meraba arkadaslar abiler 17000 de kuba fastwind 200r buldum 2000 tl para istio nedersiniz motor alınırmı
meraba arkadaslar abiler 17000 de kuba fastwind 200r buldum 2000 tl para istio nedersiniz motor alınırmı
temiz kullanılmış bir motosiklet için 17000 km devede kulaktır.
Alınır bence, sorun çıkartsa ne kadar başını yakacak motorun karter hariç bütün parçalarını değiştirsen 600 lira para harcarsın.
Temiz bakildiysa neden olmasin
Japon olsa alınırda kübanın ne olacağı belli degil.
Japon Olsa 17.000km bişi değildide Ama Kuba Olunca İşin Rengi Değişiyor Alınmaz
onuda mı sormuyalım abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
alicagim kisi polis tayini ciktigi icin satio bakimlarini falan yaptirmis
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
espiri anlayisina bayildim !
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
biraz daha fazla koyabilsem alıcam zaten de koyamiyom 4 bin lira var 2000 tl motor geri kalanada ekipman falan yoksa bende meraklisi degilim cinlinin ama soyle biseyde var ederi 5000 tl olan cbr 125r bile su an 9000 tl olmus ne yapsn simdi bu millet asgari ucretle kalkipta simdi cbr mi alak
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
bilgi icin tesekkur ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
motosiklet icin daha fazla bekleyemem artk herkes binio motoruna daha fazla beklemeye sabrm kalmadı
Anlayan birine baktır.temiz kullanılmış sa hiç düşünme al bence.sende iyi bakarsan sorun çıkaracağını sanmam.
Yoksa herkes bilir japon almayı.ama japonun ölüsünü bile bulamazsın bu fiyatlara.
Yerinde olsam 2000e 4kg lik bir yol bisikleti alırım. Biraz kondisyon yaparsan stabil şekilde saate 50km hızla rahat gidersin. Şaka yapmıyorum ciddiyim
Yalnız polis ise sahibi bakımları yağı suyu düzgün yapılmamış olabilir. Iyice gösterin bir ustaya ondan sonra alın. Japon ybr cbf falan olsa hiçbirşey o km ama gerçekten arkadaşların dediği gibi çinli olunca insan bir belirsizliğe düşüyor.
Isin şakası bir yana 2500 e mondial drift bul 10 bin km altına ve al.
1500 liraya kask mont eldiven bot ve Dizlik al.
17.000 km hiçbirşey.Silindiri tutan vidalara falan bak. Eğer açılmamışsa, kontrol ettir bir ustaya, sorun da yoksa al gitsin. Arkadaş mondial drift demiş çünkü çinlinin içinde en az sorun çıkaranlardan bir tanesi bildiğim kadarıyla.Benim bir arkadaşta var drift.Makina fena değil verdiğin paraya göre.
Anladığım kadarıyla ilk motorun olacak. Hiç yoktan motoru söküp takmasını öğrenirsin. Öldürene kadar binersin. Arada eline iyi para geçince de düzgün birşeyler alırsın.
Bu benim fikrim. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. Ekmek bu kadar olunca köfte de dediğin kadar oluyor. Ama hangi motoru alırsan al düzgün bir çift lastik taktır mutlaka en kısa zamanda.
Hoşgeldin aramıza.
bilgi icin tesekkurler ilk motorum deil maddi imkanlardan dolayi ybrmi sattim bayadir motor kullanmiom baya dediysem 1 sene 3 sene falan motor kullandim banka kredi verse zaten direk gider ya naked yada yzf alirim ama zamaninda borc odemede sikinti oldu o yuzden risk grubundayim sonuc kredi alamiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)