En son aldığınız motosikleti kaç km sürüp değiştireceksiniz ? ve ne alacaksınız ?
Reklamlar
-
En son aldığım motosiklet : 2014 Haziran başında Kuba XR 125 sıfır olarak aldım.
Kaç km sürmek istiyorum : Şuan 3 bin küsür km'de, aslında hiç satmadan yüksek cc alınca küçük motor olarak öldürene kadar kullanmayı düşünüyorum, minimum 40 bin km.
Niye satmak istiyorum : Satmak için nedenim olursa bu yeni yüksek cc motor aldığımda ekonomik olarak çok sıkıştığımdan olur, bunun dışında satmak için bir nedenim yok
Ardından almak istediğim: İkinci el 2012-2013 Hyosung GT250 R benim içime sinen ve bütçeme uygun tek motosiklet. Pulsar ve diğer tek silindirli 250likler için motorumu değiştirmem, geriye eski kasa Ninja 250 ve R25 kalıyor. Ninja 250 yi beğenmiyorum, R25 de bütçemi bir hayli aşacağından tek seçenek olarak Hyosung'u seçeceğim. Kasım'dan sonra olabilir.
Reklamlar
-
motorcu adam planlı yaşamaz... anın zevkini çıkarır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
En son aldığım motosiklet : 2014 Haziran başında Kuba XR 125 sıfır olarak aldım.
Kaç km sürmek istiyorum : Şuan 3 bin küsür km'de, aslında hiç satmadan yüksek cc alınca küçük motor olarak öldürene kadar kullanmayı düşünüyorum, minimum 40 bin km.
Niye satmak istiyorum : Satmak için nedenim olursa bu yeni yüksek cc motor aldığımda ekonomik olarak çok sıkıştığımdan olur, bunun dışında satmak için bir nedenim yok
Ardından almak istediğim: İkinci el 2012-2013 Hyosung GT250 R benim içime sinen ve bütçeme uygun tek motosiklet. Pulsar ve diğer tek silindirli 250likler için motorumu değiştirmem, geriye eski kasa Ninja 250 ve R25 kalıyor. Ninja 250 yi beğenmiyorum, R25 de bütçemi bir hayli aşacağından tek seçenek olarak Hyosung'u seçeceğim. Kasım'dan sonra olabilir.
Sende Breton 125 de vardı ama unutmuşsun, mesaj geçmişi unutmaz
-
Yamaha Ybr ( 2006 ) 2011 de aldım 41 bin km yaptım çarsamba günü satıcam. Yamaha R25 ile yoluma devam edicem.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sende Breton 125 de vardı ama unutmuşsun, mesaj geçmişi unutmaz
Hocam "En son aldığım motosiklet" yazıyor diye sadece onu yazdım, hatırlamak istememe payı da var tabi Şaka bir yana ek bilgi olsun, onu da 20 bin km kullandım, sorunsuz olmasına karşın aşırı titreşimli ve konforsuz bir motosiklet olduğundan ve itin kopuğun apaçinin gözdesi olduğundan değiştirdim. Yanaşıp yarışmak isteyenler mi dersin, yapılı mı şikeli mi diye soranlar mı dersin, ayna söküp amortisör kestirme tavsiyesi verenler mi dersin. Rahatsızlığından çok bunlar daha etkili olmuştu.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
En son aldığım motosiklet : Ninja 250SL
Kaç km sürmek istiyorum : Seneye mart-nisan ayına kadar sürmek istiyorum. Artık kaç km olursa.
Niye satmak istiyorum : Farklı motorlar kullanmak için.
Ardından almak istediğim: R25 veya Ninja 300 almak istiyorum.
-
En son aldığım motosiklet : Honda pcx 150 ( ktm duke 200 - ktm duke 690r - yamaha xmax 400 momo ve pcx 150 hepsini aynı anda maddi sebeplerden dolayı sattım ) :(
Kaç km sürmek istiyorum : 1 ay sonra mt 07 alıyorum 1 yıl kadar sürerim artık kaç km olursa
Niye satmak istiyorum : Elimdeki 4 motoruda maddi sebeplerden sattım. mt07 yi o zamanki durumama göre satmaya yanaşmayabilirim
Ardından almak istediğim : karar vermedim :D
-
Motosiklet Eğitmeni
Geçtiğimiz aylarda ikinci el bir ducati aldım. Alma sebebim sadece ve sadece tipini beğendiğim için ve bu nedenle satmayacağım ve ölene kadar garajımda tutmak niyetindeyim. Tabi yarın fikrim değişebilir bilemem.
