Şarkısı da bende gelsin. :D
Sende benim hatalarımdan birisin
Sen en büyük günahların bedelisin
Senin için harcanan zamana yazık
Sen en güzel duyguların katilisin
Şarkısı da bende gelsin. :D
Sende benim hatalarımdan birisin
Sen en büyük günahların bedelisin
Senin için harcanan zamana yazık
Sen en güzel duyguların katilisin
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hocam benimde boy 1,93 ve 90 kg, eğer yarın yine oryantallik yapmazsam, duke 390 sipariş ediyorum. O motor sana ufak gelir.
http://cycle-ergo.com/ buradan önce motorunla kıyasla
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
sana yemin daha dün akşam KTM390 ilanlarını inceledim ve AEA nın Avusturyadaki test videosuna baktım..44 beygir bence ideal....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Aralık ayında bayağı heyecan yapmışım ama...hayal kırıklığımı tahmin edemezsiniz...
ilgili modelin 1.sayfa mesajlarına bakarmısınız...
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/141474-kawasaki-z250sl-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
metehan abi aslında yazdığın ilk mesajı güzel bir ingilizce ile japonyaya yazabilirsek sonuç alırız diye umuyorum. japonlar böyle şeylere önem verir
benim ümidim yok ne Japonlardan yana nede Z Motodan yana...bilinçli tüketici değiliz elimizdeki gücü kullanmayı dayanışmayı bilmiyoruz...aslında patron bizi ama organize olamıyoruz...tüm markaları hizaya getirebilecek güc elimizde...ama bunu koordineli bir şekilde kullanamıyoruz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bende dik oturuş taraftarıyım...MT07 her kuruşunun hakkını veriyor...Düzce Dadş Motordan alınan sıfır mt07 yi ETilere getirdim bende aşık oldum...yani bizim aslında sorunumuz şu...emanet bir makina bulsak 1 haftalığına o motoru almakta karar daha net vericez gibi...yani bir MT07 emaneten 3 günlüğüne sende kalsa doyamayacaksın...MT07 pırıl pırıl bir makina şiddetle tavsiye ederim...inanılmaz bir torka sahip orantısız güç adeta...gücünden korktuğum nadir makinalardan biri...
iri olmak hep dezavantaj oldu benim için aslında hayatın her alanında...ne döşekte (yatak) ne motorda ne giyim kuşam da her alan da tatsız
Hocam z-moto yorumunuza katılıyorum da başka bir nokta dikkatimi çekti.
Z-moto cumartesi-pazar tatil,memur musunuz vs demişsin..Bu ülkede memur olmayanlarında haftada 2 gün tatil yapmaya ihtiyacı ve hakkı var.Hatta ve hatta salla başı al maaşı memurlarından çok daha fazla ihtiyacı ve hakkı var.Z-motoyu bu konuda tebrik ediyorum..Zaten eskiden 2 gün tatildi bu yavaş yavaş 1 güne indirildi cumartesi yarım vs vs saçmalıkları..Köleleştiren,işverenin cebini düşünen saçma kapitalist sistem!
hayırlısı olsun...ama servis açısından Spor Moto da yine Z Moto kafasında...yaygınlık servis ağı en azından şöyle düşünmek lazım (önemsiyorsan tabi) Spor Moto stoklarında şu an herhangi bir parça yok sipariş geçiliyor falan...ama Yamaha da ne ararsan bulursun düz mantığıyla bakarsak demek istiyorum...
tamam bende emekciyim ama son 1 yıldır cumartesi pazra tatili yapıyorum...yani ondan önceki çalışma hayatımda hep vardiyalıydım..profesyonelliğe kurumsallığa evet doğru ama motosiklet piyasası yumuşak karnı olan hizmet sektörünün bir kolu...her çalışan cumartesi pazar tatilini hakeder...insanlık onurunada bu yakışır ama şurada 3 aylık bir sezondan bahsediyoruz...bu sektörlerde aslolan sürekliliktir...benimde hafta içi çalıştığım düşünülürse bir önerin olacak mı...katalog ve net üzerinden mi inceleyeyim bu motoru...ya da cumartesi öğleye kadar açıksa sabah 9.10.11 de kalkıp onlar kapanmadan mı koşturayım...piyasa bu dengeler böyle...mallarını satmak istiyorlarsa tükkan açık olmalı...bir nöbetci personelde durabilir...ya da bayi diye geçinen yerler bu işi hakkıyla yapıp her ürün gamından birer adet bulundurmalı...bunlarıda ben söyleyeceksem ne anllamı kalır..bu yapılanmayı bu organizasyonu berecemeyen bir distrübütörden bahsediyoruz...
Arkadaş hafta içi işini düzgün yapsın, Cumartesi Pazar tabii ki tatil olacak. Ama Z-Moto işini düzgün yapan bir firma değil. Balık baştan kokar derler ya...
z-moto show roomu 250sl için değil, çanta için yazmıştım. 250sl'i avrupa yakasında bazı bayilerde bulabilirsiniz zaten.
moted web sitesinde böyle bir bilgi yok, tekrar edeyim 2014te bmwnin kawasakiden daha fazla motosiklet satması bana mantıklı gelmedi.
bu arada hoşgörünüze sığınaraktan yazıyorum; aşağıda versysle fotoğrafınızı gördüm de 250sl size olmaz, onun selesi araya kaçmış külot gibi hissettirir sizin kalıptaki arkadaşları.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şirek sende ben gibi cbr125 ile gömülcen nolcak bizim sonumuz böyle...
herkes olmaz diyor zaten gerçekten olmayacak gibi en azından ben pes diyorum artık
Moted verileri pek yayınlanmaz ama el altından birileri ulaşır aynı verilere bende 2008 de ulaşmıştım Ferco aracılığıyla yayınlamıştım..ha neden yayınlanmaz ayrı mevzu...
2008 Kawasakı satışları mesela 750 imiş...ben başka bir forumda paylaşmıştım...
http://www.motordelisi.com/forum/motordelisi-genel/64402-kawasaki-10-aylik-2008-satis-toplam-749-adet
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
şimdi uyku moduna geçiyorum ama şu Halkbank meselesini merak ettim onu bi yazıver yarın okurum...çünkü hiç bir banka müşterilerini wcye sokmaz personeli harici...yani nasıl bir bankanın wcsine girip veya giremeyip birde verip veriştiriyosun merak ettim...umumi wc benim bildiğim ya börgır kingde olur ya camide ya da kafede...
bangaların o pırıl pırıl wcsine girmeye çalıştım deme sakın ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)