Kawasakiye dair tüm güzel duyguların katili Z Moto
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Z moto mu oldu derdimiz ne yaparlarsa kendilerine yaparlar. Onları forumda böyle eleştirmek bile onların sinirlendiğiniz tavırlarını arttırır.
-
cumartesi 1 den önce aradım agam ulan yemek saatinemi denk geldik nedir şimdide Kızıltoprakdaki şovrumu arıyorum bari ordan baksam modellere diye açan göçen yok...
-
En iyisi Kawasaki Japonya'ya mesaj atalım lütfen dispiritörlüğü z motodan alın diye
-
aslında bundan 3 yıl önce bir arkadaş bu hususlara kafayı takmıştı ve Japonyaya şikayet maili atmıştı...onun bir geri dönüşü olmuş galiba...benide aramışlardı şikayetniz nedir diye...yani aslında düzenli olarak Japonya Kawasakıye mail atılırsa bunun bir faydası olabilir...ne kadar güçlü olduğumuzun bu adamlar farkında değil bence...soğuduk mu soğuruz...
-
tamda h2 alma arifesindeyken olmadı bu be şaka bir tarafa adamların (Japonların )çok umrunda değil galiba HONDA 26560 adet ,YAMAHA 16723 adet motor satarken KAWASAKI nin sadece 484 adet satışını görmüyor mu bunlar
2014 satış rakamları http://www.motosikletnet.com/motohab...a-bazinda.html
işte bu yüzden ben honda cıyım japon tofaşı yola devam
alacaksın 250 sl yi motor ikiye bölünecek zaten adamların imajı yerlerde iyice batacaklar
-
İzmirdeki Bayiye neden danışmamış bu arkadaş ta sana iş buyurmuş onu anlamadık ....
Koskoca kawasaki... Senin gibi ayı yavrusuyla neden uğraşsın olm... Zaten almayacan ne soruyon...
İzmirde Göçmen e danışsın... Ünal bey e beni söylesin...Yardımcı olur....
-
aslında Kawanın alt segment motoru olmaması bu rakamları etkiliyor tabi...yani Yamahanın bu satışlarında ybr 125 Hondanınkinde ise cbf 150 falan var marka güçlü motor sağlam ama Z Moto isteksiz azimsiz bizlere hitap edemeyen heyecanını yitirmiş bir yapılanma içinde...
ülen alp_tunay dongisi adam ilgilenmediler diyor ben daha ne diyim seni argadaşın ararsa sallarmısın dur birde benmi araştırayım dersin kampana kafalı alp_tonga...
-
Konuyla alakası yok da cumartesileri tatil yapan şirketleri ayrı bi seviyorum.
Olur da bir gün şirket sahibi olursam cumartesileri tatil yapacam, öğlenleri de 3 saat siesta
-
mucoist adlı üyeden alıntı
Konuyla alakası yok da cumartesileri tatil yapan şirketleri ayrı bi seviyorum.
Olur da bir gün şirket sahibi olursam cumartesileri tatil yapacam, öğlenleri de 3 saat siesta
laf aramızda bende cumartesi pazar tatilim halimdne memnunum ama sektör bunu kaldırmaz en azından cumartesi nezaketen açık olsa dimi...Honda Türkiye Gebze de cumartesi pazar tatil...ama orda servis satış falan yok bişey diyomuyuz..demiyoz...
örnek veriyorum bir Yamaha Bayisi Perşem günleri saat 22 ye kadar açık...şu an kızıltoprakdaki bayilerin çoğu açık en azından yaz sezonu..aksesuar satıcıları hepten açık...
feyizoğlu motor cumartesi pazar açık...bunlar sadece basit örnekler...hizmet sektöründe hafta içi hafta sonu kavramı olmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Usta adamları en az 10 yıldan fazladır takip ediyorum aşırı profesyoneller ya...yani biz Türk insanı daha sıcak daha yüzyüze ilişkileri severiz...bu kadar profesyonel bir tarz tutulmaz sevilmez...tercih edilmez...herşeyi geçtim orjinal bir çanta için 2 aydır beklemek de neyin nesidir dimi...
