Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.
Ben 2 senedir motor tutkunuyum ve hep almak hayalimde olmuştur ki bu hayalimi de 08.05.2015 tarihinde bir Honda Cbr 125R alacak gerçekleştirdim. Ta ki her şey iyi güzel diyene kadar cuma günü aldığım motoru mu pazartesi günü yani 11.05.2015 tarihinde okulun önünde 15 tane motosikletin arasından çalınana kadar motoru 17.15 de okulun güvenliğinin yanına bırakıyorum kilitli bir biçimde ve saat 20.00 da dersden çıktığımda motosikletimi bıraktığım yerde bulamıyorum. Velhasıl polislere güvenlik görevlilerine de hemen haber veriyorum. herkes bir çabayla motorumu ararken okul da motorumun çalındığını duyan motorcu arkadaşlarda motorun plakasını tanıdıklarına dağıtıyorlar sağolsunlar. Ben karakola gittiğimde saat 10 civarıydı. Kamera görüntülerini filan hepsini izlemiştim adam motorcu montuyla geliyor motorun üstüne oturuyor sanki motor onunmuş edasıyla ve gidon kilidini tek hamleyle kırıp kabloyu kopartıp götürüyor. Karakolda aynı saatte ist. Arel üniversitesinden bir arkadaşın daha motoru çalınmış onunla da görüştüm benim motorum da ist Aydın Üniversitesinden çalınmıştı. O arkadaş ifadesini verirken bana haber geliyor polislerden motorunu bulduk diye tabi ben bir seviniyorum. Moturu okulun 150 m aşasında tenha bir yere bırakmışlar büyük ihtimal kısa devre yaptırıp çalıştıramadılar, haliyle banada 400 tl lik masraf açtılar. Bunları atlatamadan 5 gün sonra avcılarda kapalı caddede motor sürerken (kaskım ekipmanım ful) polis cevirdi. Ehliyetim olmadığı için bana para cezası yazdı 1600 TL yalnız böyle şerefsiz polis gormedım arkadaş ben tamam ben suçluyum kural ihlali ettim yaz 1600 TL ama benim arkamdan gelen adamları alma sadece beni al scotere 3 kişi binmiş 3 üde ekipmansız beni alıyorsun onu niye almıyorsun dediğimde bana cevabı araçta yer kalmadı alamam demek ne demek. Velhasıl arkadaşlar başımdan motoru aldıktan başıma gelmeyen kalmadı ki bende öğrenciyim motoru kredi çekerek aldım.
Ama buna rahmen hiç bir şekilde ne motorumdan soğudum nede tutkumdan vazgeçtim.
Tekeriniz Düz Bassın.