Polisten Motorcuya Thuglife
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Google da biraz araştırdım bu thuglife nedir diye bilen biri buraya yazarsa çok sevinirim.Bir yaşam tarzı mı bir felsefe mi ?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Google da biraz araştırdım bu thuglife nedir diye bilen biri buraya yazarsa çok sevinirim.Bir yaşam tarzı mı bir felsefe mi ?
Genelde Amerikan filmlerinde gördüğümüz "zenci mahallesi" diye bilinen yerlerdeki sert yaşam tarzı denilebilir. Birkaç thuglife videosu izlerseniz olayı anlarsınız kesinlikle
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
Tamam kardeşim teşekkür ederim cevap için
-
Mardin İl Temsilcisi
bi nevi matrak >> (türkçe de asıl anlamı "d*ş*k geçmedir") :D
-
Bir kaç yıldan beri internette dolaşan bir tür komik internet geyiği.Birisi kabadayı,sert,serseri bir haraket yapınca hemen yapıştırıyorlar Thuglife'ı.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
bir çeşit rap akımı diye biliyorum bende. 2pac in albümleri falan vardı.
-
Özentilerimizle, Türkçe'ye ingilizce kelimelerle yaptığımız yamalarla amerikalılardan çok amerikalıyız vesselam...
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
-
Move bitch get out da way
-
serkani adlı üyeden alıntı
Malesef!
-
serkani adlı üyeden alıntı
+1(on karakter )
-
yovyov yaa çegera.. kamooon
-
-
gta vice cityde silah hilesi
-
Grafikler falan 10 numara , takip edeceğim vlogu paylaşım için teşekkürler.
Solar panel kafaya
-
THUGTOOLS TU O nuttertools professionaltools.
hala çıkmamış kafadan ne oynadıysak...
-
ben sevmiyorum polis :D :D :D :D o yüzden susma hakkımı kullanıyorum polis abiye :D
-
Moderatör
Günümüz şartlarında kapak diye tabir edilecek cümlenin konunun ortasına cuk diye oturtulması ile herkesin yüzünde oluşan bir tebessümdür..
-
Güneş paneli diyince aklıma yapılacak nükleer santral geldi hahaha :D
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
-
biri birine laf sokunca "tuk layf" oluyomuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)