Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasakiye dair tüm güzel duyguların katili Z Moto

REKLAM ALANI
    ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom
    Şarkısı da bende gelsin. :D

Sende benim hatalarımdan birisin
    Sen en büyük günahların bedelisin
    Senin için harcanan zamana yazık
    Sen en güzel duyguların katilisin
    mete_han ve computeus bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden Kızıltoprağa gideyim anlamadım dibimde Maslak da bayi varken...zx 6 sormadık 4200 euroluk bir makinayı Avrupa yakasında bulamayacakmıyım..

.
    Bulman zor çünkü gelen satılıyor bu arada Cts günü kadıköyde idim z moto kızıltoprak Şubesi açık idi hatta vitrinde 1 adet z250sl vardı
    mete_han bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şarkısı da bende gelsin. :D

https://www.youtube.com/watch?v=vyZAvaonwYM

Sende benim hatalarımdan birisin
    Sen en büyük günahların bedelisin
    Senin için harcanan zamana yazık
    Sen en güzel duyguların katilisin
    bu şarkıdan algımda kalmıştı zaten başlıktaki cümle...

Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulman zor çünkü gelen satılıyor bu arada Cts günü kadıköyde idim z moto kızıltoprak Şubesi açık idi hatta vitrinde 1 adet z250sl vardı

biraz küçük diyorlar...1.90 boy ve 135 kiloya uygunmudur sence...düşüncen nedir...birde Kızıltoprak da tam olarak nerde stadın ordan bir tarif edebilirmisin...
    ahmetkorkmaz bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    V-Strom

biraz küçük diyorlar...1.90 boy ve 135 kiloya uygunmudur sence...düşüncen nedir...birde Kızıltoprak da tam olarak nerde stadın ordan bir tarif edebilirmisin...
    Hocam benimde boy 1,93 ve 90 kg, eğer yarın yine oryantallik yapmazsam, duke 390 sipariş ediyorum. O motor sana ufak gelir.

http://cycle-ergo.com/ buradan önce motorunla kıyasla
    mete_han bunu beğendi.
    İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN

Motosikleti
    Hocam benimde boy 1,93 ve 90 kg, eğer yarın yine oryantallik yapmazsam, duke 390 sipariş ediyorum. O motor sana ufak gelir.

http://cycle-ergo.com/ buradan önce motorunla kıyasla

sana yemin daha dün akşam KTM390 ilanlarını inceledim ve AEA nın Avusturyadaki test videosuna baktım..44 beygir bence ideal....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Aralık ayında bayağı heyecan yapmışım ama...hayal kırıklığımı tahmin edemezsiniz...

ilgili modelin 1.sayfa mesajlarına bakarmısınız...

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/141474-kawasaki-z250sl-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
    ahmetkorkmaz bunu beğendi.

metehan abi aslında yazdığın ilk mesajı güzel bir ingilizce ile japonyaya yazabilirsek sonuç alırız diye umuyorum. japonlar böyle şeylere önem verir
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    benim ümidim yok ne Japonlardan yana nede Z Motodan yana...bilinçli tüketici değiliz elimizdeki gücü kullanmayı dayanışmayı bilmiyoruz...aslında patron bizi ama organize olamıyoruz...tüm markaları hizaya getirebilecek güc elimizde...ama bunu koordineli bir şekilde kullanamıyoruz...
    zapalka bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)

Stadın tam karşısında showroom. Ve evet size ufak gelebilir maalesef maşallah çınar gibi boyunuz var :D

Motosikleti
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Stadın tam karşısında showroom. Ve evet size ufak gelebilir maalesef maşallah çınar gibi boyunuz var :D
    genelde Deve...Ayı..Panda derler...ama sağol Çınar dedin nezaketen...

baksana Versys altımda commuter gibi

Ertugyigit ve TimFx bunu beğendiler.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    V-Strom
    sana yemin daha dün akşam KTM390 ilanlarını inceledim ve AEA nın Avusturyadaki test videosuna baktım..44 beygir bence ideal....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Aralık ayında bayağı heyecan yapmışım ama...hayal kırıklığımı tahmin edemezsiniz...

ilgili modelin 1.sayfa mesajlarına bakarmısınız...

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/141474-kawasaki-z250sl-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
    Ben tarz olarak dik oturulan motorları daha çok seviyorum, naked olur enduro olur. Mtv dilimi ve performansı ile Duke 390 bence rakipsiz.

Çoğu kişi 3500 4000 daha ver MT-07 al diyebilir ama, mtv bir üst dilimde ve bakım maliyetleri çok daha yüksek.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    genelde Deve...Ayı..Panda derler...ama sağol Çınar dedin nezaketen...

baksana Versys altımda commuter gibi

http://i.hizliresim.com/d58RAp.jpg
    Ahahah hakkaten , ama olsun uzun ve iri olmak her zaman daha iyidir çelimsiz olmaktansa :D

Motosikleti
    Ben tarz olarak dik oturulan motorları daha çok seviyorum, naked olur enduro olur. Mtv dilimi ve performansı ile Duke 390 bence rakipsiz.

