En son aldığınız motosikleti kaç km sürüp değiştireceksiniz ? ve ne alacaksınız ?
Reklamlar
-
Honda shadow. 13.000 km'de aldım. 36.000 km'de sattım. Sonra aynı motoru 39.000 km'deyken geri aldım. Şimdi 52.000'e geldi.
70.000 km'ye yaklaştığında, satıp tenere almayı düşünüyorum. XV950 de var aslında aklımda.
Belki de 1 ay sonra satışa çıkarırım.
Yada hiç satmayıp 200 - 300 bin artık ne kadar ömrü yeterse kullanabilirim de.
Kafam çok karışık çoook...
Reklamlar
-
Ben ufak segmente takılmaya devam edeceğim, ne bütçem ne deneyimim el vermiyor zaten yüksek hacime.
Şu an Inazuma kullanıyorum 2 aydır bende, 2 sene kaldı okulumun bitmesine. En az 20bin km. sürmek istiyorum. Satar da motosiklet sürmeye devam edersem Ninja 300 aklımda. Elime çok para geçer de şımarırsam CSS eğitimi aldıktan sonra Mt 07 olabiir. Tabi bunlar için ekonomik şartların gelişmesi gerekiyor kapalı otopark sahibi olmadan büyük hacime geçmek istemem.
-
En son 20300 km cbr 125 kullandım. Nasip olur da bir gün yine motor alacak olursam ss veya st, dolayısı ile en az çift silindir olmak kaydı ile bir model bakarım. Er6f, vfr 800, fazer 800, z1000sx veya 4 Japon 600 ss'ten biri olabilir.
-
BlackBaron adlı üyeden alıntı
En son 20300 km cbr 125 kullandım. Nasip olur da bir gün yine motor alacak olursam ss veya st, dolayısı ile en az çift silindir olmak kaydı ile bir model bakarım. Er6f, vfr 800, fazer 800, z1000sx veya 4 Japon 600 ss'ten biri olabilir.
125 cc'den sonra araya bir 250 cc sığdırmanız iyi olur
-
valla kaç km kullanırım bilemem ama 2016 yılında sıfır olarak 600-700 cc arası bir chopper düşünüyorum.maalesef ülkemizdeki o orta sınıf motor aralığında sıfır seçenek çok az yada hiç yok.bir ümit bekliyorum yamaha'nın yada diğer markaların güzel orta sınıf bloklarını getirtmesini...en kötü ihtimal hyosung'un servis durumunuda gözeterek gv650 sipariş etmeyi düşünebilirim.bakalım durumlara göre hareket edecez.
-
Son motorum Duke 390, satmayı düşünmüyorum artık kaç km yapabilirsem
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
125 cc'den sonra araya bir 250 cc sığdırmanız iyi olur
bunun farkındayım. Bana mantıklı gelen de R25, ninja 300 veya gelirse benzerlerini bir o kadar daha tecrübe etmek. Kazasız sürüşler herkese.
-
BlackBaron adlı üyeden alıntı
bunun farkındayım. Bana mantıklı gelen de R25, ninja 300 veya gelirse benzerlerini bir o kadar daha tecrübe etmek. Kazasız sürüşler herkese.
Farkında olduğnuzu biliyordum zaten.R25'i denemeniz lazım gerçekten güzel bir makina 400-500'lük gibi geliyor.
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Farkında olduğnuzu biliyordum zaten.R25'i denemeniz lazım gerçekten güzel bir makina 400-500'lük gibi geliyor.
Doğrudur; zira mekanik ve performansıyla sınıfında yeni nesil denebilecek bir araç. Öğrenci iken imkan kısıtlı oluyor malum. Hele bir mezun olalım; sonra test edebilirim.
-
Sym Wolf 250, 16 bindeyken aldım şuan 33800 oldu galiba, 9 aydır bende motor, şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım satmayı düşünürsem üzüleceğim kesin düşünmek için bi sene boyunca daha çok gezmeliyim çünkü alet yakmıyor!
ha satarsam yerine Kawasaki Z300 yada yine kawasaki versys 650 düşünüyorum, bakalım düşünceler ne olacak
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
En son aldığım motosiklet : Suzuki Dl 650 V-strom.
