veya ikinci el cbr250) ya da imkanlar el vermezse discover 150f düşünüyorum.
satmak isteme sebebim ön frenden gelen kronik sesler ve birden gaz verince gelen çatırtı sesi, oldukça güçsüz olup 14 litre ile 450 km zor gitmesi ayrıca olmayan servis ağı. genel olarak memnunum ama tabi.
-
İlk motosikletim Mondial Drift 125 idi. 2.000km de aldım 40.000 küsürde sattım. R25 alıcam nasipse
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
-
Cevaplar icin tesekkurler ancak bazı arkadaslar niye sattigini,
ve yeni almak istedigi motoru neden almak istedigini de yazarsa bilgileniriz.
-
Ilk motosikletim ninja 300 2 bin km oldu bu yaz sonuna dogru 20 bin km yapabilirsem 600cc racinge geçiş için ninja 300 ile 600cc racing arasında bi makina düşünüyorum ama hâlâ bulamadim....fikri olan varsada bu konu aracıligiyla yazabilir tesekkur ederim.. ama emin degilim belkide kafam atar 30 40 k sürerim ninja 300 u direk 636 ya geçiş yapabilirim. belki hic satmam 300 u , motorumu seviyorum top speed 220 230 civari olsa şu makinanin tadindan yenmicekti aslında ama 180 190 da işimi görüyor. o kadar hizi napcaksn felan diye yorumlar gelicek... motorumun top speedi 180 190 guzel stabil gidebildigim hiz 155 160 civari top speed 220 230 olan bi makinem olsa 180 190 civari stabil gidebilme imkanim olcakti veya 130 140 li hizlarda cok daha rahat etcektim düşük devirden dolayi amacım o yoksa 180 top speedin piste girmiyceksek yettigi kaanetindeyim bende.
-
Ilk motosiklet crf250l idi. 7 bin km kullandım. Yeni bir heyecanla R25 aldım. 2200 km de şimdi satıyorum.Çünkü başından beri tarzım ddeğildi. Şimdi Tenere alıp 30 bin km kullanacağım. Ama sıfır mı ikinci el mi ikilemindeyım.
Sonrasında ya f800gs alacağım yada yeni tenere çıkarsa onu alıp yeni bir f800 veya tenere çıkıncaya kadar kullanacağım.
-
İlk motorum Asya 125cc 2.el aldım 4.000km oldu kullanalı.Param ne zaman olursa o zaman satar yüksek cc ye geçerim.Satma sebebi son hızı yetersiz.
Almak istediğim Sym joyride 200 iki kişi daha konforlu olacağı için.
-
ybr den sonra 2. motorum pulsar. 5000 km oldu. canı çıkana kadar benle beraber kalacak. hasbel kader bir yerden para gelirse inazumaya geçebilirim. sebebi de tamamen uzun yolda daha konforlu olacağını düşünmem. onun dışında 250cc üstüne çıkmayı düşünmüyorum. en azından 5-6 sene zarfında. sonrasında da versys - vstrom gibi paşa motorlarına geçmeyi düşünüyorum
-
Cbr 250 lim var. pek satmayı düşünmüyorum,
Almayı düşündüğüm bir motorda yok malum fiyatlar uçuk.
Satarsamda alırmıyım bilmem.
-
kbR adlı üyeden alıntı
En son Hyosung GT250 Naked aldım 2 hafta önce dün sattım nasip olursa yarın GSR600 almaya gidiyorum
alırsan foto ve video beklerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)