Arkadaşlar bu motoru kullanan ya da bir biligis olan var mı? 2.el olarak düşünüyorum alınır mı ? alınmassa neden alınmaz ?
Arkadaşlar bu motoru kullanan ya da bir biligis olan var mı? 2.el olarak düşünüyorum alınır mı ? alınmassa neden alınmaz ?
Görüntü var ses yok, onun yerine normal bi 150'lik al hiç değilse motorun görüntüsü ile gidişi uyumlu olur. Phantom 175cc ağır kasa ve kalın lastiklerle 150'lik kadar bile gidemez çünkü.
Hocam benim aslında fazlada bir beklentim yok motordan çünkü bir nevi tecrübe motorum olacak.yani bulabildiğim kadar ucuza hangisi olursa onu almayı düşünüyorum bunun için çinliye yöneldim hem ekipman paramda kalıyor böylece.Yani motordan beklentim tek şey boyum dolayısıyla sele yüksekliğinin iyi olması (190 cm boyundayım) Senin bu motor haricinde önerebileceğin bi motor var mı? 2. elde 2500 tl civarı falan daha ucuz olursa daha iyi olur benim için öğrencilik hali
2. el mondial drift al, bulamıyosan 125'lik veya 150'lik Cg al ama disk freni olan birini al mutlaka, ön-arka kampana durmuyo.
Mondial x treme max
Gocam CG lerin kasaları hiç hoşuma gitmiyor açıkçası ama mondial drift zaten aklıma takılıyordu.Peki drift altımda oyuncak gibi kalmaz mı ? yani kalıplıyımda boyda 190 mondial extreme max beni aşıyor ya dediğim gibi 2000 tl civarı 2. el motorlar daha iyi olur 2500 tl ye alırsam ekipman alamam
Abi mondialden aşşağı kalır bi tarafı yok hatta fazlası var kullanıyorum. Doğru düzgün bakımlarını yaparsan bi sıkıntı çıkarmaz. ön arka Disk Fren. Mondialdan hatta cbf den falan daha iyi bir motosiklet. Sorun şu ki sıfırı yok. İkinci ellerine dikkat et parçası pahalı.Bu motosiklete uyumlu parçalar var. Eğer ucuza temin edemeyeceğin bir parçada sorun varsa direk uzaklaş.
bende bir ara yeşillenmiştim bu motora ama, kullanınca insan tiksiniyor :D
oturuş pozisyonu falan çok rahat. 190 boyla doğru pozisyonda oturur rahat edersin.Ama bu motosikleti kullanmadan alma hiç bir motosikleti kullanmadan alma. Ben şehir içinde kullanıyorum. gidon açısı falan çok iyi. Ybr den falan da güçlü bir makina yokuşta falan ama o kasayla kalkışta değil. Titreşimde olması gereken seviyelerde.
Driftin selesi alçaktır 1.70 boy ile 2 ayağımda yere tam basıyordu artçı selesi yüksektir
bir ara bende işkillenmiştim cg varken çok araştırmıştım internette 500 metre test sürüşüm vardır rahat güzel bir makine 175 cc motor hacmine göre hızlı gidemiyor 105 te kalıyor ,şekil on numara parça fiyatı ve kalitesini bilemem ,amerikada bile başka marka adı altında satıldığını biliyorum benden bu kadar
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)