Kaç km sürmek istiyorum : Şuan 85 binde. Ne kadar sürerim bilmiyorum. Tamamen maddi durumlara bağlı.
Niye satmak istiyorum : Sadece daha güçlü bir alet istediğim için. Klasik insan oğlunun doyumsuzluğu.
Ardından almak istediğim: Yamaha Mt 09 Tracer , Ktm 1190 adv , Fazer8 , Cbf 100 FA , Vstrom dl 1000, Triumph Tiger 1200. Bunlardan herhahangi biri olabilir. Maddi durumlar el verirse ileride neden olmasın.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İlk ve şimdilik son motorum 600rr, muhtemelen bundan sonraki de olursa 1000rr olur. Olmazsa bununla devam.
-
Şu anda GV 250 Aquila sahibiyim, satma niyetindeyim Kawasaki Vulcan S alacağım için. Ancak gönlümde yatan aslan Indian Chief Classic. Kendisine sahip olursam ömür boyu değiştirmek istemem diye düşünüyorum. Benim olayım maddi kaynaklı istediğini alamamak. Malum ülkemizdeki satış fiyatları Indian'ları 100.000 TL'ler mertebesine taşıdı.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
konuyu hortlatayım, bu konuya anket seçeneği eklenebilir mi?
en son aldığınız motoru ne zaman aldınız derken yıl seçeneklerini koyarak?
-
2013 vstrom şu an 45 binde..
5 sene 200bin daha kullanırım diyorum ama İstanbul'un lanet trafiği gün geçtikçe berbat bir hale geliyor daha küçük bir makinaya geçmeyi de düşünüyorum..
250 lik xmax da da umduğumu bulamadım..şu nc 500 x gelse tam benim güzergaha uyardı..
-
En son aldığım motosiklet : Mondial Z-One S 180 cc.
Kaç km sürmek istiyorum : Şuan 10 bin km'de. vitesliye başlangıç için ideal diye aldım. gayet kıvrak seri az yakıyor lastikleri değiştirirsem uzun bir süre daha giderim, gayet ideal. Çin öyle böyle vs diyenlere aldırmayıp Mondial Z-One S 180 cc aldım gayet memnunum. beklentimin üzerinde f-p olarak.
Niye satmak istiyorum : Chooper-Cruiser tarz değiştirmeyi düşünüyorum.
Ardından almak istediğim: 250-600 cc klasmanında bir chooper-cruiser olabilir aklımda Regal Raptor Daytona var şu anda
-
En son aldığım motosiklet: Ktm Duke 200 Temmuz 2015'te sıfır aldım. 7800 km oldu.
Kaç km sürmek istiyorum: Yakıt tüketimi, kıvraklığını ve görüntüsünü seviyorum. Güç olarak şuan beni çok rahat tatmin ediyor. Bu demek oluyor ki 25-30 bin km kullanırım.
Niye satmak istiyorum: Daha güçlüsünü almak için.
Ardından almak istediğim: Ducati Hypermotard - Monster696 - Kawasaki Z800 üçlüsünden birini almayı planlıyorum.
-
2013 CBR 125 19 bin km de aldım suan 22 bin oldu hala kullanmaktayım ... İnsallah saglıklı olur kaza bela görmezsek sıfır km Bmw f700gs yada f800gs alana kadar satmayı yada değistirmeyi düşünmüyorum ... Artik 100 bin km mi kullanırım yoksa 200 bin mi bilmiyorum Ama gs alana kadar yola devam ...
-
bilginozi adlı üyeden alıntı
İlk ve şimdilik son motorum 600rr, muhtemelen bundan sonraki de olursa 1000rr olur. Olmazsa bununla devam.
Rahmetlinin ilk motoru da 600rr'dı ulan o kadar dedik binme şuna diye.Neyse yaralı parmağa işemeyelim.
-
Ucuz yollu bir şeyle öğreneyim deyip bajaj boxer'la başladım. Birkaç yıl kullanıp yanına hayabusa almayı düşünüyorum. Uzun mesafeli trafiksiz yollar için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)