Bir aksilik olmazsa önümüzdeki ay bir ZX 10 R almak istiyorum. Hesaplarıma göre 3500-5000 km kadar kullanacağım sonra büyük ihtimal satarım ama o da kesin değil.
Neden kawasaki almak istiyorum?
Son yıllarda pistte güzel işler yapmaya başladı ve uyum sağlayıp sağlayamayacağımı merak ediyorum. Bu nedenle kullanmayı beceremezsem 200-300 km sonra bile satılık etme ihtimalim var.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
yamaha r 125 ilk gözdem
Suzuki V-Strom DL650 benim halen kullandığım siyah kedim,
Allah kısmet ederse 1 ay sonra da mt 09 alacağım.
-
Honda PCX 125. İlk motorum. Tahminen 5.000 km kullanıp Xmax 250'ye geçmek istiyorum.
-
Aprilia Scarabeo
22.000 km yaptım ve sattım.
Bu sene yine aynısının makyajlanmış modelini sıfır aldım. Çünkü çok memnunum.
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
alırsan foto ve video beklerim
Normalde yarın gidicektim ama bugün bankaların kapalı olduğunu unutmuşum nasip olursa perşembeye kaldı :( İlgin için teşekkür ederim. Video çekemem belki ama fotoğraf sözüm olsun
Oysa canı çıkana kadar sevmeliydi insan,,, Elbiseleri çıkana kadar değil !!
-
freewind imi 25bin in üzerine kadar kullandım. net bi ölçü yok. şu anda msx 125 var. msx125 i 100bin e kadar dayamayı düşünüyorum. sonra da satacak değilim ama 100bin i görmek istiyorum bu motosikletle henüz 12bin de.. msx i de satmadan yanına bi varadero güzel gider bakalım kısmet
-
En son aldığım motosiklet : R25, 300 kmde aldım min 2 max 3 sene kullanıcam.
Kaç km sürmek istiyorum : 2 - 3 senede kaç km olursa tahmini 30 40 bin km olucak
Niye satmak istiyorum : 2 yada 4 silindir 60 70 beygir bi motora geçmek için
Ardından almak istediğim: x6f diversion , fazer 8 veya er6f
-
Ilk motorum mt03 idi. 17500 km ve bir yil kullandim. Artci konforu ve ruzgar koruması icin vstrom 650 aldim. Gerci artcim (esim) ben vstromu alir almaz artcim olmayi birakip kendine bir ktm 200 duke aldi. 30 bin km ve bir bucuk yildir kullaniyorum. Motor eskiyinceye, yag yakip rektefiye gerektirinceye kadar kullanirim. Sonrasinda yine 600 cc civari bir yuksek seyahat motoru alabilirim. Versys 650, dl650 veya artik o zaman piyasada ne olursa...
-
kymco dink 200i 6500km oldu, yavaştan değiştirme niyetine girdim, new dink 250i ile
önceki 2 motorumu da 5000km de değiştirdim
-
Şuan drift var ilk motorum 10000 kadar kullanmayı düşünüyorum ondan sonra SYM Wolf 250 düşünüyorum ve harikalar diyarı olan r6 ya geçiş yapmak istiyorum
-
RS383 adlı üyeden alıntı
Şuan drift var ilk motorum 10000 kadar kullanmayı düşünüyorum ondan sonra SYM Wolf 250 düşünüyorum ve harikalar diyarı olan r6 ya geçiş yapmak istiyorum
Şuan drift var, ilk motorum değil, eylül ayına kadar daha kullanmayı düşünüyorum ondan sonra SYM Wolf 250, Kymco Xciting 250, Duke 200 ABS düşünüyorum, sene bu zamanlar DL 650 yada F800 işşallah, dinimiz amin.
-
almak için teeee antepe gittim. sıfır diye aldım, antepten binerek getirdim. aldığımda 3000deydi şuanda 6300e geldi.daha 1 ayda 3000yaptım
biraz daha kullanıp satacağım. bu sefer alacağım motor kesinlikle 125cc olmayacak. planda henüz birşey yok ancak enduro hedef
-
İlk motorum Ninja 250sl, kasım ayında aldım ve şuan 3600km de. Daha önceden Honda GS1 eğitimi almıştım, şimdi düşüncem Ninja 250sl ile Honda gs2, Honda gs3, Honda gs4 eğitimi alıp en sonda 2016 yazında Yunanistan da CSS eğitimi alıp ondan sonra Ninja 250sl satıp motor büyütmek. O zaman bir Z800 alabilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)