Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şuan Pulsara Bu fiyatta Alternatif Var mı?

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial kullanıcısı olarak söylüyorum; mondial ile pulsar kıyaslanmaz. Yahu karbüratörlü basit cg motorları tamir etmekten aciz, benimki gibi üstten eksantrikli motorlarda arıza tespiti bile yapamayan servislere enjeksiyonlu motoru nasıl teslim edeceksiniz ki? Neymiş, mondial servisleri eleyecekmiş Yahu sıfırı (şanzumansız) 700 tl olan, tek arızası da subap ayarı gerekliliği olan motoruma 750 tl masrafı var diyen motocenter hala mondial yetkili servisi. Daha ne deyim? Sadece servis yüzünden o mondial gene alınmaz.

Kullanım alanları da farklı zaten.
    Pulsar o parayı hak ediyor mu? HAYIR! ama ülkemizin muhteşem vergilendirme yöntemi ve dövizi zorla tavan yaptıran zihniyet sağolsun, ediyor işte.
    Dışkapıda köşedeki yer dimi bi kere subap ayar vidası sormaya gittim parça yani, öyle bakıyolar yüzüme Çayıroğlu servislik yaparken çok daha iyiydi oranın sahibi abiyi 10 senedir tanırım A2 ehliyeti beraber almıştık. Mondial'e bu servislerin hali ne diye sorma kabullenmişler durumu. 650'lik motorları için facebook sayfalarına bu motora hangi servis bakabilecek yazdığımda sayfadan engellediler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Tartışmasız bu fiyatlara alınabilecek en iyi motor güç,performans,yakıt tüketimi bir arada.

Bajaj'ın hatası 500,500 zam yapmak bu zamlar olmasa satış rakamları çok daha fazla olacaktı.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence de yok ama fiyatı da gereksiz pahalı.

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Zamlar maalesefki doğal. Dolar ve Eurodan kaynaklanıyor. Cebimizdeki paranın (sayelerinde) dünyada değeri kalmadı.
    2013'de 9-10 Bin liraya insanlarımız cbr250r alabiliyorken Şimdi bajaj'a binebiliyor.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    ybr de çinde üretilir, inazuma da sanırım öyle idi benellide çinde üretiliyor olabilir kalitesini görücez gelince bakalım.

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Sıfır Pulsar yerine 2. El temiz modelli - enjeksiyonlu bir hyosung 250 naked tercih ederdim, tabi hyo'nunda kendine göre avantaj ve dezavantajları mevcut.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benelli İtalyan asıllı Çİn'de üretim yapan bir firma.

Inazuma direk halis mulis çin malı

YBR'de çin malı.

Üretildiği yere bu kadar takılmayın, mühim olan hangi kalite standartlarına sahip fabrikalarda üretildiğidir.

Ancak Benelli Bajaj kadar sükse yapamaz, öncelikle fiyat 1500 lira kadar daha aşağı çekilmeli, servislere çeki düzen verilmeli ve yedek parça diye milleti anırtmazsan belki 1-2 sene içerisinde piyasada yer edinir, aksi halde 650'lik getiren masum Mondial gibi 3 motor getirir, 2 tanesini fatura kesmeden satarsın, 1 tanesini de genel merkezde sergilersin

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial kullanıcısı olarak söylüyorum; mondial ile pulsar kıyaslanmaz. Yahu karbüratörlü basit cg motorları tamir etmekten aciz, benimki gibi üstten eksantrikli motorlarda arıza tespiti bile yapamayan servislere enjeksiyonlu motoru nasıl teslim edeceksiniz ki? Neymiş, mondial servisleri eleyecekmiş Yahu sıfırı (şanzumansız) 700 tl olan, tek arızası da subap ayarı gerekliliği olan motoruma 750 tl masrafı var diyen motocenter hala mondial yetkili servisi. Daha ne deyim? Sadece servis yüzünden o mondial gene alınmaz.

Kullanım alanları da farklı zaten.
    Pulsar o parayı hak ediyor mu? HAYIR! ama ülkemizin muhteşem vergilendirme yöntemi ve dövizi zorla tavan yaptıran zihniyet sağolsun, ediyor işte.
    O motocenter adli servis benim yamuk oldugundan yuzde yuz emin oldugum ön jantin ve ön disk-balatasindan ses gelen wolfe ön takimina kefilim hicbir sorunu yok demisti. Bir hafta sonra gidip aga bu kafa salliyo bak galiba yamuk bu jant demistim. Sonra eliyle janti cevirip bakip evet yamuk duzeltmek 70 tl ye malolur dedi. Biraz ilersinde yolun altinda kalan servis de on taraf giderken kafa salliyor cunku arka jant yamuk demisti. Bu da boyle bi animdir. Biraz konuyu dagittim ama soylemek gerek.

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Bajajin pahalı olmasının en büyük sebebi kesinlikle vergilendirme değildir. Dünyada en ucuz hindistan da 1410 dolar en pahalı Türkiye de 3250 dolara satılıyor. Bildiğiniz tüm vergileri 2 kartıyla uygulayın bu fiyatı elde edemezsiniz.

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=polo34;3620913]belgeyle, linkle konuşalım lütfen, benim rks cruiser içinde çinli satın almış macaristanda üretiliyor diyorlardı, ben konuya belgesini scan edip koydum,/QUOTE]

http://nl.wikipedia.org/wiki/Qianjiang_Groep
    http://en.wikipedia.org/wiki/Benelli_%28motorcycles%29

Arkadaş haklı Benelli=Keeway=Qianjiang > http://www.qj-group.com/english/ veya http://www.cccme.org.cn/shop/cccme2550/introduction.aspx

Made in People's Republic of China (WENLING CITY, ZHEJIANG PROVINCE)

Arkadaş alternatif sormuş şu olabilir mesela:

https://www.youtube.com/watch?v=OJRSpU7_R-s

Sepet dahil 4000 küsür lira

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)