Çoğu kişi 3500 4000 daha ver MT-07 al diyebilir ama, mtv bir üst dilimde ve bakım maliyetleri çok daha yüksek.
    bende dik oturuş taraftarıyım...MT07 her kuruşunun hakkını veriyor...Düzce Dadş Motordan alınan sıfır mt07 yi ETilere getirdim bende aşık oldum...yani bizim aslında sorunumuz şu...emanet bir makina bulsak 1 haftalığına o motoru almakta karar daha net vericez gibi...yani bir MT07 emaneten 3 günlüğüne sende kalsa doyamayacaksın...MT07 pırıl pırıl bir makina şiddetle tavsiye ederim...inanılmaz bir torka sahip orantısız güç adeta...gücünden korktuğum nadir makinalardan biri...

Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahahah hakkaten , ama olsun uzun ve iri olmak her zaman daha iyidir çelimsiz olmaktansa :D

iri olmak hep dezavantaj oldu benim için aslında hayatın her alanında...ne döşekte (yatak) ne motorda ne giyim kuşam da her alan da tatsız

Motosikleti
    V-Strom
    bende dik oturuş taraftarıyım...MT07 her kuruşunun hakkını veriyor...Düzce Dadş Motordan alınan sıfır mt07 yi ETilere getirdim bende aşık oldum...yani bizim aslında sorunumuz şu...emanet bir makina bulsak 1 haftalığına o motoru almakta karar daha net vericez gibi...yani bir MT07 emaneten 3 günlüğüne sende kalsa doyamayacaksın...
    Ben kararımı verdim hocam Duke 390 günlük motorum olacak, ileri de 7 8 sene sonra gibi. 1290 Super Adventure
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Hocam z-moto yorumunuza katılıyorum da başka bir nokta dikkatimi çekti.

Z-moto cumartesi-pazar tatil,memur musunuz vs demişsin..Bu ülkede memur olmayanlarında haftada 2 gün tatil yapmaya ihtiyacı ve hakkı var.Hatta ve hatta salla başı al maaşı memurlarından çok daha fazla ihtiyacı ve hakkı var.Z-motoyu bu konuda tebrik ediyorum..Zaten eskiden 2 gün tatildi bu yavaş yavaş 1 güne indirildi cumartesi yarım vs vs saçmalıkları..Köleleştiren,işverenin cebini düşünen saçma kapitalist sistem!
    mete_han ve Shrieker bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ben kararımı verdim hocam Duke 390 günlük motorum olacak, ileri de 7 8 sene sonra gibi. 1290 Super Adventure
    hayırlısı olsun...ama servis açısından Spor Moto da yine Z Moto kafasında...yaygınlık servis ağı en azından şöyle düşünmek lazım (önemsiyorsan tabi) Spor Moto stoklarında şu an herhangi bir parça yok sipariş geçiliyor falan...ama Yamaha da ne ararsan bulursun düz mantığıyla bakarsak demek istiyorum...

Alıntı DraQuila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam z-moto yorumunuza katılıyorum da başka bir nokta dikkatimi çekti.

Z-moto cumartesi-pazar tatil,memur musunuz vs demişsin..Bu ülkede memur olmayanlarında haftada 2 gün tatil yapmaya ihtiyacı ve hakkı var.Hatta ve hatta salla başı al maaşı memurlarından çok daha fazla ihtiyacı ve hakkı var.Z-motoyu bu konuda tebrik ediyorum..Zaten eskiden 2 gün tatildi bu yavaş yavaş 1 güne indirildi cumartesi yarım vs vs saçmalıkları..Köleleştiren,işverenin cebini düşünen saçma kapitalist sistem!
    tamam bende emekciyim ama son 1 yıldır cumartesi pazra tatili yapıyorum...yani ondan önceki çalışma hayatımda hep vardiyalıydım..profesyonelliğe kurumsallığa evet doğru ama motosiklet piyasası yumuşak karnı olan hizmet sektörünün bir kolu...her çalışan cumartesi pazar tatilini hakeder...insanlık onurunada bu yakışır ama şurada 3 aylık bir sezondan bahsediyoruz...bu sektörlerde aslolan sürekliliktir...benimde hafta içi çalıştığım düşünülürse bir önerin olacak mı...katalog ve net üzerinden mi inceleyeyim bu motoru...ya da cumartesi öğleye kadar açıksa sabah 9.10.11 de kalkıp onlar kapanmadan mı koşturayım...piyasa bu dengeler böyle...mallarını satmak istiyorlarsa tükkan açık olmalı...bir nöbetci personelde durabilir...ya da bayi diye geçinen yerler bu işi hakkıyla yapıp her ürün gamından birer adet bulundurmalı...bunlarıda ben söyleyeceksem ne anllamı kalır..bu yapılanmayı bu organizasyonu berecemeyen bir distrübütörden bahsediyoruz...

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Arkadaş hafta içi işini düzgün yapsın, Cumartesi Pazar tabii ki tatil olacak. Ama Z-Moto işini düzgün yapan bir firma değil. Balık baştan kokar derler ya...
    mete_han bunu beğendi.

