Bot arayışında son durak.
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar.
Bot arayışımın son durağı Riderdenim Oniks oldu.
http://www.motosikletim.com.tr/RIDERDENIM-ONIKS-BOT-41,PR-7502.html
Acaba kullanan arkadaş var mı?
Günlük kullanımda rahatsızlık vermeyeceğini düşündüğüm için almayı düşünüyorum.
Ayrıca motosikletim.com.tr den alışveriş yapmayı düşünüyorum.Güvenebilirmiyim acaba?
Reklamlar
-
Kardes bu nasi bot converse gibi. Bilekten yukari tam bir cizme seklinde olanlar en guvenlisidir. 4 riders racing bot kullaniyorum fp orani cok iyi ona bi bakin
-
YouSuffer kardeşim Topuk, Parmak Ucu ve Bilek korumaları olduğundan dolayı tercih ettim. Ayrıca işte de kullanabilecek olmam benim için önemli. İzmir sıcağında Racing veya Turing bot giyebileceğimi de sanmıyorum. Zaten hangi bota baksam numarası yok. İki aydır 300 TL'ye kadar bot araştırmaktan beynim döndü. Bu arada mt 'nizin Maşallahı var. Allah Kazasız Belasız sürüşler nasip etsin.
-
Güzel görünüyor ancak koruma şüpheye düşürdü beni.
Tamam yaz için bilekten vazgeçtik diyelim, bu PU korumalar ne oluyor? Sert mi yoksa yumuşak korumalar mı?
-
Linkteki bot kesinlikle hiçbir işe yaramaz. Net. Tamamen kaval kemiği korumalı yuksek çizme almanızı öneririm. Kısa botlar -koruması çok iyi olsa bile- tercih edilmezken, bu tarz bir bot alıp riske girmemeni öneririm.
-
Geçenlerde Ankara/Kentparkta YDS'nin mağazası vardı.İnternetten bakıyordum diğer markalara (Dainese,Alpinestars) oranla küçümsüyordum açıkcası.
Gittim giydim.YDS Diablo 7.2 modeli bileğe kadar.Yemin ediyorum ağzım açık kaldı.Dainese Alpinestars fln yanından geçemez.Acayip sağlam.İşçi botu üretiyor zaten YDS,Burnu çeliktir.
http://www.n11.com/yds-gore-tex-moto...VmpRoCv2fw_wcB
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Geçenlerde Ankara/Kentparkta YDS'nin mağazası vardı.İnternetten bakıyordum diğer markalara (Dainese,Alpinestars) oranla küçümsüyordum açıkcası.
Gittim giydim.YDS Diablo 7.2 modeli bileğe kadar.Yemin ediyorum ağzım açık kaldı.Dainese Alpinestars fln yanından geçemez.Acayip sağlam.İşçi botu üretiyor zaten YDS,Burnu çeliktir.
http://www.n11.com/yds-gore-tex-moto...VmpRoCv2fw_wcB
Yds Tavsiye Etmiyorum.yds diablo 11.0 gtx Modelini Aldım 450 Tlye Çok Hantal Bottu,Artı Kesinlikle Vites Atamıyordum,Botu Vites Boşluğuna Sokamıyordum Çok Kabaydı Kaza Sebebiydi,Sattım.
-
oggomoggo adlı üyeden alıntı
YouSuffer kardeşim Topuk, Parmak Ucu ve Bilek korumaları olduğundan dolayı tercih ettim. Ayrıca işte de kullanabilecek olmam benim için önemli. İzmir sıcağında Racing veya Turing bot giyebileceğimi de sanmıyorum. Zaten hangi bota baksam numarası yok. İki aydır 300 TL'ye kadar bot araştırmaktan beynim döndü.