-
Bu sezon yoğun arkadaşlar telefonlara bakmak zor geliyor geçen arkadaş 10 kere aradı cevap yok.bazı bayiler aksesuar parasını alıp zmoto'nun hesaba yatırmıyor onun içinde parçayı göndermiyor müşteride sıkıntı zmotoda sanıyor bunlarda var tabi
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Bu sezon yoğun arkadaşlar telefonlara bakmak zor geliyor geçen arkadaş 10 kere aradı cevap yok.bazı bayiler aksesuar parasını alıp zmoto'nun hesaba yatırmıyor onun içinde parçayı göndermiyor müşteride sıkıntı zmotoda sanıyor bunlarda var tabi
bu çok ciddi bir itham aslında...varsa detay yazarmısın...bugün Z Motoya vurma günü...Z-Moto Weekend
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Hangi bayi olduğunu unuttum çanta ile ilgiliydi galiba 2ay önce telefonla aramış müşteri bende hayırdır dedim yedek parçadaki çocuğa anlattı işte böyle böyle bayi almış parayı bekletiyor
-
Adamlar kawasaki gibi bir markayi dünyanın 3. Sınıf ülkesi Turkiye ye getirmisler daha ne istiyorsunuz. Hic gelmese daha mı iyidi?
-
Kawasakı kendi yapılanmasıyla gelseydi keşke Türklere bırakırsan işi böyle tökezler...
-
mete_han' ın 250sl üzerindeki hali (temsili)
-
z motonun kızıltoprakta show roomu var. sezonda cumartesi günleri açıklar. neden orayı arayıp sipariş vermiyorsunuz?
bu arada çifte standardınıza hayran kaldım, kimse cumartesi pazar çalışmak istemiyor ama cumartesi öğleden sonra kapatan firmayı eleştiriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
tamda h2 alma arifesindeyken olmadı bu be
şaka bir tarafa adamların (Japonların )çok umrunda değil galiba HONDA 26560 adet ,YAMAHA 16723 adet motor satarken KAWASAKI nin sadece 484 adet satışını görmüyor mu bunlar
2014 satış rakamları
http://www.motosikletnet.com/motohab...a-bazinda.html
işte bu yüzden ben honda cıyım japon tofaşı yola devam
alacaksın 250 sl yi motor ikiye bölünecek
zaten adamların imajı yerlerde iyice batacaklar
bu rakamların kaynağı nedir? bana bmwnin kawasakiden daha fazla satması pek mantıklı gelmedi işin açıkçası
-
braveguy adlı üyeden alıntı
z motonun kızıltoprakta show roomu var. sezonda cumartesi günleri açıklar. neden orayı arayıp sipariş vermiyorsunuz?
bu arada çifte standardınıza hayran kaldım, kimse cumartesi pazar çalışmak istemiyor ama cumartesi öğleden sonra kapatan firmayı eleştiriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
bu rakamların kaynağı nedir? bana bmwnin kawasakiden daha fazla satması pek mantıklı gelmedi işin açıkçası
bende bizim sitede (mt.net ) görmüştüm kaynağı buraymış http://www.motosikletnet.com/motohab...a-bazinda.html ,onu doğrulatacak başka kaynak bulamadım internette
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
braveguy adlı üyeden alıntı
neden Kızıltoprağa gideyim anlamadım dibimde Maslak da bayi varken...zx 6 sormadık 4200 euroluk bir makinayı Avrupa yakasında bulamayacakmıyım...
Rakamların kaynağı MOTED...Motosiklet Endüstrisi Derneği...Z Motonun da üye olduğu bir yapılanma...bu verileri şirketler kendileri veriyor...
http://www.moted.org.tr/Uyelerimiz
Boğaz Motor Harley-Davidson Bosphorus
Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisi
Depar Motor A.Ş.
Ferco Motor ve Tic. San. Ltd. Şti.
HBI Motor Servis Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.
Honda Türkiye A.Ş.
Korlas Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.
ST Group End.Ürn.Bil.San ve Tic. Ltd. Şti.
Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş.
Yamaha Motor Türkiye
Z Moto Motorlu Araçlar San. Tic. A.Ş.
FAALİYET
ÜYELERİ
Lapaş Lastik Pazarlama ve Tic. A.Ş.
Motoplus Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.
Motorcu Hayri
Zega Mot. Araçlar TİC. ve Servis LTD. ŞTİ.
.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)