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    neden Kızıltoprağa gideyim anlamadım dibimde Maslak da bayi varken...zx 6 sormadık 4200 euroluk bir makinayı Avrupa yakasında bulamayacakmıyım...

Rakamların kaynağı MOTED...Motosiklet Endüstrisi Derneği...Z Motonun da üye olduğu bir yapılanma...bu verileri şirketler kendileri veriyor...

http://www.moted.org.tr/Uyelerimiz

Boğaz Motor Harley-Davidson Bosphorus
    Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisi
    Depar Motor A.Ş.
    Ferco Motor ve Tic. San. Ltd. Şti.
    HBI Motor Servis Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.
    Honda Türkiye A.Ş.
    Korlas Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.
    ST Group End.Ürn.Bil.San ve Tic. Ltd. Şti.
    Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş.
    Yamaha Motor Türkiye
    Z Moto Motorlu Araçlar San. Tic. A.Ş.
    FAALİYET
    ÜYELERİ
    Lapaş Lastik Pazarlama ve Tic. A.Ş.
    Motoplus Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.
    Motorcu Hayri
    Zega Mot. Araçlar TİC. ve Servis LTD. ŞTİ.

.
    z-moto show roomu 250sl için değil, çanta için yazmıştım. 250sl'i avrupa yakasında bazı bayilerde bulabilirsiniz zaten.

moted web sitesinde böyle bir bilgi yok, tekrar edeyim 2014te bmwnin kawasakiden daha fazla motosiklet satması bana mantıklı gelmedi.

bu arada hoşgörünüze sığınaraktan yazıyorum; aşağıda versysle fotoğrafınızı gördüm de 250sl size olmaz, onun selesi araya kaçmış külot gibi hissettirir sizin kalıptaki arkadaşları.
    mete_han bunu beğendi.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı braveguy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    moted web sitesinde böyle bir bilgi yok, tekrar edeyim 2014te bmwnin kawasakiden daha fazla motosiklet satması bana mantıklı gelmedi.
    bu arada hoşgörünüze sığınaraktan yazıyorum; aşağıda versysle fotoğrafınızı gördüm de 250sl size olmaz, onun selesi araya kaçmış külot gibi hissettirir sizin kalıptaki arkadaşları.
    aslında mantıklı BMW nin sattığı motorların çoğu emniyetin aldığı vergisiz ötv siz motorlardır (r 1200 gs inden k 1600 gtl ine kadar neler neler )tahminim
    mete_han bunu beğendi.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    V-Strom
    hayırlısı olsun...ama servis açısından Spor Moto da yine Z Moto kafasında...yaygınlık servis ağı en azından şöyle düşünmek lazım (önemsiyorsan tabi) Spor Moto stoklarında şu an herhangi bir parça yok sipariş geçiliyor falan...ama Yamaha da ne ararsan bulursun düz mantığıyla bakarsak demek istiyorum...
    Hocam bana bir hizmet veren birde vermeyen pişmandır :D Halkbank ta bir tuvalet sorunu yaşadım. Verdim veriştirdim.

Ktm o konuda daha duyarlı baktım buradakiler tınmıyor. Çat pat İngilizcem var, Avusturya ya bir mail yazmaya bakar.
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş hafta içi işini düzgün yapsın, Cumartesi Pazar tabii ki tatil olacak. Ama Z-Moto işini düzgün yapan bir firma değil. Balık baştan kokar derler ya...
    Şirek sende ben gibi cbr125 ile gömülcen nolcak bizim sonumuz böyle...

Alıntı braveguy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    z-moto show roomu 250sl için değil, çanta için yazmıştım. 250sl'i avrupa yakasında bazı bayilerde bulabilirsiniz zaten.

herkes olmaz diyor zaten gerçekten olmayacak gibi en azından ben pes diyorum artık

Moted verileri pek yayınlanmaz ama el altından birileri ulaşır aynı verilere bende 2008 de ulaşmıştım Ferco aracılığıyla yayınlamıştım..ha neden yayınlanmaz ayrı mevzu...

2008 Kawasakı satışları mesela 750 imiş...ben başka bir forumda paylaşmıştım...

http://www.motordelisi.com/forum/motordelisi-genel/64402-kawasaki-10-aylik-2008-satis-toplam-749-adet

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

Hocam bana bir hizmet veren birde vermeyen pişmandır :D Halkbank ta bir tuvalet sorunu yaşadım. Verdim veriştirdim.

Ktm o konuda daha duyarlı baktım buradakiler tınmıyor. Çat pat İngilizcem var, Avusturya ya bir mail yazmaya bakar.

şimdi uyku moduna geçiyorum ama şu Halkbank meselesini merak ettim onu bi yazıver yarın okurum...çünkü hiç bir banka müşterilerini wcye sokmaz personeli harici...yani nasıl bir bankanın wcsine girip veya giremeyip birde verip veriştiriyosun merak ettim...umumi wc benim bildiğim ya börgır kingde olur ya camide ya da kafede...
    bangaların o pırıl pırıl wcsine girmeye çalıştım deme sakın ...
    Shrieker bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)