Bu arada mt 'nizin Maşallahı var. Allah Kazasız Belasız sürüşler nasip etsin.
tşkler hocam fakat benim motorum r25 mt değil , 4rider racing circut bot yazlıktır, su alır hava alır o yuzden ayağınız terlemez. Ben şirkette ayakkabı değiştiriyorum böyle yapabilirsiniz. Fiyata göre korumalarıda biraz basit gözukuyor o botun
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende Buse marka konverse görünümlü aldım bu hafta sonu. Spor ayakkabı ile geziyordum. Bunda bilek koruması var ve günlük olarak da kullanıyorum. Şimdilik memnunum.
-
Bir de 41 Numara 4R Racing bot bulabileceğim bir site söyleyebilirseniz bol bol duamı alırsınız.
Mesela Venom Racing botunun da 41 numarasını bulamadım. Bunun için de bolca duam mevcuttur.
-
Motomax firması getiriyor 4riders ı onları aramanız lazım
-
Ne yazık ki orada da yok :(
-
MetinK. adlı üyeden alıntı
Yds Tavsiye Etmiyorum.yds diablo 11.0 gtx Modelini Aldım 450 Tlye Çok Hantal Bottu,Artı Kesinlikle Vites Atamıyordum,Botu Vites Boşluğuna Sokamıyordum Çok Kabaydı Kaza Sebebiydi,Sattım.
Kaba olmasına katılıyorum ama zamanla alıştım aynısı bende var. Tek sıkıntı 3000km yaptım motorda altları sanki biraz erken dökülecekmiş gibi duruyor bakalım göreceğiz. Birazda sıcakta pişiriyor her bot gibi sanırım
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
-
Arkadaşlar sonunda şu linkteki botları aldım. Aldım da kurtuldum.
http://www.n11.com/tcx-x-square-sport-bot-beyaz-P53751390
Yorumlar yorumlar yorumlar...
-
YDS almadan önce TCX kullanıyordum.
TCX'e 500 lira vermiştim. 2 yılda pert oldu.
YDS aldım 350 liraya. Hakikaten benim de ağzım açık kaldı.
Bir gün sağnak yağmur altında sürmüştüm. Şimdiye kadar hiç su almayan montum bile su koyuvermişti. Bot bir damla su bile almadı. Ve hala ilk günkü gibi.
YDS alın YDS.
-
Kışlık botundan bende çok memnunum.
-
Dün Akşam teslim aldım ve çok beğendim. Korumaları gayet tatmin edici görünüyor. İnşallah ihtiyaç duymam.
Bu arada Rider Denim den bilgilendirme yaptılar. Korumaları Sas-Tech miş. Ve yeni modeli çıkıyormuş. Fermuar da olacakmış.
-
Kardeş bu converse gibi duruyor uzun değil kaval kemiğini korumaz hee toz almasın çamur olmasın diyorsan onu bilemem de bana çok sakat gözüktü.
-
İş yerine bir çift ayakkabı götür evden. Orada kalsın. Motosiklet botuyla gider, iş yerinde 1 dk da değiştirirsin botları. Şahsen ben öyle yapıyorum. Bu botun ne kadar koruma sağladığı şüpheli, ayrıca yazın sıcağında converse bile olsa bot terletir. rahatsız eder. yani sizin bot iki amaca da mükemmel hizmet etmiyor.
-
codeprof adlı üyeden alıntı
İş yerine bir çift ayakkabı götür evden. Orada kalsın. Motosiklet botuyla gider, iş yerinde 1 dk da değiştirirsin botları. Şahsen ben öyle yapıyorum. Bu botun ne kadar koruma sağladığı şüpheli, ayrıca yazın sıcağında converse bile olsa bot terletir. rahatsız eder. yani sizin bot iki amaca da mükemmel hizmet etmiyor.
Bende böyle yapıyorum sırt çantama şirkette giyeceğim ayakkabıyı koyuyorum şirkete de korumalı botla gidiyorum şirkette değişiyorum. Daha önce başıma gelen bi olay yüzünden kesinlikle kısa bot giymem. (foruma yazmıştım durur halde beklerken yan taraftan araç çarpıp kaval kemiğimi motorla tamponu arasında sıkıştırdı botun uzun koruması korudu botun koruması zedelendi ama bana bişey olmadı şükür)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)