hayırlı olsun. tekeriniz düz bassın. stickerları nasıl söktünüz?
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin dostum bence stcikerları sökmeseydin daha iyiydi. Tabi zevk meselesi . Motordan yana güzel tercih yapmışsın ;)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız Binin.
Hayırlı olsun,sticerları söktüğünüz çok iyi olmuş görünüşü daha güzelleşmiş.
Boxer 150 sizce nasıl neden değiştirdiniz acaba ?
Teşekkür ederim hocam, önce WD-40 ile ovaladım sökeceğim stickeri sonra bir ucunda söktüm, kalan yapışkanları yine wd-40 ile temizledim.
Teşekkür ederim hocam, ancak dediğiniz gibi zevk meselesi böyle çok daha güzel görünüyor gözüme
Aynen hocam Michelin, almadan taktırdım bayide.
Teşekkür ederim hocam, 4 vitesli olması ve ön fren kampana olması sebebiyle değiştirmek istemiştim. Plastik kalitesi olarak da iki tık daha üstte diyebilirim. Ancak kesinlikle yabana atılacak bir motor değildir boxer, bütçe için o uygunsa tercih edilebilir.
parıldıyor valla h.olsun
yapışkanların sökülmesi bence de güzel olmuş
Allah kaza bela göstermesin, hayırlı olsun.
Honda bundan sonra böyle üretsin cbf 150 yi . Sticker olmadan çok daha güzel olmuş.
hayırlı olsun stickerları sökmen güzel olmuş 2015 olarak nekadar plaka ruhsat detay verebilirmisin birde eski modellere göre bir + özellik varmı örneğin gösterge panelinde .
Güle güle kullan Allah kazadan beladan korusun.Bende alıcağım bayiye gelmesini bekliyorum.
Hayırlı olsun hocam yeni motorun.Bu arada bu kadar bütçen varmış bari keşke 2.el daha güzel birşeye geçseydin cbf de çok iyi motor ama yinede senin kararın allah utandırmasın
Hayırlı olsun güle güle kullan .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Boxer'dan sonra Pulsar 200 güzel olurdu bence, CBF'nin 5 vites olması dışında aman aman bi farkı yok.
9000 tl vereceğim bir motorun dandik model yazısı olmasını ve canımı tehlikeye atacak saçma sapan kronik sorunları olmasını istemedim hocam. Düşük cc'li düşük güçlü olsun ama parça kalitesi düşük olmasın ve beni uğraştırmasın diyerek tercihimi bu yönde kullandım. Bu arada boxer ile cbf150'yi karşılaştırırken aman aman bir fark yok dediğinize göre ya boxer yada cbf kullanmadığınızı düşünüyorum. Gerçekten bariz fark var. CBF'e binince keşke alım gücüm varken boxer almasaydım dedim bugun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)